פורסם 2009 במאי 1516 שנים למי ששאל על חנויות בירושלים, יש מספיק חנויות אמינות, אבל יקרות...בתלפיות רחוב יד חרוצים (14, אם אני לא טועה), וליד הפלאפל שמעל בית היצרנים אחת (גם, תלפיות).לא יודע לגבי יד חרוצים, אבל בבית היצרנים זה KSP.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים ליד KSP יש עוד איזה 2 חנויות. יש עוד כמה חנויות (בגילה יש טופ מחשבים או משהו כזה וליד KSP בהר חוצבים יש גם עוד איזה חנות או 2).
פורסם 2009 במאי 1516 שנים ליד KSP יש עוד איזה 2 חנויות. יש עוד כמה חנויות (בגילה יש טופ מחשבים או משהו כזה וליד KSP בהר חוצבים יש גם עוד איזה חנות או 2).יש מלא חנויות קטנות בירושלים. לרובם אין אפילו חלקים של הרבה חברות מובילות בתחוםלחלק גדול מהם אין את הידע שהיית מצפה מבעלים של חנות מחשבים ורובם לא אמינות
פורסם 2009 במאי 1516 שנים כרגע אין לחנות נציגות בדרם (באר שבע).אם אני מבצע הזמנה של מחשב מאחת החנויות, או מהמחסן, יש אפשרות לקבל אחריות אצל בא כוח באזור באר שבע ? או שרק בחנויות TMSFOX השונות ?לחלופין, מישהו מכיר חנות מחשבים נורמלית בב"ש ?שמעתי על IQPC, אבל לא יצא לי להיות אצלם, יש למישהו ניסיון איתם ?
פורסם 2009 במאי 1516 שנים לי יש איתם נסיון מצויין. חוץ מטכנאי אחד מסטול שאיבד לי שני ברגים למארז. היחס שם מאוד חם ואוהב, האנשים מבינים מחשבים ומבינים אנשים שמשתמשים במחשבים, ועוזרים ממש במקרה של תקלה.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים בבאר שבע יש את ביט-טק ופנדה שנחשבות לסבירות, לא יותר.IQPC לא רעים בכלל, עד כה עם הנסיון שהיה לי איתם הייתה רק בעיה של מלאי.הזמנתי את המחשב מחיפה ואני (ועוד רבים) נשמח אם באמת יהיה איזו מעבדה/חנות בדרום לשם שינוי.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים הרכבתי מפרטים זהים ב-IQPC, TMSFOX ו-SKYPC, והמחירים נטו לצד TMSFOX בהפרש של כמה מאות ששקלים (500 פלוס מינוס). אז ככה שאני ישמח לחסוך את זה : אז מה עושים במקרה של צורך במימוש אחריות, שהמעבדה מחוץ לעיר ? שולחים ? מהי עלות המשלוח ?
פורסם 2009 במאי 1516 שנים כל עוד לחנות אין הסכם עם חברת שליחויות, העלות של המשלוח היא עליך...(לפעמים משלוח חזרה החנות משלמת, אבל לא נראה לי שזה עובד ככה גם במחשבים נייחים שהמשלוח שלהם יקר...)
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אני חייב לציין שהמחירים בימים האחרונים די ירדו וסה"כ מחיר המפרטים בד"כ זול יותר מבחנויות אחרות.good work.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אשאל שוב, מתי תיפתח חנות בירושלים? יש כבר צפי? כי אני קונה מחשב חדש ממש בקרוב ואשמח מאוד לקנות מכם (אין אלטרנטיבה. כבר אמרתי לעצמי שאני אזמין מחוץ לעיר... ).
פורסם 2009 במאי 1616 שנים בירושלים יש שוק שלם שרק מחכה לחנות עם יחס נורמלי ומחרים סבירים. אני ממליץ לכם בחום להשקיע בסניף כזה, לדעתי זה ישתלם. אגב, בינתייםמניסיוני עם P-SEE הם לא החנות שירושלים חיכתה לה. נכון לעכשיו אין חנות איכותית בירושלים ממנה, לא מבחינת השירות ובטח שלא מבחינת רמת הידע והחומרה שנמכרת, לי יש ניסיון מעולה איתם.אין ספק שחנות משולבת של FOXTMS תעלה את רמת החנויות בירושלים וזה יהיה טוב לנו כצרכנים. אני מקווה שתפתח החנות וככה גם אייבורי ילמדו לתת שירות איכותי יותר ואולי KSP יתעוררו מהשירות שיש להם עם רמת מבחר "קצת" יותר גדולה ממה שיש להם היום.שלא לדבר על "המבחר" של הסניף החדש של אייבורי בקניון בתלפיות..אין שם כלום!!אל תשכח שירושלים עיר עניה עם קהל צמא לחומרה איכותית ולא מתצא נכון להיום חנות עם מבחר כמו של P-SEE.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים לי אישית כל דבר כמעט שניסיתי להזמין מהחנות נאמר לי שלא יהיה זמין במלאי בזמן הנראה לעין וניסו לדחוף לי חלקים נחותים יותר. זה קרה במספרקניות שלי ושל חברים. בנוסף לאחד החברים ששלחתי לקנות שם היתה התקלות לא נעימה עם בעל החנות.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים למיטב זיכרוני ל tms היה שירות לקוחות ועזרה דרך המסנג'ר זה ימשיך להיות ככה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.