פורסם 2009 במאי 116 שנים אני רוצה לחבר לרדיו דיסק פשוט של אוטו רמקולים של מחשב (אל תנסו לשכנע אותי לא לעשות את זה פתחתי על זה מספיק דיונים)איך אני עושה את זה אמרו לי שצריך לחתוך את היציאה הנורמאלית שמתחברת למחשב ולאמפי3 להפריד את החוטים ל?+ ו - ואז לדחוף מאחורה למקומות שלהם אני לא יודע אם ככה זה עובד אם אפשר קצת עזרה בנושא הזהדרך אגב את הרמקולים אני יחבר עם ממיר מתח כזה :http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=499
פורסם 2009 במאי 216 שנים יכול להיות שלא הבנתי אותך ממש טוב, מה הקשר בין הרמקולים לממיר מתח הזה?למה פשוט לא לחבר את הרמקול ישר לרדיו דיסק?תן קצת פירוט בבקשה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים אתה כנראה כבר מודע לזה שבמקרה הטוב אתה תצלה או את הרדיו דיסק או את הרמקולים או שניהם אז יש לך 2 אפשריות אם לרדיו דיסק שלך יש audio out אתה יכול לחבר אותו (לקמבן חיבור או להלחים מחבר נקבה) לכבל המקורי וכן להשתמש בממיר מתח או לפרק את הרמקולים ולחבר כבלים לספיקרים עצמם אל היציאות של הרמקולים מהרדיו דיסק אבל אם ההתנגדות של הספיקרים לא 4 אוהם סביר להניח שמשו ישרף כנראה הרדיו דיסק בהצלחה
פורסם 2009 במאי 316 שנים לומר שהרמקולים ישרפו את הרדיו-דיסק בגלל ההתנגדות שלהם זו הגזמה לדעתי.במקרה ההכי גרוע הם לא ישמיעו הכי טוב והנצילות תהיה נמוכה. אני מאמין שגם הוא חקר את זה, כי הוא רשם בפירוש שהוא לא רוצה לדון אם זה כדאי או לא.בכל מקרה אני עדין מחכה לתגובה שלו.
פורסם 2009 במאי 416 שנים לפי מה שאני יודע אם ההתנגדות גבוהה מידי או נמוכה מידי זה דופק את החלק של ההגברה דיי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.