פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר מישוה עם מעבד חזק שמפעיל את התוכנה על 50% שווה למישהו עם מעבד בחצי כח שמפעיל את התוכנה על 100%. תגדיר איך שאתה רוצה. הכל בהתנדבות וברוח התרומה
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים אני מפעיל מעבד פשוט (A64 3700) יחד עם מעבד חזק (Phenom II X4 940) ועוד אחד בינוני (Core 2 Duo T7700). האחרון התווסף בימים האחרונים וכל המעבדים לא ב-OC. בינתיים, בלי קשר לאחרון, אני מטפס בקצב די מטורף בקבוצה שלנו.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים זה בגלל שרוב האנשים התלהבו בהתחלה התקינו את התוכנה ועכשיו לא נותנים לה לרוץ פעם ב... או בכלל.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר אתה צודק. יש ירידה של שליש כח בתוצאות שלנו:https://secure.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=1C5DWS2RV1מה קורה ?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים יודע מה? אני מעדיף ממוצע של 350 אלף נקודות ביום מאשר כלום. אולי כדאי להתחיל להריץ challenge תקופתי משלנו?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים אני על 80% כשהמחשב בשימוש ועל 100 כשהוא לא בשימוש בנייח. הנייד משום מה לא מתחבר לאינטרנט כנראה בעיה בהגדרות של הראוטר ולכן הוא לא עובד אבל אני חייב לטפל בבעיה בקרוב... :'(
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר יודע מה? אני מעדיף ממוצע של 350 אלף נקודות ביום מאשר כלום. 250. הלוואי 350... אני לא רואה איך ננצח מישהו עם 250K ממוצע ליום ולכן אין כרגע טעם לאתגר משמעותי אבל זה יגיע. אני על 80% כשהמחשב בשימוש ועל 100 כשהוא לא בשימוש בנייח. הנייד משום מה לא מתחבר לאינטרנט כנראה בעיה בהגדרות של הראוטר ולכן הוא לא עובד אבל אני חייב לטפל בבעיה בקרוב... :'( בקש עזרה בפורום רשתות.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים הבעיה נפתרה, עכשיו אני חייב להצפין את הרשת כי היא אפילו בלי סיסמא :-Xוזה מספיק פשוט כדי שאני אצליח לפתור את זה לבד עם מאמץ של פחות מחצי שעה-שעה.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים לילה טוב.כדי שההודעה הזאת לא תהיה ספאם טהור - אצלי זה עובד על 100% כל הזמן על מחשב אחד. במחשב השני יש בעיות עם האינטרנט אז זה עובד רק מידי פעם (כשהאינטרנט מחליט לעבוד), גם על 100%.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים למקרה שזה יעניין מישהו מכם - לפי התרשים שכאן אם קצב השימוש בכלי ימשך כפי שהוא עכשיו כבר החודש צפוי להסתיים לו מחקר.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר אחלה טבלה למי שפיספס, ניתן לראות מתי כל פרוייקט משוער להסתיים בכיתוב התחתון מתחת לטבלה:
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אנשים, אני מצטער מאוד אבל אני נאלץ להעיף את התוכנה מהנייח שלי... :'( עד עכשיו היא עבדה על 80%, והיום אבא שלי הרגיש באיטיות מה בשימוש, הוא שם לב לפרוסס של המחקרים, הוא נורא התרגז והוא מכריח אותי עכשיו להעיף את התוכנה. ניסיתי להסביר לו שהוא לא ירגיש כלום אם היא תהיה על 50% אבל הוא לא מקשיב. אם אין לכם איזו דרך לגרום לה להישאר בלי לגרום לו להתרגז אני אאלץ להסיר אותה מהנייח והיא תהיה רק על הנייד שהוא חלש מאוד. מצטער :'( עריכה: סיכמתי איתו שהתוכנה תרוץ רק כשאין שימוש במחשב! אומנם היא תעבוד הרבה פחות אבל היא עדיין תעבוד מספיק.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר זה בדיוק הרעיון, להגדיר אותה על 100% כאשר אין שימוש במחשב "after 1 idle minute" משהו כזה.מי שרוצה לתרום יותר, משאיר את זה אצלו גם כאשר הוא עובד על המחשב.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים בקיצר התוכנה הזאת קורעת לי את המחשב בישביל שהוא יעשה חישובים לאחרים ..מזה נותן לי לא הבנתי .. (לא משנה כלכך)מזה נותן להם ? לא הבנתי (מאוד משנה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.