עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K מתנת יומהולדת לחברה שלי

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת.

התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'...

בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'...

אשמח לקבל תגובות

בברכה,

אלדד כהן

אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.

פורסם

כמה היא הולכת לנייד את המחשב?

פורסם
  • מחבר

ברמת העיקרון לא יותר מידי.

היום היא עובדת בחברת תוכנה שהיא נותנת פעם בשלושה שבועות תמיכה של 24 שעות כל השבוע מהבית.

ככה שהיא מתנייד איתו פעם בשלושה שבועות כל היום כל השבוע.

אני מאמין גם כאשר היא תלמד היא תתנייד איתו.

למה זה כלכך חשוב?

תודה על העזרה...

פורסם

זה חשוב בגלל שניוד זה המטרה העיקרית של נייד והגודל/ משקל צריך להיות בהתאם. מחשבים של 15.4"מאד לא נוחים למי שנסחב איתם לאוניברסיטה כל יום לדוגמא בעוד שמי שמעביר את המחשב פעם בחודשיים עם האוטו בהחלט יכול להסתדר עם זה.

אם אתה קונה בארה"ב יש אופציות הרבה יותר טובות מבארץ. האם אתה זקוק לאחריות בינלאומית?

פורסם
  • מחבר

אממ אני לא יודע אני חושב שכדי לא? זה מייקר את העלויות.

אם המחשב הולך להירכש בארה"ב אני רוצה להשקיע עד 600$ לכל היותר.

ואני מעדיף בשבילה מסך 15 אינץ

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

ניידי 15" הם לרוב כבדים כמו שאמרו לך.

אם היא בבית רוב הזמן אני לא חושב שיש בעיה לקנות נייד עם מסך 10 או 12 אינץ', כשהיא בבית היא תחבר אותו למסך רגיל וכשהיא מחוץ לבית הוא לא יהיה כבד.

ניידי 12 אינץ' הם פחות נפוצים ויותר יקרים, אני יכול להמליץ לך על Inspiron mini 12 של דל שעולה בערך 3.5 אלף שקל.

אם אתה שואל אותי נראה לי שעדיף לקחת 10 אינץ'

אתה יכול לקנות לה MSI WIND שעולה בסביבות ה2000 שקל, הגרסאות הטובות באות עם 2GB וסוללת 6 תאים שמספיקה לבערך 6-7 שעות.

http://ivory.co.il/product.asp?productid=3155&CatCode= למשל

ותוכל לקנות לה מתנה נוספת מתאימה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1438

שזה עכבר בלוטות' מיוחד לניידים (בWIND למשל יש בלוטות' מובנה ככה שלא צריך שום משדר).

פורסם

כמובן שאם אתה מוריד את התקציב אם אתה קונה בארה"ב אז לא באמת אפשר למצוא דברים טובים יותר. הרעיון היה שבתקציב ניתן למצוא דברים טובים יותר בארה"ב.

באופן כללי נטבוק לא הגיוני כאן לשימושים לדעתי, נראה שרמת הניידות נמוכה יחסית ואין הצדקה לפגיעה בנוחות העבודה והפשרה על עוצמת המחשב.

יש הרבה מאד מחשבים שיתאימו. אם אתה רוצה שילוב של איכות מעל לממוצע וניידות סבירה אתה יכול להסתכל על ה-SL400 של לנובו ב-14.1". החסרון הוא באחריות לשנה בלבד. לחילופין אפשר להסתכל על מחשבים סטנדרטיים יותר בסביבות ה-15.4" עם אחריות ארוכה יותר. לדוגמא ה-Dell 1545

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm

ישנם גם מחשבים זולים יותר שיספיקו לשימושים בסיסיים ברמה שציינת כמו ה-A840 או ה-A860 של דל ששניהם זמינים עם אחריות של שלוש שנים ומסך מאט בסביבות ה-3000 ש"ח בלבד.

פורסם

נראה שרמת הניידות נמוכה יחסית

ככה שהיא מתנייד איתו פעם בשלושה שבועות כל היום כל השבוע.

נראה לי שעדיף יום שלם להחזיק נטבוק בתיק מאשר נייד עם מסך של 15 אינץ', גם אם זה לעתים רחוקות.

גם זה עדיף לצריכת החשמל הביתית כי הנטבוק צורך פחות חשמל כשהיא בבית (גם ככה הוא מחובר לחשמל ולמסך גדול יותר)

פורסם

בוודאי שעדיף להחזיק יום שלם בתיק נטבוק ולא מחשב של 15.4" (אם בכלל מדובר בהסחבות איתו על הגב, לא הצלחתי להבין את הנקודה הזו) אבל זו שאלה של איזון. אם מתניידים יום אחד פעם בשלושה שבועות ובשאר הימים עובדים עליו רק בבית לא נראה לי הגיוני לסבול את המגבלות של נטבוק בשביל היום האחד הזה. לדעתי האידיאל הוא לקנות מחשב של 13.3"-12.1" עם מעבד נורמלי וניידות הגיונית אבל מכיוון שהתקציב מוגבל הייתי מתפשרת גם על 14.1".

האמת היא שאם רוצים ניידות יותר גבוהה אפשר גם ללכת על משהו כמו ה-LG E310 ב-13.3" או ה-2230s של HP אבל זה יהיה על חשבון האיכות/ אחריות. פותח הת'ראד, אולי כדאי לשקול.

פורסם
  • מחבר

אהלן חבר'ה חזרתי.

הלכתי קצת לעשות שכר שוק.

ראיתי באייבורי (למרות שאני לא אוהב את החנות) את הDELL שהצעתם פה ב3890 ש"ח.

אני עדיין לא הבנתי איזה דגם יותר חדש האינספייר או הסטודיו בבקשה עזרה בנושא.

הבעיה היא שגם בDELL אין יציאת HDMI. גם התקציב שלי קצת עלה ל4300K.

תודה שוב

פורסם
  • מחבר

טוב חברים בסוף זה המחשב שקניתי לה

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5

ב4100 ש"ח. רק דבר אני לא מבין, יכול להיות שהוא בלי WIFI? האם יש חיה כזאת או שזו טעות באתר?

פורסם

יש WIFI. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה לכולם על העזרה אין עליכם אתם גדולים.

תודה על הזמן והמחשבה.

אלדד כהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים