עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה להפסיק את התוכנה תיכנס לADVANCED VIEW ושם בלשונית העליונה איפה שיש FILE... תכנס ל ACTIVITY ואז תסמן את SUSPEND

ואם אתה רוצה להחזיר אותה תכנס לאותו המקום ותסמן RUN ALWAYS

בכדי לראות שהיא 100% הפסיקה לפעול אתה יכול להכנס לTASK MANEGER

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא, הם לא. אם תעבור לתוכנה במצב מתקדם תוכל לראות בלשונית Tasks שיש פרויקטים שהם 100% וטרם נשלחו.

אם אתה רוצה לשלוח אותם, לך ל-Projects, לחץ על הפרויקט שלך ואז על Update. זה צריך לסנכרן מול השרת שלהם.

אלכס, תקן אותי אם אני טועה.

נכון. זה למה אם אתה מסיר את התוכנה ומתקין מחדש העיבוד ממשיך מאותו מקום כי הקבצים לא נמחקים למעשה מהדיסק.

זה כמו משחקים ותוכנות שלא מוחקים את תיקיית ה SAVE כשאתה מוחק אותם מ ADD/REMOVE PROGRAMS. שום דבר לא עובד בעצם אבל זה שם למקרה שתתחרט אח"כ ותתקין מחדש.

פורסם

סבבה פשוט לפני הסרה אעשה UPDATE ולפחות אבטיח שכל מה שעובד עבר...

פורסם

אני שמח לבשר לכם שבלילה שחלף עברנו למקום ה-2! :):yelclap::xyxthumbs:

יש לנו כרגע 176 חברים בצוות ואנחנו עומדים על ממוצע של כ-500 אלף נקודות ביום!

כל הכבוד. :)

פורסם
  • מחבר

איתי אני ממנה אותך לשר החוץ של ממשלת הצוות שלנו. אתה מעדכן יותר מהר מהתוכנה :lol:

הכי מצחיק יהיה כששני החברה שהצטרפו ל צוות IO לחודש הקרוב (ש-IO ינצחו בתחרות) יעזבו ואז הם ייראו כמה הצוות שלהם עושה בלי "כח עליון" :)

KOM, למה אתה מנתק את המחשבים שלך ? אנחש שזה מחשבים של לקוחות שביקשת לצרף לכמה ימים עד שאתה נותן להם את המחשבים ?

פורסם

לקוחות ? אין לי מחשבים של לקוחות אני לא עובד בחנות מחשבים, אבל כשאתה יודע לנהל את המחשבים שמסביבך אתה יכול להוסיף לא מעט נקודות ביום, ותכלס להתקין את התוכנה ולהסיר זה ממש שניות, עיקר הבעייה אגב זה החיבור לאינטרנט... :) תסתכל על הגרף שלי, יש ימים שאני מתקרב ל-20000 נקודות ביום ויש ימים שסביב ה-1000, מה שזורם זורם, ביחס לתאריך המאוחר בו בצטרפתי אני מאד מרוצה...

פורסם

סיימתי כבר איזה 4 חלקים עם המחשב האיטי שלי חחחח ובאתר זה מראה כאילו לא סיימתי כלום... וזה התעדכן לפני איזה 5 שעות.. זה בסדר?

פורסם

שאלה: האם התוכנה גורמת לקיצור חיי המעבד ו/או המחשב בכללותו בשל בשל השימוש בתוכנה?

אשמח אם תנסו להשאר אובייקטיביים כאשר אתם עונים את התשובה.

פורסם

אגיד לך בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי.

הוא אמר: "המעבד עובד כל הזמן, מקצר את אורך החיים."

תשובתי הייתה: "סרטן, מקצר את אורך החיים".

:xyxthumbs:

פורסם

אגיד לך בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי.

הוא אמר: "המעבד עובד כל הזמן, מקצר את אורך החיים."

תשובתי הייתה: "סרטן, מקצר את אורך החיים".

:xyxthumbs:

:screwy:

במילים אחרות: כן.

אין ספק שאימוץ המחשב 24/7 גורם לבלאי מואץ.

פורסם

אולי זה באמת גורם לבלאי מואץ, אבל מצד שני, מעבדים הם לא דבר שמתקלקל כל כך מהר, ותהיה בטוח שעד שיגיע הזמן שהבלאי הזה ישפיע באמת, יהיה לך כבר מחשב עם 8,000 ליבות וטרה בייטים של זיכרון ראם.

טוב, אולי טיפה הגזמתי, אבל הבנת את הרעיון.

פורסם

לא התכוונתי רק למעבד.

פורסם

נו באמת - גם אוברקלוק גורם לבלאי מואץ, גם חוסר קירור נאות גורם לבלאי מואץ, ואתה עדיין תחליף מחשב הרבה לפני שמשהו יקרה למעבד שלך. בקשר ללוח אם, זיכרון וקשיח - הם ממילא מתקלקלים כל הזמן.

פורסם

לא לחשוש, ילדים.

פורסם

בקשר ללוח אם, זיכרון וקשיח - הם ממילא מתקלקלים כל הזמן.

וממילא התוכנה הזאת לא מאמצת אותם יותר מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים