עבור לתוכן

המלצה על מגן מסך ל cowon d2 .

Featured Replies

פורסם

היי,

רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה.

ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק.

אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח.

השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך....

כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'.

עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע....

תודה לעוזרים :)

פורסם

המגן מסך של Cowon מגיע בשני מגנים לחבילה אז יש לי אחד מיותר אם את רוצה, מאיפה את?

בכל מקרה אני כשרכשתי את הנגן חששתי לפגוע במסך ומיהרתי לקנות את המגן המקורי, אבל היום כנראה שהייתי מזמין מDX.

פורסם

אני עם מגן מסך של חברה שאני אפילו כבר לא זוכר את השם שלה, הזמנתי בזמנו מחו"ל... בלי הדבקה בלי שוליים הוא נכנס לרווח שבין המסך למסגרת

פורסם
  • מחבר

המגן מסך של Cowon מגיע בשני מגנים לחבילה אז יש לי אחד מיותר אם את רוצה, מאיפה את?

בכל מקרה אני כשרכשתי את הנגן חששתי לפגוע במסך ומיהרתי לקנות את המגן המקורי, אבל היום כנראה שהייתי מזמין מDX.

:)חבל תשמור את המיותר מי יודע אולי תזדקק לו...

תודה בכל מקרה. הבעיה נפתרה אתמול, נכנסתי לחנות באג, מתברר שיש מגן מסך של iriver - מקורי שלהם שהוא בדיוק 2.5 אינץ . המוכר הוציא מהאריזה לבדוק שזה מתאים וזה הסתדר - המחיר תואם למה שראיתי ב DX אז יצא ממש בסדר גם חברה ידוע וגם מחיר סבבה.

פורסם

יש לי מגן מסך בדיוק כמו של IAKOVL והוא מצויין!

השם של החברה הוא: NuShield. אני הזמנתי אחד שגם לא מחזיר השתקפויות, לא ממליץ, זה מוריד את הקונטרסט של המסך ושובר את האור היוצא וכתוצאה מכך מתקבלות כל מיני נקודות צבעוניות.

פורסם

אצלי דווקא נראה כמו שצריך, כאמור מוריד את הקונסטרנט אבל מגן על המסך... וזה מה שחשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים