עבור לתוכן

Samsung 2233RZ צעד ראשון של מסך דק לגיימרים?

Featured Replies

פורסם

בחור פרסם ביקורת מעניינת על מסך זה של סמסונג, לגביי היותו מתאים לגיימרים:

http://www.flatpanelshd.com/flatforums/viewtopic.php?f=26&t=20

שימו לב שמדובר בדגם שנגמר בRZ ולא בצירוף אחר של אותיות!

הוא מובדל מדגמיי ה2233 האחרים בהיותו בעל קצב רענון של 120 HZ.

אכן קפיצה רצינית.

אגב, עקרונית הקטע של המסך הזה הוא שהוא יתמוך בטכנולוגית ה3D VISION של NVIDIA, כלומר, ניתן יהיה לראות במסכים האלה בתלת מימד, למי שיהיה כרטיס מתאים ומשחקים/סרטים שתומכים בכך.

למרות זאת, עצם הקפיצה לקצב רענון גבוה, מקפיצה את איכות התמונות הנעות המסך מציג.

האם מישהו יודע אם בכלל ניתן להשיג אותו בארץ?

פורסם

אפשר בעיקרון להזמין אותו דרך חברה צד 3 אבל שיטה זו לא מוצלחת במיוחד והמחיר בהתאם.

מה שכן טכנולוגיה חדשה שנכנסת לראשונה לשוק תמיד בעייתית ולדעתי צריך לחכות מינימום חצי שנה בכדי שיצאו מתחרים

והמחיר יצנח לו (כמובן גם תקלות החומרה שהחברות אינן מספרות לנו מתגלות בסקרי שוק ופידבקים ועל כן יוצאים דגמים

יציבים יותר ועדיפים פי כמה.)

הצעה שלי שתחכה עם הטכנולוגיה הזאת.

פורסם

הסיבה שהוא תומך ב120HZ זה בגלל ה3D של נבידיה, במצב רגיל הוא עובד ב60hz, כל מסך סטריאוסקופי חייב לעבוד בתדר עבודה של 100-120hz ומעלה כיוון שהוא מציג 2 תמונות בכל מחזור רענון ולא אחת כמו מסך רגיל.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שהוא תומך ב120HZ זה בגלל ה3D של נבידיה, במצב רגיל הוא עובד ב60hz, כל מסך סטריאוסקופי חייב לעבוד בתדר עבודה של 100-120hz ומעלה כיוון שהוא מציג 2 תמונות בכל מחזור רענון ולא אחת כמו מסך רגיל.

כן, נכון. ו?

פורסם

וזה אומר שזה מסך רגיל בסה"כ שתוכל לנצל אותו רק עם כרטיסי NVIDIA,מה שכן יהיה בעייתי לדעתי לקבל MAXED FPS

עם מפרט שאינו SLI ופלטפורמה מטורפת.

וגם אם כן הבעיות הטכניות יהיו רבות.

פורסם
  • מחבר

וזה אומר שזה מסך רגיל בסה"כ שתוכל לנצל אותו רק עם כרטיסי NVIDIA,מה שכן יהיה בעייתי לדעתי לקבל MAXED FPS

עם מפרט שאינו SLI ופלטפורמה מטורפת.

וגם אם כן הבעיות הטכניות יהיו רבות.

אני יודע שזה 60hz ל3D ו120 במצב רגיל.

זה אומר שבלי קשר לכרטיס המסך שלך, כשאתה לא רואה 3D, אתה מקבל קצב רענון פי 2 מהקיים.

וזה בדיוק מה שגיימר צריך.

ונכון לעכשיו, גם לא מעניין אותי אישית עניין ה3D.

אני מבחנתי, רואה במסך הזה קפיצה בהיותו מסך בקצב רענון מצויין.

פורסם

פורסם
  • מחבר

פרט לכך שהבחור מהלינק ששלחתי, טוען שלא כך הדבר,

הריי שבחיפוש ברשת, כל הסמנים מראים שגם כן - לא כך הדבר.

אם אתה מוצא מקום שבו כתוב שבמצב 2D, רואים בקצב רענון של 60hz בלבד, אני אשמח לראות את הלינק.

בנתיים אני מצאתי עוד לינק שאומר במפורש ההיפך מטענתך:

http://www.clutchkills.com/videos/samsung-2233rz-review/

ובקיצור, ב2D קצב הרענון הוא, שוב, 120HZ.

ואגב, זה גם מאוד הגיוני. אם זה לא היה כך, זה בזבוז אדיר של יכולת - הריי בסה"כ, המסך יכול להציג בקצב רענון של 120HZ. לחיצת הכפתור בסה"כ אומרת לו לבצע את הOFFSET המסויים בין כל תמונה לתמונה על מנת שתתקבל תמונה תלת מימדית, אבל לא משנה את קצב הרענון.

פורסם

מסכים סטריאוסקופיים מורכבים מ3 פאנלי LCD במסך 3D מלא, כאשר 2 מציגים תמונה והשלישי בינהם יוצר את אפקט התריס, או 2 פאנלי LCD שמציגים תמונה ושאטר חיצוני כמו המשקפיים המגוחכות של NVIDIA.

אין בעיה לייצר מסך LCD של 120hz, כל מסך עם זמן תגובה גבוה מ0.5 שניות יכול להציג 120 תמונות בשניה, מעבד התמונה, ורוחב הפס של אפיק החיבור הם אלא שקובעים איך ומה לעבוד.

פורסם
  • מחבר

מסכים סטריאוסקופיים מורכבים מ3 פאנלי LCD במסך 3D מלא, כאשר 2 מציגים תמונה והשלישי בינהם יוצר את אפקט התריס, או 2 פאנלי LCD שמציגים תמונה ושאטר חיצוני כמו המשקפיים המגוחכות של NVIDIA.

אין בעיה לייצר מסך LCD של 120hz, כל מסך עם זמן תגובה גבוה מ0.5 שניות יכול להציג 120 תמונות בשניה, מעבד התמונה, ורוחב הפס של אפיק החיבור הם אלא שקובעים איך ומה לעבוד.

השורה התחתונה, עליה דברתי מהתגובה הראשונה היא זו:

ב2D קצב הרענון הוא 120HZ

http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz_11.html

אין בעיה לייצר הרבה דברים, השאלה מתי ואיך מייצרים ובכמה כסף משווקים.

עד עכשיו לא ייצרו מסך LCD למחשב בקצב רענון של 120HZ.

כעת יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים