עבור לתוכן

המלצה:פד לעכבר QcK

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח.

הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה.

בקיצור מומלץ מאוד

שבת שלום לכולם. :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש!

פורסם

תתחדש, לא תתחרט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

תתחדש..אישית אחרי 7 חודשים שיש לי אותו הבד התחיל להיפרד משאר המשטח..ונאלצתי להדביק אותו..אבל בסה"כ פד לא רע

פורסם

נכון,

בעבר לא הקשבתי למי שאמר את זה אבל הפד לאט לאט מתקלף בפינות, יש לי אותו מעל 7 חודשים וטיפה התקלף לא בצורה שהוא מתחיל לרדת, אבל גם אני שם לב שהעכבר לא טלאט באמצע הפד לא עובר בצורה חלקה אלא מקרטע ומרגיש כמו פד זול ורגיל, אני עכשיו משחק משחקים מהירים כמו CSS בצדדים שלו ימין או שמאל כי זה האיזור היחיד שכנראה עוד לא נשחק, האמצע כן, וזה לא משהו שרואים על הפד עצמו.

טיפה מאוכזב על ה 75 ש"ח האלו, להבא אני אזמין את הפד הפלסטיק / גומי האחר של רייזור אם אני לא טועה, מעט יותר יקר אך שווה את זה.

פורסם

לי יש את הQcK heavy Steel, ויש לי אותו מעל ל10 חודש, שום דבר לא מתקלף,

הוא כמעט חצי מטר על חצי מטר והוא משמש משטח להרבה דברים שלי. פאד מעולה!

היה שווה את המאה ומשהו שקל, עמיד, חלק, עבה ונוח.

פורסם

יש לי אותו כבר איזה שנתיים וחצי וזה נכון שהוא מתקלף עם הזמן, אבל בקושי מרגישים את השחיקה(ואני משתמש כבד, בחישוב זריז עד עכשיו עבדתי איתו לפחות 5000 שעות).

פורסם

אין STEELSERIES משובחים לגיימינג , אני רשכתי STEELSERIES SIBERIA אוזניות דבש מקווה שאני יוכל לתת אותם לבן שלי =]

פאדים של QCK זה ה-פאדים

פורסם

למי שיש אותו הרבה זמן:

לנסות להעביר את הסמן של העכבר על המסך בקו ישר כלפי מעלה / מטה / שמאלה וימינה

תגידו לי אם יוצא לכם לעשות זאת בקו ישר או שהסמן של העכבר רועד ימין ושמאלה או חוזר למטה לפעמים. ככה רואים את השחיקה שלו.

פורסם

אחלה פד, תתחדש!

פורסם

חלפינו, אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. חלק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שגם סוג העכבר קשור לשחיקה.

עכבר זול עם רגליות זולות יגרום לשחיקה מוגברת,Death Adder עם רגליות סיליקון=פחות שחיקה. :smile1:

פורסם

יש לי MX518 הרגליות שלו הן לא זבל...בכלל לא, פלסטיק חלק.

אגב במחיר שאני קונה DA חח אני יכול לקנות את המשטח היותר יקר...מהפלסטיק הנ"ל ברח לי השם שלו, איזה 100+ המחיר

אגב או שאולי אני פשוט וחץ חזק מדי על העכבר עם המשקל של היד, ואז זה גורם לשחיקה...מי יודע.

פורסם
  • מחבר

פלסטיק זה חלק מידיי לפי דעתי האישית.

צריך קצת התנגדות של המשטח,והמשטח הזה פשוט מושלם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים