עבור לתוכן

בעיה עם התוכנה easy BCD

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים.

התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?

פורסם

אתה צריך להגדיר את זה בתוכנה עצמה.

הסרה שלה לא משנה שום דבר בתפריט.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להגדיר את זה בתוכנה עצמה.

הסרה שלה לא משנה שום דבר בתפריט.

תיראה אני אפרט קצת יותר על הבעיה.

יש לי 2 הארד דיסקים אחד עם ויסטה ואחת עם XP.

עכשיו אני התקנתי את ה easy bcd על 2 מערכות ההפעלה. ב XP ה תוכנה מוגדרת כראוי כך שיש לי 2 כניסות להיכנס ממנה ל ויסטה ול XP ו ובהארד דיסק השני של הויסטה התוכנה לא מוגדרת טוב מוגדרות בה 2 כניסות של מערכת הפעלה של XP כאשר שתי הכניסות לא עובדות.

מאחר ואני רוצה להסיר את ההארד דיסק של ה XP מהמחשב אני לא יכול, מכיוון שעם ההארד דיסק הנוכחי של הויסטה הכניסות של התוכנה לא טובות, בעבר מחקתי את התוכנה שמותקנת על הויסטה וכעת לאחר שהורדתי אותה מחדש אני רואה שכבר מוגדרות בה שתי כניסות שהן עובדות אחת ל XP ואחת לויסטה, אך למעשה אם אני עושה "שמור" בתוכנה כדי שההארד דיסק יפעל עם שתי כניסות אלו הדבר לא עובד ואני מקבל את אותן 2 הכניסות הפגומות.

לאור כל זאת בלעדי ההארד דיסק של ה XP אני לא יכול להיכנס למחשב, ולכן אני זקוק לו כדי לבחור בו את הכניסה של הויסטה בצג שמותקן בתוכנה על אותו ההארד דיסק.

יש איזה שהוא פתרון לבעיה??

פורסם

מדהים עד כמה אנשים יכולים לסבך דברים פשוטים.. :P

אם יש בעיה כלשהי עם אחד הbootloaderים פשוט תבצע תיקון לבוט ע"י דיסק התקנה של ויסטה וחארי זה תיה חופשי להשתולל עם multi boot כרצונך.

הדיון מועבר לפורום Windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים