עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

זה סיים עבודה כלשהי ופשוט לא קיבל חדש.

עשיתי ריסטארט אז יכול להיות שחלק מההודעות נמחקו:

26/05/2009 21:38:43||Starting BOINC client version 6.2.28 for windows_intelx86

26/05/2009 21:38:43||log flags: task, file_xfer, sched_ops

26/05/2009 21:38:43||Libraries: libcurl/7.19.0 OpenSSL/0.9.8i zlib/1.2.3

26/05/2009 21:38:43||Data directory: C:\ProgramData\BOINC

26/05/2009 21:38:43||Running under account Iris

26/05/2009 21:38:43||Processor: 2 GenuineIntel Intel® Core2 Duo CPU T8100 @ 2.10GHz [x86 Family 6 Model 23 Stepping 6]

26/05/2009 21:38:43||Processor features: fpu tsc pae nx sse sse2 pni mmx

26/05/2009 21:38:43||OS: Microsoft Windows Vista: Business x86 Editon, Service Pack 1, (06.00.6001.00)

26/05/2009 21:38:43||Memory: 1.99 GB physical, 4.21 GB virtual

26/05/2009 21:38:43||Disk: 136.43 GB total, 78.38 GB free

26/05/2009 21:38:43||Local time is UTC +3 hours

26/05/2009 21:38:43|World Community Grid|URL: http://www.worldcommunitygrid.org/; Computer ID: 937321; location: (none); project prefs: default

26/05/2009 21:38:43||General prefs: from World Community Grid (last modified 01-Jan-1970 02:00:01)

26/05/2009 21:38:43||Host location: none

26/05/2009 21:38:43||General prefs: using your defaults

26/05/2009 21:38:43||Preferences limit memory usage when active to 1018.65MB

26/05/2009 21:38:43||Preferences limit memory usage when idle to 1527.98MB

26/05/2009 21:38:43||Preferences limit disk usage to 9.31GB

זה נראה כאילו בגלל המחשבים שלא זזים הוא לא רוצה לשלוח לי עוד פרוייקטים :P

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא הבנתי משהו.. למה שאני מפסיק את התוכנה ידנית על הבוקר בהגדרות המתקדמות וגם בSPOONZE הזה, היא מתחילה להריץ את עצמה שוב אחרי כמה זמן?

אפילו שהעפתי אותה ידנית מהתהליכים כמה פעמים. את הWCG HCMD MAXD בלה בלה (שוב, האפליקציה של התוכנה עצמה לא פועל ... הוא על "PAUSE" ומראה שהכל אדום והשאר)

אני מדבר על ABORT בTASK בכולם

SNOOZE זה נמנום. נועד לעצור את האפליקציה לזמן קצר לבערך 10 דקות (אתה מוזמן למדוד ולהגיד לנו) פתיחת קובץ RAR גדול ולהפניית משאבי המחשב לצורך כך או משהו דומה והתוכנה ממשיכה מייד אחרי זה.

זה BY DESIGN.

אם אתה רוצה לעצור באופן מוחלט את התוכנה אתה מוזמן לסגור אותה ואח"כ להפעיל מחדש.

פורסם

הצטרפתי אחרי המון התלבטויות, למרות שהמערכת שלי חלשה.

OC ל3.0GHZ יעשה שיפור בעיבוד פאקטים? (מפרט בצד)

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, אומרים שצריך יום יומיים עד ואלידטציה וכדומה. זאת אומרת שאם אני מתקין על מחשב נותן לו לרוץ יום יומיים ואז לצערו של המחשב מסיר את התוכנה או מנתק אותו מהאינטרנט כל הנקודות הולכות לאיבוד ? או שאין מניעה להתקין גם ליומיים עבודה והסרה ?

פורסם

מה הטעם בזה?

פורסם

השאלה לא הייתה אם יש טעם בזה או לא, אשמח לתשובה בכל זאת...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי דבר אחד, אומרים שצריך יום יומיים עד ואלידטציה וכדומה. זאת אומרת שאם אני מתקין על מחשב נותן לו לרוץ יום יומיים ואז לצערו של המחשב מסיר את התוכנה או מנתק אותו מהאינטרנט כל הנקודות הולכות לאיבוד ? או שאין מניעה להתקין גם ליומיים עבודה והסרה ?

ביום הראשון כל התוצאות תשלחנה וביום השני הכל ילד לאבדון כי הפאקטים לא יעובדו עד הסוף במשך כל השעות ואתה יכול לעקוב אחרי ההתקדמות.

פורסם

הפאקטים לא נשלחים עם סיום העיבוד שלהם ? או פעם ביום ?

פורסם

זה Snooze. :)

אני לא מבין, למה אתה רוצה להפסיק את התוכנה באופן ידני?

בסדר. אין צורך להיתפס על קטנות..

רוצה להפסיק כי היא תוקעת לי את המחשב מן הסתם, והיא לא תעבוד 24 שעות, רק 12 שעות בלילה.

SNOOZE זה נמנום. נועד לעצור את האפליקציה לזמן קצר לבערך 10 דקות (אתה מוזמן למדוד ולהגיד לנו) פתיחת קובץ RAR גדול ולהפניית משאבי המחשב לצורך כך או משהו דומה והתוכנה ממשיכה מייד אחרי זה.

זה BY DESIGN.

אם אתה רוצה לעצור באופן מוחלט את התוכנה אתה מוזמן לסגור אותה ואח"כ להפעיל מחדש.

אוקי. אבל כתבתי שגם לחצתי על הכפתור ABORT בכל הפרויקטים שהיו בTASK(בהגדרות מתקדמות)

זה לא עזר.

ניסתי להעיף גם ידנית דרך היישומים

לסגור את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש? או את המחשב? זה מה שעשיתי ,הפעלתי מחדש את התוכנה לוודאות שהכל סגור וכו' - אבל עדיין לא עוזר.

פורסם
  • מחבר

ברגע שאתה עושהכפתור ימני ויציאה מהאייקון הכל נסגר.

אם דפקת משהו ע"י נגיעה בעמוד המתקדם ואמרתי בפירוש - לא לגעת בעמוד המתקדם תתקין התוכנה מחדש ופשוט סגור הכל ע"י סגירת האייקון.

שים לב שבפעם הראשונה תקפוץ לך הודעה - קרא מה כתוב בה.

פורסם

אני לא חושב שנגעתי בהגדרות המתקדמות, אבל אפילו מקודם שמתי לב מתי שסוגרים את התוכנה יש את Vים כאלה והראשון הוא סטופ ראינג אפלייקישן אפטר ..... ...... .... ......

סימנתי וזה חזר אחרי חצי שעה בערך :|

ואיי אין לי עצבים להסיר ולהתקין עוד הפעם מחדש

תבין, לא כולם עושים ריסט כל יום/כל כמה שעות

טוב אני אעשה את זה בהזדמנות ומקווה שלא יהיו בעיות מציקות

פורסם

דבר ראשון, אני לא מבין, למה כל כך כואב לך לעשות ריסט?

דבר שני, כל מה שאתה צריך לעשות זה לחצן ימני על האייקון של התוכנה וללחוץ Exit. ככה התוכנה פשוט לא תעבוד. ברור שאם תפעיל אותה כדי לבדוק אתה תראה כאילו היא עובדת... אם אתה מפעיל אותה היא חוזרת לעבוד. :nixweiss:

פורסם

ככה. כי המחשב שלי צריך להיות דלוק רצוף בלי ריסט אחד למשך זמן ארוך מהסיבות והשימושים שלי.

ותפסיק להתחכם, אז מה נראה לך שלא עשיתי קליק וEXIT? :kopfpatsch:

קראת בכלל את כל ההודעות ?

ולא פתחתי כל רגע את התוכנה ואז ראיתי "כאילו היא עובדת" :s07:, אל תיהיה מצחיק - פתחתי אותה שוב כי ראיתי את התהליך עצמו ביישומים וכל המחשב שלי נתקע אז הלכתי עוד הפעם להגדרות מתקדמות ולחצתי ABORT בשביל לבטל את זה

פורסם

אז סליחה, לא הבנתי אותך נכון קודם.

ניסית לסגור את התהליך דרך ה-Task Manager? (אני לא זוכר אם כתבת את זה, ואני ממהר לישון אז אין לי כוח לקרוא עכשיו את כל ההודעות. לא לכעוס בבקשה :P)

פורסם

זה סיים עבודה כלשהי ופשוט לא קיבל חדש.

עשיתי ריסטארט אז יכול להיות שחלק מההודעות נמחקו::P

תנסה להוריד את המחשבים שלא זזים, נראה מה יקרה. :)

מהקופי-פייסט ששמת פה לא נראה שיש בעיה. מצד שני, אם הודעת השגיאה נעלמה בגלל האתחול, אז מה ששמת פה לא ממש אומר לנו משהו. :)

רוצה להפסיק כי היא תוקעת לי את המחשב מן הסתם, והיא לא תעבוד 24 שעות, רק 12 שעות בלילה.

אה! למה לא אמרת קודם? :)

אתה יכול, בהגדרות המתקדמות, לשנות כך שהתוכנה תרוץ רק בשעות מסוימות.

הפאקטים לא נשלחים עם סיום העיבוד שלהם ? או פעם ביום ?

לא, הם לא. אם תעבור לתוכנה במצב מתקדם תוכל לראות בלשונית Tasks שיש פרויקטים שהם 100% וטרם נשלחו.

אם אתה רוצה לשלוח אותם, לך ל-Projects, לחץ על הפרויקט שלך ואז על Update. זה צריך לסנכרן מול השרת שלהם.

אלכס, תקן אותי אם אני טועה.

זה נראה כאילו בגלל המחשבים שלא זזים הוא לא רוצה לשלוח לי עוד פרוייקטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים