עבור לתוכן

מחשב למוזיקה 2500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני לא צריך מחשב שלם

אני צריך:

לוח אם

מעבד - אינטל quad

זכרונות - 4 GB DDR3

שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך..

אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר

אפשרות לחריגה קטנה...

.

פורסם

ראשית שנה את הכותרת לפי חוקי הפורום- תוריד את ה"צריך עזרה מהר בבקשה זה למחר...", במקום זה תרשום את השימושים.

שנית, ציין עוד מידע חשוב שבלעדיו לא נוכל "להשלים" את הרכיבים החסרים כגון:

-מה המפרט המלא אליו יתחברו המעבד והזיכרונות.

-מה השימושים העיקריים במחשב.

-מה הציפיות שלך מהמארזים?- שקטים, גדולים/קטנים, מעוצבים (חלון, לדים וכדומה).

פורסם

^

:xyxthumbs:

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

תאמת שימושים כלליים. בעיקר קיובייס ומשחקים פה ושם יש לי כבר כרטיס מסך... אני לא צריך את שאר החלקים רק מה שרשמתי.

סליחה על הבלאגן.

פורסם

עזוב בלאגן - למה העצלנות?

אנא עזור לנו לעזור לך ופרט בדיוק מה כבר יש לך יחד עם תשובות לכל השאלות שבלינק.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו מרכיב מחשב ממה שרשמתי שאני צריך

מעבד - כרגע אני חושב על ה 8300 כי זה הדבר הכי נורמלי בערך בתקציב הזה.

לוח אם- שבזה אני צריך.

זכרונות - המליצו לי על OCZ. אני רוצה DDR 3

דיסק קשיח יש

מארז- שקט בבקשה.

ספק שיחזיק את המחשב.

ואם אפשר לדחוף עוד מארז בתקציב למחשב של אחותי שאליו יעבור המעבד שלי עם הלוח אם והזכרונות וכל מה שאני קונה חדש.

לא מתוכנן OC.

יש לי מסך כבר עכבר, צורב ומקלדת.

כמו שציינתי בעיקר לקיובייס, גם למשחקים פה ושם לא צריך שום דבר אחר ממה שצוין.

אני מקווה שעכשיו זה בסדר...

פורסם

* DDR3 מיותר לחלוטין

* ככל הנראה מעבדי פנום משתלמים בהרבה בתקציב שלך (קיובאייס תומך בריבוי ליבות). הבחירה תהיה שונה אם זה לפרנסה או כתחביב.

* לא ציינת דרישות שקט/מרחב/גודל מהמארזים ומהמפרט בכלל

* לא ציינת שימושים נוספים אם יש.

* "פה שם משחקים" זה ממש ממש לא מספק. על איזה רזולוציה תשחק? אילו משחקים/הגדרות? מה יותר חשוב לך - משחקים/קיובאייס/שקט/איכות/מחיר/תמורה לכסף? בתקציב שלך זה מידע כמעט הכרחי לבחירת הרכיבים המתאימים.

אני אעזור לך כי נראה לי שאתה לא ממש מבין מה נדרש כדי לתפור לך מפרט מתאים - סתם לזרוק מפרטים כל אחד יכול...

אנא ענה בפירוט רב ככל האפשר על השאלות הבאות (שים את התשובות בפוסט הראשון באמצעות כפתור ה"עריכה" שבראשו):

ציטוט מחוקי הפורום:

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים