עבור לתוכן

מכשיר סלולרי מחברת פלאפון, מה מומלץ? תקציב לא מוגבל.

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת.

כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר :P.

אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב.

איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי.

עריכה:

אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר מהבסיס, מצידי גם שאקנה תוכנה חיצונית ושאוכל להתקין אותה בשביל הפעולה הזאת.

פורסם

לא משנה איזה מכשיר, תוודא שהוא עובד בשאר תדרי הGSM ולא ה850 של פלאפון, למה אחרת לא תוכל להעביר אותו מרשת לרש.

פורסם

ה-85 מומלץ עד מאד ויוכל להכיל כל תכונה כמעט שתרצה עם תוכנות צד שלישי.

דק במיוחד הוא לא...

פורסם
  • מחבר

אפשר להסתדר עם הגודל אם יש בו את כל התכונות שביקשתי.

כרגע שירות הלקוחות של פלאפון כבר לא עובד, יש לך אולי פרטים עליו, כמו מחיר, פירוט טכני וכו'? לפחות עד מחר, כשאני אגש בעצמי לסניף לקנות.

פורסם

אני ממליץ בחום על ה- N85.

נגן מוזיקה ווידאו מעולה, צילום תמונות ווידיאו באיכות גבוהה, מסך גדול ואיכותי.

גם יש לו מקשי קיצור לנגן MP3 שמאוד נוחים (המכשיר הוא מסוג סליידר כפול)

יש הבדל רציני בעובי בין N85 ל- R510

מפרט מלא:

http://www.nokia.co.il/find-products/all-phones/n85/specifications

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קצת באיחור, קיבלתי את המכשיר היום מחברת פלאפון, ולמרות שהוא נראה מעולה מצאתי כמה בעיות קטנות (שניתנות לפיתרון אני מקווה).

*נגיד ואני מדבר עם שירות הלקוחות של חברה מסויימת, ומבקשים ממני להקיש על מספר מסויים כדי להגיע ליעד. אותה הקשה של המספר לפעמים לא מגיבה בפעם הראשונה, וצריך להקיש שוב!

*התקנתי את כל תכולת הדיסק שקיבלתי עם המכשיר, אבל כשאני מחבר אותו למחשב, בוחר בפלאפון את האופציה העברת מדיה או משהו דומה, והתוכנה פועלת במחשב, אני מקבל הודעה שאני צריך לחבר אותו עדיין!

בכל זאת, הקנייה נראית לי כדאית, במיוחד בהשוואה למכשיר הקודם שלי, כך שתודה על ההמלצות :).

פורסם

אנא פתח ת'רד עם הבעיות בנפרד.

פורסם
  • מחבר

תודה, בכל אופן כבר פתרתי אותן לבד בערך :-).

פורסם

אני דווקא ממליץ על ה C905

פורסם
  • מחבר

כבר רכשתי.

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה אז זאת גם יכולה להיות בעיה במרכזיה של החברה שאתה מתקשר אליה.

לגבי הבעיה השניה אז תוריד ותתקין את הגירסה הכי חדשה של NOKIA PC SUITE מהאתר של נוקיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים