עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתכם, לי יש מעבד חלש יותר, ועוד כפול ליבה, ואתמול שיחקתי והכל היה כרגיל...

כנ"ל, רק עם מעבד חד ליבתי.

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא נכון שהתוכנה "מכבה את עצמה" היא פשוטו הופכת לעדיפות הכי נמוכה בהקצאת מאבי מערכת.

התיאוריה שלי אומרת שמי שבמשחק הספציפי שהוא משחק על החומרה שלו כרגע ומקבל בין 30-40 FPS, הרצת התוכנה כן תשפיע עליו כי היא כן מורידה FPS מסויימים.

מי שבתנאים הנוכחיים במשחק שלו מקבל הרבה יותר FPS, אז גם מה שהתוכנה מורידה משאירה לו 30FPS+ ואז הוא לא מרגיש כלל השפעה.

זאת אונמרת שאם החומרה שלכם נותנת הרבה יותר ממה שצריך ממילא, התוכנה גם בהרצה 24/7/100% כלל לא תשפיע.

פורסם

אני בערך כמה ימים מריץ את התוכנה (עם הפסקות) אבל עדיין לא ראיתי שהתעדכן התוצאות באתר..עדיין 0 נקודות

מדוע זה?

פורסם
  • מחבר

תלוי במעבד וב"הפסקות"...

פורסם

המעבד שבצד, השארתי אותו גם כל הלילה עובד עם התוכנה..פעמיים..והמעבד על קצת OC.. :P

לוקח לזה זמן להתעדכן או משהו כזה? כי זה עשה כבר איזה 2-3 פרוייקטים ממה שאני רואה.

פורסם
  • מחבר

תוכנה שמוגדרת לעבוד 24/7/100% תעדכן תוצאות בתוך כ24-48 שעות. מכאן תחשב לבד כמה זמן זה ייקח לך.

פורסם

אמרת מספיק :)

פורסם

טוב אחרי שסיימתי את סישן האוברקלוק תגידו היי למעבד חדש בקבוצה. (Q6700 @ 3700MHZ)

אני מקווה לתרום למחקר הזה, ושיצא מזה משהו אני אהיה הראשון שאשמח

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד. איך הגדרת את התוכנה ?

פורסם

המ... מוזר, רשום לי שהעיבוד מושהה וזה לא ממשיך, ושאין יותר עבודה לעבד ???

עריכה: לא משנה התגברתי על זה והתחלתי לעבוד.

פורסם
  • מחבר

תערוך שוב רק הפעם תענה לי ;D

פורסם

... בשבילך, התוכנה עובדת ולוקחת כל אחוז מהמעבד שלי (100), לקחתי 4 פרוייקטים בו זמנית

פורסם
  • מחבר

;)

101497_%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94_%D7%9C%D7%91_2.jpg

פורסם

עידכון, אתמול עברתי את ה-40000 נקודות ליום, כל עוד המפלצות מחוברות לאינטרנט הם על הגל...

פורסם

מותר לשאול איזה מפלצות אתה מפעיל? :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים