עבור לתוכן

"חידוד" מלחם

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מקווה שהשאלה מתאימה לפה זה המקום הכי מתאים שמצאתי לזה :\.

למלחם שלי אין לו בכלל שפיץ וזה די מקשה בהלחמה של מספר פינים צפופים. עכשיו יש דרך "לחדד" אותו ככה שיהיה לי שפיץ?

תודה מראש

פורסם

זה לא עיפרון שאפשר לחדד.

יש סוגים שונים של ראשים... פשוט לך תקנה אחד עם "שפיץ".

אני מניח שיש לך ראש מסוג "שטוח"?

פורסם
  • מחבר

זה לא עיפרון שאפשר לחדד.

יש סוגים שונים של ראשים... פשוט לך תקנה אחד עם "שפיץ".

אני מניח שיש לך ראש מסוג "שטוח"?

יותר בכיוון של עגול :\ הבעיה שהבורג שמשחרר את הראש לא ניתן לפתיחה :kopfpatsch:

אז אני מבין שאין מה לעשות איתו

פורסם

קנה ראש אחר. כל ניסיון ל"חדד" את הראש במקרה הטוב יהרוס את הראש במקרה הרע יגרום לאיזה קצר שיעשה נזק

פורסם

1. קנה מלחם אחר עם שפיץ

2. יש לי ספק שעיבוד הראש יגרום לנזק כלשו או לקצר

היה לי מלחם ישן פשוט עם ראש מנחושת שכל הזמן שייפתי עם שוייפן את הקצה שלו בשביל להוריד את כל הסחלא

עבד מצויין

אז אם לא עלה לך יותר מידי המלחם אתה יכול לנסות לעבד אותו לשפיץ

מקסימום תהרוס משו קנה חדש עם שפיץ .. אין לך מה להפסיד

פורסם

תן תמונה של העסק ..

אם זה מלחם "מתקדם" אין בעיה לפתוח את העסק שם ולהחליף ראש.. אבל סיכון גדול לחדד (תפגע בגוף חימום ובכל העסק שם

אם זה מהישנים/זולים זה סה"כ גוף חימום פשוט ולא קרמי שמחובר למין גוש מתכת .. הראש נראה כמו מברג למען האמת ולא חלול ..

פורסם

צ'מעו

הבנאדם פה מדבר על בורג שמשחרר את הראש מהמקום שלו > מכך נובע > המלחם שלו פשוט ולא מתוחכם מידי > במלחמים כאלה הראש זה סה"כ חתיכת נחושת (לרוב) אשר נכנסת לגוף המלחם ובקצה השני שלה היא נוגעת בגוף החימום כך שאפשר אפילו לדפוק עם פטיש על החלק שבחוץ ולא יקרה שום דבר (חוץ מהריסת הראש) :silly:

יותר פשוט . תביא תמונה

פורסם

המורה שלי אמר לי פעם שאפשר ללפף חוט מתחת מסביב ככה שהוא יהיה שפיצי, האמת זה לא הצליח לי ממש :P

אולי עם חומר אחר זה יעבוד.

פורסם

למה לעשות אילתורים עם מכשיר חשמלי לוהט? פשוט תחליף לראש נורמלי וזהו

פורסם

קפוץ לחנות של כלי עבודה (גם באייס וחבריו יש לדעתי) ותבקש ראשים של זיקו למלחם 25W. זה בא בזוגות ועולה 20 שקל בערך. הם ראשים לא רעים בכלל ביחס למחיר שלהם, והם מתאימים לכל מלחם "פושט" שניסיתי עד היום.

Anatoli.

פורסם

חחחחחח אתם פשוט לא קוראים

הוא לא יכול להוציא את הראש :silly:

פורסם

משחזת, משחזת זווית, שופין

יש לי מלחם ישן שאני מחדד כל כמה זמן... עובד כמו פרד

פורסם

אין סכנה של התחשמלות או פגיעה בגוף חימם ע''י השחזת ראש המלחם .

אבל , על ראש המלחם יש ציפוי מיוחד שעוזר לשמור עליו + מונע הדבקות של בדיל לראש עצמו.אחרי שתשחיז את הראש יהיה פחות נוח להלחים הראש כל הזמן יתלכלך בבדיל .אם אתה רוצה לבצע עבודות עדינות , לא הייתי ממליץ להשחיז את הראש , תקנה מלחם אחר עם ראש יותר חד .

אגב , מלחם חדש עולה פחות או יותר כמו זוג ראשים .כמובן למלחמים מקצועיים יש ראשים יותר יקרים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים