פורסם 2009 ביולי 1716 שנים חברים, אני שמח לבשר שם: HWzone.co.il Israeli PC Professionals passes 4,000,000 points כל הכבוד לכולם. המשיכו כך.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים יוהו ! אני עוד מעט במיליון נקודות, למרות שהמחשבים בעבודה עובדים רק על 10% יכולת.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים חבר שלי התחיל להעיף את התוכנה כי התפגר לו מחשב כי משום מה התנתק המאוורר של המארז.עזרו לי לעזור לו ולשכנע אותו להחזיר את התוכנה בפעילות גבוהה.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר זה מה שרשמתי לשגיא אין שום בלאי רציני מפעילות מעבד גבוהה יותר מבדר"כ. הרי ממילא אתה רואה סרטים, משחק, שומע שירים וכדומה והמעבד נמצא על מאמץ כולשהו. אנ לא יודע כיצד הגדרת את התוכנה אבל חבל שתעזוב אותנו כי הפרוייקט הזה תורם בהמון תחומים שאף תרומה בשקלים לאגודה זו או אחרת לא תכסה ככה שאם אתה רוצה להרגיש שאתה עושה משהו למען כולם ולא רק למען עצמך, התוכנית הזאת זה הדבר הכי פשוט שאתה יכול להשתתף בו.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים זה מה שרשמתי לשגיא אין שום בלאי רציני מפעילות מעבד גבוהה יותר מבדר"כ. הרי ממילא אתה רואה סרטים, משחק, שומע שירים וכדומה והמעבד נמצא על מאמץ כולשהו. אנ לא יודע כיצד הגדרת את התוכנה אבל חבל שתעזוב אותנו כי הפרוייקט הזה תורם בהמון תחומים שאף תרומה בשקלים לאגודה זו או אחרת לא תכסה ככה שאם אתה רוצה להרגיש שאתה עושה משהו למען כולם ולא רק למען עצמך, התוכנית הזאת זה הדבר הכי פשוט שאתה יכול להשתתף בו. הוא מדבר על שגיא שמכונה sagigo ודרך אגב הוא זה שאני מדבר עליו פה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים טוב, מכיוון שאני עוד מעט מתגייס, אני נותן ל-WCG לעבוד כל זמן שהמחשב לא בשימוש רבע שעה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים עד עכשיו נתתי לו לעבוד בפול גז רק כשאני ישן. עכשיו מבחינתי שיעבוד כל הזמן מכיוון שאני לא בבית. מ-11 בלילה עד 12 בצהריים.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר עד עכשיו נתתי לו לעבוד בפול גז רק כשאני ישן. עכשיו מבחינתי שיעבוד כל הזמן מכיוון שאני לא בבית. מ-11 בלילה עד 12 בצהריים.מממ... וזה לא כמעט אותו הדבר למעט 3-4 שעות :s05:
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים וואו עליתי כבר למקום עשירי ;D מה שמראה שמה שחשוב זה התמדה(להפעיל את המערכת כמה שיותר זמן) ולא רק חומרה חזקה(ויותר יקרה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.