פורסם 2009 במאי 116 שנים בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו.לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי.http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר להאט.. בכובע בחלפתי את הננגד הגדול שם בפוטנציומטר קטן אז יש לי אפשרות לשחק עם המהירות הרצה.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר נחמד מאוד, אבל למה הלדים לא בורוד ?? האמת שרציתי לעשות את זה עם לדים ורודים הבעיה שהם מאוד מאוד מאוד יקרים (5 שקלים לעומת 20 אגורות)
פורסם 2009 במאי 116 שנים חמוד ביותר! איפה כל החומרה ישבה בכובע? כמה כל הרכיבים עלו ביחד? העברת את הרגלים בתוך הכובע ואז מהצד הפנימי הלחמת אותם?(אולי שנה הבאה אני אכין לי גם כזה..)ובנוגע ללדים הורודים קרעתם אותי.. ;D
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר הלדים עוברים בתוך הכובע, ומולחמים בפנים..אם תבקשו יפה אני יעלה תמונה של הפנים שלו
פורסם 2009 במאי 216 שנים שמע זה ממש ממש יפה אני בטוח שאתה יכול גם למכור את זה במחיר מופקע זה נראה נהדר.
פורסם 2009 במאי 216 שנים ניתן להשיג לדים בצבע שחשקה בו נפשך מאיביי, במחיר השווה לכל נפש .. 35 אג' ליחידה, כמובן שמדובר בUB..
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר ניתן להשיג לדים בצבע שחשקה בו נפשך מאיביי, במחיר השווה לכל נפש .. 35 אג' ליחידה, כמובן שמדובר בUB..האמת לא רציתי UB כי שהם מכובים הם שקופים ולא ממש מבינים מה כתוב.
פורסם 2009 במאי 216 שנים לדעתי זה רץ מספיק מהר כדי שיבינו מה כתוב.. אבל זה כבר שיקול שלך..אגב.. אני גם אשמח לראות תמונה של העסק מבפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.