עבור לתוכן

מחשב בלבד - עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה הממוצעת הסבירה. לא במיוחד

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? בכלל לא

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. חוץ מדיאבלו 3 בטח גם סטארקראפט 2 כשיצא, אני יודע שהם עדין לא יצאו ואין דרישות אבל המחשב הוא לא למישהו שמשחק יותר מדי גם ככה. הרזולוציה תהיה 1280X1024. הגדרות בינוניות-גבוהות. כמה שיאפשר התקציב.

המחשב הוא לחבר שהקשר שלו למחשבים הוא מקרי בהחלט. נעזרתי בו כדי לענות על השאלות כמובן.

אני מודה לכם מראש על העזרה.

פורסם

בבקשה, פרטים בתחתית.

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ₪915

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ₪462

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ₪595

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪298

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪131

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ₪259

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪327

ספק כוח:

[..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪244

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי ₪116

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75

מחיר סופי: ₪3422

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ראשית, איני יודע מה יהיו הדרישות של דיאבלו, לכן אני אסביר מעט על המפרט שבניתי, וכל מני דרכים לחסוך כסף או לשפר ביצועים.

אז ככה, מעבד כפול ליבה חזק עם קירור מעולה ומשתלם עליו, לוח אם אמין (שים לב לא תומך בESATA/FW/RAID), כ-4 ג'יגה זיכרון, חצי טרה נפח ומארז וספק מעולים.

איך ניתן לחסוך:

-ניתן לקחת מארז raidmax apex- המארז מעט פחות איכותי אך אם אין לכם צורך במארז מפואר הוא יספיק בהחלט, וכבר כולל 2 מאווררים.

-מעבד ניתן להוריד ל E7400, למרות שאני לא ממליץ.

-כרטיס מסך ניתן לקחת חלש יותר כגון 9600GT, אך הוא פחות משתלם מ HD4770 (שמגיע כמעט לרמה של GTS250/HD4850).

-ניתן להוריד את הקירור למעבד ששמתי (פריזר) ולהשאר עם הסטוק שמגיע עם המעבד מראש.

כיצד ניתן להוסיף ביצועים:

-כרטיס מסך ניתן לקחת GTX260 שעלותו בסביבות ה800-900 שקלים, אך יחד עם זאת תצטרך לשדרג את הספק לאנרמקס פרו 425 לכן כנראה תהיה חריגה מהתקציב. (איני חושב שיש צורך לשדרג, משום שסה"כ המשחקים הם קלים כפי שציינת ואני לא חושב שדיאבלו יהיה ממש כבד).

פורסם

מפרט מצויין, ממש אין צורך לשדרג כ. מסך בואו לא נשכח שהרזולוציה המתוכננת היא 1280X1024 , שאיתה ל-HD4770 לא אמורה להיות שום בעייה להתמודד.

מה שכן רק הייתי מוסיף מאוורר 120MM לקידמת המארז.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ראיתי קצת benchmarks של הכרטיס והוא נראה לי מספיק לצרכים. מה שכן, מוזר לי שהתוצאות שלו גבוהות אבל ה-memory bus שלו רק 128 ביט כשבד"כ הכרטיסים הטובים הם 256 ביט. מה ההסבר?

פורסם

הם שמו זיכרון (DDR5) מהיר במיוחד, שפיצה על הבאס הנמוך כנראה.

יש דיון על הכרטיס, עם הרבה לינקים לביקורות ומידע, אני ממליץ לך לעיין בו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406256.0

פורסם
  • מחבר

הם שמו זיכרון (DDR5) מהיר במיוחד, שפיצה על הבאס הנמוך כנראה.

יש דיון על הכרטיס, עם הרבה לינקים לביקורות ומידע, אני ממליץ לך לעיין בו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406256.0

קראתי והשכלתי.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים