עבור לתוכן

חד הוריות

Featured Replies

פורסם

מה אתה פתאום מכניס אלמנות?

אני מדבר על אנשים שמתגרשים\דתם מולידים ילדים כדי לקבל קצבאות וכו...

פורסם

ומה אם אישה\איש נושאה שהפכה לאלמנה! מה זה אשמתה! אתה מדבר שטיות! יש חד הורים שעובדים ומפרנסים את עצמם ואת הילדים שלהם בלי שום טובות של המדינה.

הכלכלה של ישראל לא נפלה בגלל החד הוריות! בגלל הטימטום של מדינת ישראל.

תחשבו על זה:

יש 100 משרות פנויות ו100 אנשים למישרה! ואז מדינת ישראל מעלה 400 איש מארצות שונות! ( אני לא גזען! שיבואו אבל יש זמן בשביל זה והיום ממש לא) אז עכשיו יש 500 איש ל100 משרות.

אז פשוט המעבידים מורדים את התנאים שיגרמו לך לבחור בהם! כי הם הברירה היחידה שלך זה הם או להיות מובטל.

אתה מצפה מבן אדם שלמד והוציא תואר ראשון שני באיזה מקצוע לעבוד כמנקה או כמקצוע משפיל אחר אחרי שקרע את התחת.

יש עבודות פנויות אבל מה אתה היית עושה!

יושב בבית ומרוויח 3500+-. או עובד כמו חמור ומרוויח 3200. אז אנשים פשוט התמכרו לקיצבאות! ופתאום שהם רואים שהולכים לקחת להם את זה הם נכנסים לפניאקה!

נכון קשה מאוד למצוא עבודה בארץ! אבל זה לא בלתי אפשרי! אחרי עומד לסיים צבא! וכבר מצא עבודה בשביל לא לשבת בבית.

הדבר היחדי שאני לא מבין זה הקיצוץ לאנשים המבוגרים! זה פשוט אכזרות!

ובמשרה הזאת אף אם חד-הורית צברית לא תרצה לעבוד ובשביל זה יש 400 עולים חדשים כולל זרים שיעשו ת'עבודה הזאת בשביל הכסף הזה בלי לבכות.

נשים שהפכו לאלמנות זה באמת עצוב, אבל אמהות חד-הוריות אשר עובדות ולא מקבלות טובות הנאה מהמדינה זה יפה ומוערך ביותר.

למשל ראיתי כתבה באולפן שישי על אמא חד הורית שעובדת 12 שעות ומממנת תחרויות שחמט לילד שלה, ואת זה ממש הערכתי.

אבל איזו אמא חד-הורית עם סיגריה ביד ופלא-פון על הצוואר שצורחת בטלביזיה שהיא לא רוצה לעבוד בעבודות בזויות

והיא רוצה ללכת ללמוד ולגדל את הילד ושהמדינה תשלם לה את ההוצאות, זה מעצבן אותי מאוד, גם אם היא אלמנה זה ממש לא משנה

מי שפרזיט הוא פרזיט לא משנה, כמובן שזה קשה ואני מזדהה עם העניין,אבל אני רואה שאנשים אחרים מסתדרים ואני מכיר אלמנות שמסתדרות טוב ויפה...אבל זאתי רוצה שהכל ייעשה בשבילה על ידי הממשלה...כאילו תראה על מה אתה מבקש כסף! על מותרות, אני לא רוצה לממן לה את הסיגריות ואת הפלאפון!!! אני לא רוצה לממן לה לימודים ולא רוצה לממן לה טיסות לחו"ל.

פורסם

אני מסכים אם רוב הדעות שעלו פה.

1. מי שמוליד ילדים בכדי שהמדינה תשלם(שיעול- דתיים - שיעול) להם והם יחיו על זה הם פשוט בני @#&%*.

2. נשים חד הוריות שלא רוצות לעבוד בעבודות בזויות לא יכולות להתלונן, הם לא רוצות לעבוד ואז צועקות אין עבודה.

3. צריך לעשות הגבלה לעליה לארץ, תאמת אנשים באים ואין להם עבודה כמו שאמרו: 400 עולים 100 מהארץ ורק 100 מקומות עבודה בכל מקרה 300 איש יהיו מובטלים והמדינה שמטמוטטת צריכה לממן.

אצלי המקרה אחר, אמא שלי היא אלמנה שפשוט לא יכולה למצוא שום עבודה (כלום-נאדה, פשוט אין אצלי בעיר).

פורסם

סליחה?!?

להגביל את העלייה?

אני מקווה שאתה לא מדבר על עלייה של יהודים מחו"ל...מבחינת ישראל יהודי זה משהו שאבא/אמא/סבא/סבתא שלו יהודים, עד 3 דורות אחורה...בדיוק כמו שהנאצים השמידו בשואה...בעיניהם כל מי ששלושה דורות אחורה יש לו בן משפחה יהודי מדרגה ראשונה...יושמד.

עכשיו, אם זו מדינת היהודים, למה להגביל את העלייה שלהם ולהכריח אותם לחיות במקומות אנטישמיים כמו רוסיה למשל?

הרי מספר חברי הפורום כאן צועקים כי העלייה הרוסית השחיטה את המדינה הזאת (מה שבעצם רחוק מהאמת) אבל רוב העולים

הללו הם יהודים! בדיוק כמוכם וכמוני.

מה שאני כן מסכים לו זו הגבלה של עליית עובדים זרים לכאן, וכל אלה אשר לא חוקיים כאן יגורשו.

פורסם

אין דבר כזה אמהוד חד הוריות - כמו שהיה כתוב בכתבה !!!

יש גרושות!!!

מי שהיא אלמנה - אני בהחלט חושב שהמדינה צריכה לעזור לה.

מי שהיא באמת חד הורית - ונכנסה להריון מחוץ לנשואים - שתשלם על ההחלטות שהיא החליטה - אם היא עשתה את זה מרצון שתשלם בכוחות עצמה - ואם זה קרה מ"פשלה" שתעשה הפלה.

אין שום סיבה שמשלם המיסים יממן אנשים שלא רוצים לעבוד!!!

לפי התוכנית הכלכלית מספיק ש"אם חד הורית" תעבוד שליש משרה כדי לקבל יותר ממה שהיא קיבלה קודם (ממשכות והשלמת הכנסה)

אז שילכו לעבוד - ובכל עבודה.

אתם יודעים כמה עבודה יש בחקלאות/סיעוד/נקיון/אריזה/בנין ???

אבל פשוט אין ידיים עובדות - כי אנשים לא רוצים לעבוד.

יש מובטלים שעומדים מול מצלמות הטלויזיה ואומרים שאם רוצים שהם יעבדו אז שיתנו להם שכר של 5000 שקל.

אני מסכים שקשה להתקיים משכר מינימום - אבל מי כן יעבוד במשרות האלו? הפריירים שהמיסים שלהם אח"כ ישלמו להם אבטחת הכנסה?

מה שקורה זה שבמשרות האלו אין עובדים ישראלים - מביאים עובדים זרים שאת כל השכר שלהם מוצאים לחו"ל - ואז הם לא מוצאים את הכספים בארץ - אין הכנסה לעסקים קטנים - העסקים נופלים - יש ירידה בהכנסות ממיסים - אין כסף להשקעות - יש עוד מובטלים

ועובר חלילה...

פורסם

מסכים איתך ב 100%!!

פורסם

אני לא חושב שצריך להגביל את העלייה בגלל שנוצר מצב של יותר מדי אנשים למשרה-מי שהכי טוב יקבל,מי שלא יחפש במקום אחר-כבר נאמר שלא חסרות עבודות בבניין/נקיון/סעוד/חקלאות וכו'...מי שבאמת רוצה עבודה ימצא אותה.

דוגמא אפילו תקח מהעלייה הרוסית-לא חסרים פרופסורים ואנשים בעלי תואר ראשון שהלכו לעבוד בעבודות בזויות שהורידו מכבודם וכל זה על מנת להאכיל את המשפחה ולדאוג לה,בושה שאנשים שיכולים לעבוד מעדיפים לקחת דמי אבטלה,ועד שמציעים להם עבודה הם דורשים שכר גבוה.

למי מי הם בכלל? שיגידו תודה שהציעו להם משהו-הם צריכים לקפוץ על אותו אדם ולנשק לו את הרגליים עם השפתיים הפרזיטיות שלהם.

מטי: ההתייחסות היא בהחלט לא ילדותית,אדם שמקיים יחסי מין צריך להיות מודע לתוצאות ולקחת בחשבון כל אפשרות,על אחת כמה וכמה אם הוא בקושי מכיר את הבחורה-האשמה נופלת על אותו בחור.

פורסם

אני לא חושב שצריך להגביל את העלייה בגלל שנוצר מצב של יותר מדי אנשים למשרה-מי שהכי טוב יקבל,מי שלא יחפש במקום אחר-כבר נאמר שלא חסרות עבודות בבניין/נקיון/סעוד/חקלאות וכו'...מי שבאמת רוצה עבודה ימצא אותה.

דוגמא אפילו תקח מהעלייה הרוסית-לא חסרים פרופסורים ואנשים בעלי תואר ראשון שהלכו לעבוד בעבודות בזויות שהורידו מכבודם וכל זה על מנת להאכיל את המשפחה ולדאוג לה,בושה שאנשים שיכולים לעבוד מעדיפים לקחת דמי אבטלה,ועד שמציעים להם עבודה הם דורשים שכר גבוה.

למי מי הם בכלל? שיגידו תודה שהציעו להם משהו-הם צריכים לקפוץ על אותו אדם ולנשק לו את הרגליים עם השפתיים הפרזיטיות שלהם.

מטי: ההתייחסות היא בהחלט לא ילדותית,אדם שמקיים יחסי מין צריך להיות מודע לתוצאות ולקחת בחשבון כל אפשרות,על אחת כמה וכמה אם הוא בקושי מכיר את הבחורה-האשמה נופלת על אותו בחור.

אני לא מאמין :)

אני שוב חייב להסכים...לצערי הרב

מעט אנשים רואים את זה בדרך שלך.

אבל לך, כל הכבוד :)

פורסם

אני מבין שאתה מדבר לא מנסיון... אני מקווה שלא יקרע לך קונדום מתישהו בחיים... נראה לי תזמר מנגינה אחרת במקרה וכן (וגם אם תגיד לא... מראש אני לא מאמין לך).

מטי.

פורסם

עריכה: ד"א משפחות עם ילדים נכים מקבלות תמיכה מהממשלה,אז זה שהילד של האמא החד הורית הוא נכה לא צריך להשפיע על כלום.

תגיד לי מה זה השטויות האלה???

משפחות עם ילדים נכים מקלים תמיכה,

אין לך מושג כמה זה אחוז הוצעות לעומת התמיכה מהמשלה!

אז אני מבקש בלי תגובות כאלה, דוגמא: עגלת כסא גלגלים היום עולה כ 12 אלף שח, המדינה שאתה כל כך תומך בה נותנת רק 5 אלף מקסימום לכל נכה שמבקש קצבה! אז לא המדינה לא עוזרת מספיק. בגלל זה כל הבעיות!

את כל מה שנאמר בת'ארד הזה אפשר לסכם בכך:

1. דתיים ואני אומר בפרוש לא מנצלים בכוונה (למרות שיש חלק שכן) אבל יוצא מצב שהמדינה משלמת להם המון כספים לא מכוונה אלה בגלל האמונה שלהם נגד הפלות והרצון להרבות ילדים ולא לעבוד.

2. אמהות חד הוריות או כל אדם שיושב בבית כי הוא לא רוצה או "אין לו כוח" לעבוד באמת לא מגיע לו שום בדיקה.

3. אמהות חד הוריות או כל אחד אחר שיושב בבית מסיבה כזאת או אחרת ולא מסוגל ולא יכול לעבוד כן זקוק לתמיכה (היום כבר לא מדברים על תמיכה מינימלית אפילו)

הדיון הזה התפתח גם לעניין של צברים לא עובדים בעבודות משפילות ורוסים כן.

זה לא קשור, יהודי זה יהודי מה לעשות ככה הם וככה זה אנחנו. כל אחד והדרכים שלו לשרוד, אומנם חלק זה ברמאות ובשקר אבל לכן נדרשת בדיקה וחקירה של כל אחד. אבל עד שזה לא יהיה אז אנחנו נמשיך להתווכך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים