עבור לתוכן

מחשב נייד תקציב 3-4K לשימוש בסיסי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב.

עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל:

DELL Vostro A840

DELL Vostro A860

כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית?

איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב?

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

קפצה

פורסם

כמה היא מניידת אותו?

פורסם
  • מחבר

לא יותר מדי

פורסם

אם רוצים לשמר ניידות סבירה כדאי להסתכל על 14.1". ב-14.1" יש מחשבים כמו ה-LG R410 עם שנתיים אחריות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719104

הדגם המקביל ב-13.3" יכנס גם הוא בתקציב.

אם לא אכפת לכם לקנות עם אחריות של אייבורי אז יש גם את ה-EX400 הזול יותר.

ב-15.4" יש מבחר אינסופי של מחשבים שמתאימים לכאלו דרישות. אפשר להסתכל על ה-Dell 1545 שנותן שלוש שנות אחריות. אם רוצים מחיר נמוך מאד על חשבון האחריות הארוכה גם משהו כמו ה-Lenovo N500 יתאים (אחריות לשנה).

פורסם
  • מחבר

בין כל האפשרויות האלה מה שאני מעדיף זה כנראה Dell 1545

עכשיו הוא מגיע עם מסך שאיננו מט, לא יצא לי לעבוד עם מחשבים ניידים ולכן אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא גדול בין מט ל מסך מבריק, האם שווה לוותר על המצלמה ולרכוש Dell Vostro A860 שגם זול יותר ויש לו מסף מט ( מקסימום אני אקנה מצלמה חיצונית כי רוב הסיכויים שהיא תשתמש בה רק בבית ).

האם יש הבדל גדול בין Inspiron 1545 T6400 שלו יש מעבד חזק יותר לבין Inspiron 1545 T4200, האם שווה הפרש של 300 ש"ח?

יש לי מערכת הפעלה משלי גם XP וגם ויסטה, אם אני אקנה את המחשב ללא מערכת הפעלה האם יש בעיות מיוחדות בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב נייד, האם תהיה בעיה להתקין את XP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים