עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

חברים, אני שמח לבשר שם:

HWzone.co.il Israeli PC Professionals passes 4,000,000 points

כל הכבוד לכולם. המשיכו כך. :)

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:yelclap:

אנחנו הולכים לעקוף את הפורום המתחרה

פורסם

יוהו ! אני עוד מעט במיליון נקודות, למרות שהמחשבים בעבודה עובדים רק על 10% יכולת.

פורסם

חבר שלי התחיל להעיף את התוכנה כי התפגר לו מחשב כי משום מה התנתק המאוורר של המארז.

עזרו לי לעזור לו ולשכנע אותו להחזיר את התוכנה בפעילות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשמתי לשגיא :)

אין שום בלאי רציני מפעילות מעבד גבוהה יותר מבדר"כ. הרי ממילא אתה רואה סרטים, משחק, שומע שירים וכדומה והמעבד נמצא על מאמץ כולשהו.

אנ לא יודע כיצד הגדרת את התוכנה אבל חבל שתעזוב אותנו כי הפרוייקט הזה תורם בהמון תחומים שאף תרומה בשקלים לאגודה זו או אחרת לא תכסה ככה שאם אתה רוצה להרגיש שאתה עושה משהו למען כולם ולא רק למען עצמך, התוכנית הזאת זה הדבר הכי פשוט שאתה יכול להשתתף בו.

פורסם

הכוונה אלי?...

פורסם

אין שום בלאי רציני מפעילות מעבד גבוהה יותר מבדר"כ. הרי ממילא אתה רואה סרטים, משחק, שומע שירים וכדומה והמעבד נמצא על מאמץ כולשהו.

אנ לא יודע כיצד הגדרת את התוכנה אבל חבל שתעזוב אותנו כי הפרוייקט הזה תורם בהמון תחומים שאף תרומה בשקלים לאגודה זו או אחרת לא תכסה ככה שאם אתה רוצה להרגיש שאתה עושה משהו למען כולם ולא רק למען עצמך, התוכנית הזאת זה הדבר הכי פשוט שאתה יכול להשתתף בו.

הוא מדבר על שגיא שמכונה sagigo ודרך אגב הוא זה שאני מדבר עליו פה.

פורסם

טוב, מכיוון שאני עוד מעט מתגייס, אני נותן ל-WCG לעבוד כל זמן שהמחשב לא בשימוש רבע שעה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך זה קשור אחד לשני ? :)

פורסם

מכיוון שאני לא הולך להשתמש במחשב בעצמי, שיעשה משהו :cool2:

פורסם

אבל אם אתה לא לידו בכל מקרה אתה לא משתמש בו, מה השתנה פה?

פורסם

עד עכשיו נתתי לו לעבוד בפול גז רק כשאני ישן. עכשיו מבחינתי שיעבוד כל הזמן מכיוון שאני לא בבית.

מ-11 בלילה עד 12 בצהריים.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו נתתי לו לעבוד בפול גז רק כשאני ישן. עכשיו מבחינתי שיעבוד כל הזמן מכיוון שאני לא בבית.

מ-11 בלילה עד 12 בצהריים.

מממ... וזה לא כמעט אותו הדבר למעט 3-4 שעות :s05:

פורסם

אם לקצר את שיחת החרשים הזאת, עכשיו המערכת תעבוד יותר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

וואו :yelclap: עליתי כבר למקום עשירי ;D

מה שמראה שמה שחשוב זה התמדה(להפעיל את המערכת כמה שיותר זמן) ולא רק חומרה חזקה(ויותר יקרה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים