עבור לתוכן

בעית הרשאות בויסטה אולטימייט

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד

הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן

הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב

תודה מראש

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה לעשות, אבל באופן כללי ויסטה עובדת קצת אחרת מ XP גם חשבון מנהל הוא לא בדיוק מנהל.

כל חשבון בויסטה רץ על חשבון מוגבל, וכשאתה רוצה לעשות משהו שדורש הרשאה גבוהה ה UAC מתערב ויש לך 2 מצבים:

1. בחשבון מנהל הוא עושה לך דבר שניקרא ELEVATED PROMPT זה מראה לך שאתה הולך להריץ משהו שדורש הרשאת מנהל והוא שואל אותך האם להמשיך

2. בחשבון מוגבל הוא מבקש ממך CREDENTIAL שזה אומר תכניס לי שם משתמש וסיסמא של חשבון מנהל

בכל מקרה יש דברים מסויימים שגם שאתה מנהל אתה צריך להריץ אותם כמנהל.

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה לעשות כלום אני פשוט עובד כרגיל וכמעט לכל תיקיה שאני נכנס אני או שאני יכול רק לראות אותה

בלי לבצע שינויים או שאני מקבל אקסס דיניי

ה UAC אצלי מבוטל יכול להיות שבגלל זה אני מקבל אקסס דיניי ?

פורסם

תפעיל אותו ותראה

באיזה סוג של תיקיות מדובר.

ואם תוכל תעלה תומנה.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את ה UAC זה לא עזר אבל נכנסתי לmy computer , propertise 'advance system setting ,user profile ואני מקבל הודעה

שאני צריך לשנות את הפרופיל משתמש העניין שיש רק חשבון משתמש אחד והוא administrator

פורסם

הראשות זה נושא בעיתי ויש דרכים טובות יותר או פחות לעקיפה

אני מצאתי פקודה מעולה לזה שלי עבדה אישית ואין סיבה שלך לא

קודם כל תוודא שאתה מחובר דרך חשבון מנהל ולא חשבון משני.

בשביל לקחת "בעלות" אתה צריך להיכנס לשורת הפקודה

התחלה הפעלה איפה שאתה מחפש איקון של זכוכית מגדלת רשום שמה CMD

זה בסיס של פקודה takeown /f C:\Windows\System32\en-US\winload.exe.mui

מה שנמצא בין C: ל US זה המיקום תשנה בהתאם לתיקיה/קובץ שאתה מעונין לקבל הרשאה .

כדי לקבל הרשאה מלאה תריץ את הפקודה הבאה אחרי הפקודה הקודמת

cacls C:\Windows\System32\en-US\winload.exe.mui /G geek:F

GEEK=your user name

וכמובן תשנה את המיקום

אם זה לא הלך תנסה במצב בטוח.

לאחר מכן אתה נכנס למאפיני אבטחה של תיקיה מסוימת.

תבצע את את ההוראות האלה.

2) in the bottom half you have the permissions listed for users, click the Advanced button

3) now go to the Owner tab, click Edit button (you will be asked for permision if UAC is at default)

4) change owner to your account and be sure to check the 'Replace owner on subcontainers and objects' and click Apply button. this results in all files including system files being switched to your account as owner!

5)now in the 'Advanced Security Settings for (your folder)' you need to edit the permissions: select your account (the one you just used to take ownership) and click Edit button.

6) you now see the Permissions tab and you need to again select your user account. (ensure that the permission is Full Control) check the lower 'Replace all existing inheritable permissions' box and click Apply.

You are done! now you can close all the property stuff and just delete your folder. it may still ask for permission, but you now have the needed permissions to delete all contents of the folder.

אין לך את ההוראה ה1 [זה בעצם אומר להיכנס למאפיני אבטחה כמו שאמרתי לך

מקור :http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/how-to-delete-a-system-file-in-windows-vista

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים