עבור לתוכן

TMS + FoxPC = TMSFOX ?

Featured Replies

פורסם

נחמד :)

אחלה חנות TMS, ככה אולי יהיה להם סניף בירושלים !

• תגובות 144
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי ששאל על חנויות בירושלים, יש מספיק חנויות אמינות, אבל יקרות...

בתלפיות רחוב יד חרוצים (14, אם אני לא טועה), וליד הפלאפל שמעל בית היצרנים אחת (גם, תלפיות).

לא יודע לגבי יד חרוצים, אבל בבית היצרנים זה KSP.

פורסם

ליד KSP יש עוד איזה 2 חנויות. יש עוד כמה חנויות (בגילה יש טופ מחשבים או משהו כזה וליד KSP בהר חוצבים יש גם עוד איזה חנות או 2).

פורסם

ליד KSP יש עוד איזה 2 חנויות. יש עוד כמה חנויות (בגילה יש טופ מחשבים או משהו כזה וליד KSP בהר חוצבים יש גם עוד איזה חנות או 2).

יש מלא חנויות קטנות בירושלים. לרובם אין אפילו חלקים של הרבה חברות מובילות בתחום

לחלק גדול מהם אין את הידע שהיית מצפה מבעלים של חנות מחשבים ורובם לא אמינות

פורסם

כרגע אין לחנות נציגות בדרם (באר שבע).

אם אני מבצע הזמנה של מחשב מאחת החנויות, או מהמחסן, יש אפשרות לקבל אחריות אצל בא כוח באזור באר שבע ? או שרק בחנויות TMSFOX השונות ?

לחלופין, מישהו מכיר חנות מחשבים נורמלית בב"ש ?

שמעתי על IQPC, אבל לא יצא לי להיות אצלם, יש למישהו ניסיון איתם ?

פורסם

לי יש איתם נסיון מצויין. חוץ מטכנאי אחד מסטול שאיבד לי שני ברגים למארז. היחס שם מאוד חם ואוהב, האנשים מבינים מחשבים ומבינים אנשים שמשתמשים במחשבים, ועוזרים ממש במקרה של תקלה.

פורסם

בבאר שבע יש את ביט-טק ופנדה שנחשבות לסבירות, לא יותר.

IQPC לא רעים בכלל, עד כה עם הנסיון שהיה לי איתם הייתה רק בעיה של מלאי.

הזמנתי את המחשב מחיפה ואני (ועוד רבים) נשמח אם באמת יהיה איזו מעבדה/חנות בדרום לשם שינוי.

פורסם

הרכבתי מפרטים זהים ב-IQPC, TMSFOX ו-SKYPC, והמחירים נטו לצד TMSFOX בהפרש של כמה מאות ששקלים (500 פלוס מינוס).

אז ככה שאני ישמח לחסוך את זה ::)

אז מה עושים במקרה של צורך במימוש אחריות, שהמעבדה מחוץ לעיר ?

שולחים ? מהי עלות המשלוח ?

פורסם

כל עוד לחנות אין הסכם עם חברת שליחויות, העלות של המשלוח היא עליך...

(לפעמים משלוח חזרה החנות משלמת, אבל לא נראה לי שזה עובד ככה גם במחשבים נייחים שהמשלוח שלהם יקר...)

פורסם

אני חייב לציין שהמחירים בימים האחרונים די ירדו וסה"כ מחיר המפרטים בד"כ זול יותר מבחנויות אחרות.

good work.

פורסם

אשאל שוב, מתי תיפתח חנות בירושלים? יש כבר צפי? כי אני קונה מחשב חדש ממש בקרוב ואשמח מאוד לקנות מכם (אין אלטרנטיבה. כבר אמרתי לעצמי שאני אזמין מחוץ לעיר... :nixweiss: ).

פורסם

שיואו, חשבתי הרגע על משהו, קבל איזה רעיון הזוי-

תתקשר לשאול.

פורסם

בירושלים יש שוק שלם שרק מחכה לחנות עם יחס נורמלי ומחרים סבירים. אני ממליץ לכם בחום להשקיע בסניף כזה, לדעתי זה ישתלם. אגב, בינתיים

מניסיוני עם P-SEE הם לא החנות שירושלים חיכתה לה.

נכון לעכשיו אין חנות איכותית בירושלים ממנה, לא מבחינת השירות ובטח שלא מבחינת רמת הידע והחומרה שנמכרת, לי יש ניסיון מעולה איתם.

אין ספק שחנות משולבת של FOXTMS תעלה את רמת החנויות בירושלים וזה יהיה טוב לנו כצרכנים. אני מקווה שתפתח החנות וככה גם אייבורי ילמדו לתת שירות איכותי יותר ואולי KSP יתעוררו מהשירות שיש להם עם רמת מבחר "קצת" יותר גדולה ממה שיש להם היום.שלא לדבר על "המבחר" של הסניף החדש של אייבורי בקניון בתלפיות..אין שם כלום!!

אל תשכח שירושלים עיר עניה עם קהל צמא לחומרה איכותית ולא מתצא נכון להיום חנות עם מבחר כמו של P-SEE.

פורסם

לי אישית כל דבר כמעט שניסיתי להזמין מהחנות נאמר לי שלא יהיה זמין במלאי בזמן הנראה לעין וניסו לדחוף לי חלקים נחותים יותר. זה קרה במספר

קניות שלי ושל חברים. בנוסף לאחד החברים ששלחתי לקנות שם היתה התקלות לא נעימה עם בעל החנות.

פורסם

למיטב זיכרוני ל tms היה שירות לקוחות ועזרה דרך המסנג'ר זה ימשיך להיות ככה..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים