עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישוה עם מעבד חזק שמפעיל את התוכנה על 50% שווה למישהו עם מעבד בחצי כח שמפעיל את התוכנה על 100%.

תגדיר איך שאתה רוצה. הכל בהתנדבות וברוח התרומה :)

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מפעיל מעבד פשוט (A64 3700) יחד עם מעבד חזק (Phenom II X4 940) ועוד אחד בינוני (Core 2 Duo T7700).

האחרון התווסף בימים האחרונים וכל המעבדים לא ב-OC. בינתיים, בלי קשר לאחרון, אני מטפס בקצב די מטורף בקבוצה שלנו. :)

פורסם

זה בגלל שרוב האנשים התלהבו בהתחלה התקינו את התוכנה ועכשיו לא נותנים לה לרוץ פעם ב... או בכלל.

פורסם

יודע מה? אני מעדיף ממוצע של 350 אלף נקודות ביום מאשר כלום. :)

אולי כדאי להתחיל להריץ challenge תקופתי משלנו? :)

פורסם

אני על 80% כשהמחשב בשימוש ועל 100 כשהוא לא בשימוש בנייח. הנייד משום מה לא מתחבר לאינטרנט כנראה בעיה בהגדרות של הראוטר ולכן הוא לא עובד אבל אני חייב לטפל בבעיה בקרוב... :'(

פורסם
  • מחבר

יודע מה? אני מעדיף ממוצע של 350 אלף נקודות ביום מאשר כלום. :)

250. הלוואי 350... אני לא רואה איך ננצח מישהו עם 250K ממוצע ליום ולכן אין כרגע טעם לאתגר משמעותי אבל זה יגיע.

אני על 80% כשהמחשב בשימוש ועל 100 כשהוא לא בשימוש בנייח. הנייד משום מה לא מתחבר לאינטרנט כנראה בעיה בהגדרות של הראוטר ולכן הוא לא עובד אבל אני חייב לטפל בבעיה בקרוב... :'(

בקש עזרה בפורום רשתות.

פורסם

הבעיה נפתרה, עכשיו אני חייב להצפין את הרשת כי היא אפילו בלי סיסמא :-X

וזה מספיק פשוט כדי שאני אצליח לפתור את זה לבד עם מאמץ של פחות מחצי שעה-שעה.

פורסם
  • מחבר

משסגרנו את זה, אני יכול ללכת לישון בשקט :smile1:

פורסם

לילה טוב.

כדי שההודעה הזאת לא תהיה ספאם טהור - אצלי זה עובד על 100% כל הזמן על מחשב אחד. במחשב השני יש בעיות עם האינטרנט אז זה עובד רק מידי פעם (כשהאינטרנט מחליט לעבוד), גם על 100%.

פורסם

למקרה שזה יעניין מישהו מכם - לפי התרשים שכאן אם קצב השימוש בכלי ימשך כפי שהוא עכשיו כבר החודש צפוי להסתיים לו מחקר. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אחלה טבלה :xyxthumbs:

למי שפיספס, ניתן לראות מתי כל פרוייקט משוער להסתיים בכיתוב התחתון מתחת לטבלה:

WCGYearsPi1Project.png

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אנשים, אני מצטער מאוד אבל אני נאלץ להעיף את התוכנה מהנייח שלי... :'(

עד עכשיו היא עבדה על 80%, והיום אבא שלי הרגיש באיטיות מה בשימוש, הוא שם לב לפרוסס של המחקרים, הוא נורא התרגז והוא מכריח אותי עכשיו להעיף את התוכנה.

ניסיתי להסביר לו שהוא לא ירגיש כלום אם היא תהיה על 50% אבל הוא לא מקשיב.

אם אין לכם איזו דרך לגרום לה להישאר בלי לגרום לו להתרגז אני אאלץ להסיר אותה מהנייח והיא תהיה רק על הנייד שהוא חלש מאוד.

מצטער :'(

עריכה: סיכמתי איתו שהתוכנה תרוץ רק כשאין שימוש במחשב! אומנם היא תעבוד הרבה פחות אבל היא עדיין תעבוד מספיק.:)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק הרעיון, להגדיר אותה על 100% כאשר אין שימוש במחשב "after 1 idle minute" משהו כזה.

מי שרוצה לתרום יותר, משאיר את זה אצלו גם כאשר הוא עובד על המחשב.

פורסם

בקיצר התוכנה הזאת קורעת לי את המחשב בישביל שהוא יעשה חישובים לאחרים ..

מזה נותן לי לא הבנתי .. (לא משנה כלכך)

מזה נותן להם ? לא הבנתי (מאוד משנה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים