פורסם 2009 במאי 616 שנים http://www.tmsfox.co.ilמסתבר שהתבצע איחוד בין שתי החנויות. בסה"כ שתי חנויות מעולות, ואני שמח שעכשיו הן בפריסה רחבה יותר.מה לדעתכם יהיו השינויים שירגישו בהם הלקוחות ? לטובה / רעה ?
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר מסכים.מעבר לעובדה שהוא לא ידידותי לדפדפנים, הוא לא מאפשר את החיתוכים בחיפוש אחרי מוצר ספציפי.
פורסם 2009 במאי 616 שנים בינתיים שמנסים להיכנס ל tms.co.il הוא מוביל ל tmsfoxרשום שעוד עושים שם שדרוגים וכו', נקווה שמחר העסק יעבוד יותר טוב.בינתיים לא עושה לי בעיות בפיירפוקס.לגבי האיחוד- בהחלט מבורך. קונרטה טובה לאייבורי וכו', לדעתי.
פורסם 2009 במאי 616 שנים עיצוב צעקני וצבעוני באופן מוגזם. האתר צריך לעבור redesign דחוף, כרגע הוא עושה רושם של אתר משחקים ילדותי..
פורסם 2009 במאי 616 שנים אוי פאקקזה לא היה צפוי בכלל הדבר האחרון שהיה אפשר לשער.נקווה למחירים טובים אני אישית מת על FOXPC ועכשיו הם ביחד עם TMS אין ספק שהם בין 2 החנויות ה כי אמינות בארץ ביחד עם זיגזגהמון בהצלחה לחברה שמה
פורסם 2009 במאי 616 שנים נקווה לאיכות של TMS במחירים של FOXPC , אם המחירים יהיו כמו שהיו עד עכשיו בTMS הלכה עוד חנות עם מחירים תחרותיים.
פורסם 2009 במאי 616 שנים עיצוב צעקני וצבעוני באופן מוגזם. האתר צריך לעבור redesign דחוף, כרגע הוא עושה רושם של אתר משחקים ילדותי.. אוהבים אותך גם כפרע, זרוק מילה טובה
פורסם 2009 במאי 616 שנים של מי, TMS או FOX ? "שלכם." האמת שלדעתי מעולם לא נכנסתי ל-FOX, הם לא היו באיזור הגיאורגפי שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.