עבור לתוכן

בקשה למפרט ב3000 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

תפסיקו להיות תוכים כולם רושמים " אינטל אינטל " ואתם רצים לקנות תפעילו את המוח טיפה

בתוכנות גרפיות כבדות , קידודים אינטל עדיף

אבל משחקים , עבודה משרדית רק AMD!

פורסם

משך תקופת הPENTIUM 4, אתה צודק, מרגע הופעת ה C2D הקערה הזו התהפכה. מעבדי אAMD מראים היום נחיתות לעומת האינטלים, קרא בנצ'ים.

פורסם

אתה מטעה אנשים וחבל

אני מכיר דווקא בנצמרקים אחרים שמבוצעים ע"י טק דטה ו AMD בחו"ל ומבחנים שנעשו ע"י אנשי חומרה בעמדות מכירה AMD GAME על עליונות של AMD בכל מה שקשור במשחקים

פורסם

שמת לב מה אמרת? ברור שבבנצ'ים של AMD ו/או שממומנים על ידיה המעבדים שלהם יוציאו תוצאות גבוהות יותר! מה ציפית? שהם יפרסמו מבחני ביצועים שיוציאו את אינטל טוב יותר?!

גש לTOMSHARDWARE ותעבור על הבנצ'ים, אתר ניטראלי ומכובד, תתעדכן. לשם הרעיון, דגם הכניסה העכשיוי של אינטל E5200 לוקח די בקלילות הרבה מודלים יקרים יותר של AMD.

פורסם

TOMSHARDWARE והם לא מקבלים כסף מאינטל ?

לכם אין ניסיון פיזי עם מערכות AMD אתם כמו תוכים רואים בנצמרקים באינטרנט אני ראיתי מפרטים של AMD חזקים מאוד ועבדתי עם מערכות E8XXX ותאמין לי עגלה עם סוסה משחקים עובדים לאט , איטיות אל תאמין לכל מה שאתה רואה .

פורסם

רק תפסיקו להמליץ על כרטיסי מסך OVERKILL למסך 17"!!

בתקציב הזה בהחלט עדיף 5200+OC ושמישהו ינסה להוכיח אחרת

פורסם

צג 17' הנו מועמד מצויין לשדרוג בעתיד הקרוב, כך שאלא אם מבקש המפרט יציין שאין בכוונתו לשדרגו בטווח-זמן זה, כדאי להשקיע קצת יותר מאשר קצת פחות (יחסית לתקציב - הכוונה).

פורסם

רומן גרוס

כמו שנאמר ע"י hw_joe

ובאותה הזדמנות, אם יש לך זיקה כלשהי לחב' KSP, עליך להצהיר עליה בפני מנהלי-האתר - ולקבל CT מתאים.

פותח הדיון אם אתה מתכוון להחליף את הצג שלך במסך 22" ומעלה בזמן הקרוב תרכוש את הGTX260 216

בחנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים