פורסם 2009 במאי 116 שנים אז ככה. אני מתכנן מוד למארז שלי וברגע שיהיו בידי כל החומרים אני אף אפתח לוג.יש רק בעיה אחת שמרידה אותי ענין הצביעה. אני מתכוון לצבוע את פנים המארז.יש בידי ספרי בצבע המתאים בגוון שאני רוצה והכל שמותאם לצביעה על מתכת.מה שכן אני יודע שמומלץ לצבוע שכבה אחת פרמיר לפני.השאלה שלי היא מדוע? ענין של תוצאה טובהיותר או ענין של היתקלפות הצבע?כי אני קצת קצר בכסף ופרמיר של יעקבי שמצאתי עולה 60 שקלים.. שזה דיי הרבה יחסית לתקציב שלי. (כי ישנם עוד חלקים בתיכנון)אם אין בררה והצבע מתקלף (שזה מאוד מסוכן בתוך המארז) אז אני אקנה. אבל אם הענין הוא רק תוצאה חלקה יותר לדוגמא או משו כזה אני אעדיף לצבוע ללא פרמיר..בקיצור השאלה היא מדוע צריך שכבת פרמיר?
פורסם 2009 במאי 116 שנים הפריימר מקשר בין משטח הצבע לצבעאם פנים המארז במצב טוב ללא שריטות וכדומהאתה יכול לתת שני שכבות דקות מאוד וזה יספיקלא צריך ללטש או לצבוע בפריימר לפנילנקות טוב לתת שכבה דקה ככל שניתןואז לצבוע עוד שכבה אחרי שעה.לתת לזה להתייבש טוב12 שעות זה בדרך כלל יבשאבל אני ממליץ 48 שעות לפני שמרכיבים את הרכיבים בפנים .
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר זה לא בידיוק להפך? בגלל שהפנים במצב טוב אז הצבע לא ידבק עליו? אני יודע שצביעת מתכת ממליצים הרבה לשיף בצורה גסה-בינונית על מנת לשפר את אחיזת הצבע..במקרה פה הפנים חלק לחלוטין ללא שריטוצת וללא רבב לכן אני פוחד לצבוע ללא פרימיר.בקיצור מומלץ להשקיע את הכסף או לא?
פורסם 2009 במאי 216 שנים לפי דעתי - עדיף להשתמש בפריימר, הצבע יתפוס טוב יותר, ולא יתקלף לאורך זמן, בייחוד שאתה מכניס \ מוציא רכיבים מהמחשב יש לא מעט "טעויות אנוש" שבהם אתה שורט את המארז.כמובן, זה גם תלוי בסוג הצבע שאתה משתמש (איכותו), יש מקרים שגם תהיה צריך להשתמש בלכה לגימור סופי,
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר לכה תבוא בכל מקרה.והבנתי. אני אקנה פרימיר חבל להיתקמצן בקטע הזה.. אני פשוט אבקש מאבא לקנות בטענה שזה ישמש גם אותו פעם D:
פורסם 2009 במאי 416 שנים סליחה אם אני נדחף אבל יש לי שאלה קטנה שקשורה איכשהוא לנושא שפתחת וסתם חבל שאני אפתח עוד נושא רק על זה... במרכז המסחרי אצלנו מוכרים ספריי מהסוג הזה: האם הוא איכותי?
פורסם 2009 במאי 416 שנים כן (אתה לא רואה שהוא של בונדו ? )(בונדו מתעסקת עם חומרי מלוי וכאלה ועל שמה בעצם יצאו כל המתחרות הקטנותוהיא מייצרת גם צבעים .. )ובקיצור , איכותית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.