עבור לתוכן

נגן לטיול בדרום אמריקה

Featured Replies

פורסם

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן.

8 גיגה יספיק לי!

תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה.

פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים.

אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן.

חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)?

כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא:

נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי.

סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

פורסם

COWON I7 סוללה של 60+ שעות סאונד מעולה

פורסם

מחזק את ההמלצה על הI7.

פורסם
  • מחבר

המחיר קצת גבוה בשבילי כרגע!

פורסם

אבל סביר להניח שאתה לא תיפרד ממנו אף פעם, אם יהיה לך זוג טוב של אוזניות בנוסף.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על kossportapro עם נגן כזה יתאים.

פורסם

אוזניות מצויינות- אבל לפי דעתי לא מתאימות לטיול... אני הייתי הולך על אוזניות כפתור או אין-איר בגלל שבטראקים הקשת תשגע אותך (אני לא יכול ללכת יותר מחצי שעה עם אוזניות קשת).

יש אוזניות שמתלבשות על האוזן ולא נופלות. האיכות לא כמו הקוס, אבל פחות מציק. ורצוי גם שלאוזניות תהיה אטימה טובה כי בנסיעות ארוכות בתחבורה צבורית הדבר האחרון שתרצה זה 8 שעות עם איזה תינוק בוכה (תאמין לי יספיק לך הריח....)

פורסם
  • מחבר

אז מה משהו כמו cx300

נראות לי קצת עדינות משהו כל האוזניות IN ear האלה הן לא מחזיקות אצלי הרבה זמן (הכי גרועות אלה של האייפוד) מנסיון עם לפחות 3 הן נשמעות בסדר אבל עדינות!!= נהרסות תוף חודש אני בונה על משהו לשנים אז איזה יש מומלצות?

פורסם

אין.

אם האיכות של הCX300\ JBL מספיקה לך- עדיף לקנות 2 במקום משהו יקר יותר שדי בטוח לא יחזיק הרבה יותר מהפשוטות...

האוזניות האלה מיועדות לפעילות ספורטיביות, אבל בהליכות ממושכות וכו' אין משהו שיחזיק הרבה שנים :nixweiss:

לי יש אוזניות כפתור MX-500 של סנהייזר שמבחינת סאונד הו סבירות ועלו לי 110 ש"ח... והן יחסית עמידות (מניסיון שלי עם 3~4 אוזניות, אלה יחסית עמידות).

פורסם
  • מחבר

לכן מאוד קוסם לי הרעיון של אחריות על האוזניות עם אופציה לחידוש ומשהו שהדרייברים לא יהרסו ממכה קטנה.

פורסם

ומה תעזור לך האחריות באמצע הטיול? ::)

לגבי הריסת הדריברים- בכול אוזניות חצי נורמאליות הדרייברים מוגנים מספיק... אולי לא יחזיקו מעמד אם תקפוץ עליהם או משהו, אבל מספיק חזקים כדי לחטוף נפילות וכו'

צא מנק' הנחה שיש סיכוי טוב שהאוזניות יהרסו (כל אוזניות) בטיול טראקים בדרום אמריקה.

ואין טעם מהשקיע במשהו איכותי כי גם ככה לא תשמע את ההבדלים הדקים בסאונד עם קבצי MP3 ואוטובוס בן 40 ברקע...

ועוד משהו- האוזניות שלי (והבנתי שרוב האוזניות הנורמאליות של סנהייזר ואולי של חברות אחרות) הגיעו עם קייס קשיח שאפשר לקפל לתוכו את האוזניות ולשים בתיק כשאתה לא משתמש בהן...

פורסם

אני הייתי עם COWON ישן (שלא תמך בעברית) אבל מאוד נהניתי ממנו.

אגב .... אני לא יודע מה המצב היום אבל לפני 3 שנים בטיול שלי כל החברה שהיו עם האייפודים למיניהם, ברגע שעברו גובה מסויים בכל טרק אפשרי - המכשיר שבק חיים בגלל הקור עד שירדו חזרה לטמפ' חמות באופן יחסי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים