פורסם 2009 במאי 516 שנים שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל
פורסם 2009 במאי 716 שנים אהלן אריאללתיקון האייקונים לך להתחל>קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>עבור ללשונית "מתקדם">לחץ על כפתור "ביצועים">ואז תיבחר "תן לווינדוס לבחור את ההגדרות..."> ואז אישורשים לב שיכול להיות שיש לך וירוס או רוגלה שגרמה לשינוייםליתר ביטחון תריץ בדיקת ווירוסים בעזרת פנדה סריקת און ליין בכתובת הבאה:http://www.pandasecurity.com/activescan/index/?track=1&Lang=en-US&IdPais=63שים לב שאתה צריך להירשםותריץ לסריקה לספייוורס באמצעות superantispyware (אני סומך עליך שתימצא את התוכנה)
פורסם 2009 במאי 716 שנים מחבר עשיתי את הראשון זה לא עזר..אמא שלי אמרה שזה אמר לה משהו והיא עשתה YES ואז השתנה.איך אני בודק מה הותקן לי לאחרונה(לא לפי "הסדר סמלים לפי." אלא משהו אחר)
פורסם 2009 במאי 716 שנים הדרך היחידה שאני מכיר היא ללחוץ על התחל>כל התוכנות> והתוכנה האחרונה ברשימה היא התוכנה האחרונה שהותקנהאני עדיין חושב שמדובר בוירוס\ספייוור, תיבדוק את העינייןבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.