פורסם 2009 במאי 516 שנים שלום חבריםהורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 Gאבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייטהשאלה המתבקשת1איפה הWINDOWS?
פורסם 2009 במאי 516 שנים שלום חבריםהורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 Gאבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייטהשאלה המתבקשת1איפה הWINDOWS?חכה כמה דק' תיכף איש שמן יקפוץ עם סיגרוברצינות, יכול להיות שמחקת בטעות, או שבאמת הורדת מאתר לא אמין.אני מניח שלא הורדת מהאתר הרשמי של מיקרוסופט (?)
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר חכה כמה דק' תיכף איש שמן יקפוץ עם סיגרוברצינות, יכול להיות שמחקת בטעות, או שבאמת הורדת מאתר לא אמין.אני מניח שלא הורדת מהאתר הרשמי של מיקרוסופט (?)מזה אכלתה סטוק של בזוקה?הורדתי מהאתר של מיקרוסופט הרשמי קיבלתי קישור למייל.בכל מיקרה זה מסתדר כאשר פותחים אותו עם כונן וירטואלי כאשר אני פותח עם winrar לא רואים כלום בתוך הקובץ.
פורסם 2009 במאי 516 שנים נא לשמור על רמת דיון נאותה.מין הסתם שפתיחת אימאג' עם winrar לא תציג לך שום דבר מעניין.
פורסם 2009 במאי 516 שנים מין הסתם שפתיחת אימאג' עם winrar לא תציג לך שום דבר מעניין.מן הסתם היא כן...פשוט מערכת ההפעלה שלו לא תומכת ב ISO-13346 "UDF" file system specification [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 616 שנים כן אבל מה זה יתן לך לפתוח את זה ב WINRAR?כל מכונה וירטואלית יודעת להשתמש בקובץ ISO וכל תוכנת צריבה יודעת לצרוב מ ISO כך שלא אמור להיות שימוש ב WINRAR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.