עבור לתוכן

האנטישמיות בעולם חוזרת למימדיה האמיתיים

Featured Replies

פורסם

לירן אחי, אתה יודע לקרוא ? אם כן אז תקרא עוד פעם, אם לא אז אתה **** (צינזור עצמי).

• תגובות 56
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לירן אחי, אתה יודע לקרוא ? אם כן אז תקרא עוד פעם, אם לא אז אתה **** (צינזור עצמי).

לקרוא עוד פעם מה~?

ולמה?

פורסם

לא מעניין אותי מהביצה השמאלית שנמצאת בימין מפיליפינים\סינים\יפנים\כלבים, כי הפיליפינית שהייתה לסבא שלי לא הייתה עושה כל היום כלום חוץ מלשבת על התחת שלה ולאכול! וחוץ מזה היא הייתה עושה מלא כסף אפילו ביחס לארץ, וחוץ מזה לא מעניין לי את הביצה הימנית שבצד שמאל מהם שילכו להיזדיין לא טוב להם פה שייזדיינו לי מהעיניים! והסינים של אבא שלי עושים 240 !!!! שקל ליום אתה יודע כמה זה?????!!!!!! (והם עובדים כולה עד 5!) ושוב לא מעניין לי את הביצה השמאלית\ימנית שבאמצע מצידי שיעשו להם שואה 2 ולא יזיז לי! במלא יש עוד מיליארד כמוהם! אה אז שילכו להיזדיין ויעופו מהארץ שלי אם לא טוב להם פה כי הם במלא מרוויחים יותר מישראלי ממוצע...

עריכה: שחכתי להגיד שהפדלאה כל היום הייתה מדברת בטלפון והייתה מביאה חשבון של 1000 שקל!

פורסם

EDA אתה אומר את זה סתם כדי להמחיש את הנקודה, נכון? שנאת זרים, שואה וכו? :o

פורסם

דבר אחד לא הבנתי בדיון הזה - הכותרת. מה זה מימדים אמיתיים? יש סקאלה לאנטישמיות ועד עכשיו כולם עבדו עלינו וסתם היו נחמדים? להגיד שהאנטישמיות חזרה לתקופות הרעות שלה או לשיא נשמע יותר הגיוני, אנטישמיות תמיד היתה בכל מיני צורות וסיבות.

פורסם

תערוך את זה, או שאני אערוך (ואז התוצאה תהיה קצת פחות נעימה)

פורסם

אפשר להשתגע בפורום האלה, יא אללה איתך EDA, תראה איך אתה מדבר ? מה אתה טמבל ?

לא שאכפת לי כל כך על עובדים זרים, להפך אני לא רוצה אותם פה כי אני מרגיש שהם לא חלק מהעם פה ולא קשורים לפה ובטח עוד שיש כל כך הרבה מובטלים, אבל אני מכבד אותם לפחות כבני אדם בניגוד לך, אתה חושב לפני שאתה כותב בכלל ?

חוץ מזה הנקודה שלי לא הייתה כמה כסף הם עושים, אלא אמרתי שזה גזענות לשים שלט פיליפינים להשכרה !!! קבינימט !

היה פה דיון לפני כמה זמן על ילדים שלא יודעים הבנת הנקרא ! אז אני עם ה60 בלשון שלי לפחות יודע לקרוא, יש פה כמה בפורומים האלה שפשוט מתנהגים כמו טמבלים, עונים תשובות לא קשורות וגם לא מצליחים להבין מה שאנשים כותבים (ראה : לב 99% מהת'ראדים).

פורסם

טמבל תגיד לחברים שלך! ! ! ואני לא אחד מהחברים שלך מבין! ! !

ודבר שני זה הדעות שלי לא מתאים לך?! לך תחפש!!!

פורסם

היי חברה להרגע, לא קראתי את הת'רד והאמת זה לא ממש מעניין אותי, אבל אחד הדברים שתמיד משכו אותי לHW זה העובדה שכמעט כל הדיונים מתנהלים בשקט וברוגע זוהי לא הדרך לנהל דיון, אז בבקשה להרגיע קצת את הרוחות :kitty:

פורסם

טמבל תגיד לחברים שלך! ! ! ואני לא אחד מהחברים שלך מבין! ! !

ודבר שני זה הדעות שלי לא מתאים לך?! לך תחפש!!!

טמבל אני לא אגיד לחברים שלי, אני אגיד לך.

וכן זה הדעות שלך, אז אתה לך תחפש, כי אין לך מה לעשות פה, זאת מדינה דמוקרטית.

פורסם
  • מחבר

אני מבקש מכולכם בפומבי לערוך את הדברים המתלהמים. ספציפית מ-Mortar ומ-EDA.

הבידוד שלנו במקומות רגישים כמו שדות תעופה הוא תוצאה ישירה של המצב הבטחוני כאן, לא אנטישמיות. אבל בכל זאת, אני מרגיש איכשהו שהאנטישמיות מעולם לא נעלמה, רק היתה מתחת לפני השטח כל עוד לא היה משהו להאשים בו את היהודים. עכשיו יש לנו את העימות עם הפלסטינים? מיד אנחנו הופכים בעולם לנאצים חסרי מצפון שטובחים בפלסטינים בלי אבחנה. הערבים שונאים אותנו, האירופים שונאים אותנו, ורק האמריקאים מסתדרים איתנו - אבל לא בלי אינטרסים...

האם זה בגלל המנטליות הישראלית? ה"מגיע לי" המפורסם? לא סביר. הישראלים אינם הבהמות היחידות בעולם, וזה בכל מקרה לא היה גורם לכזו שנאה גורפת. לדעתי זו אנטישמיות מצוייה, שחיה כבר עשרות שנים (מאז מלחה"ע 2) מתחת לפני השטח וחיכתה להזדמנות לפרוץ.

פורסם

רק בגללך Moridin אני לא יגיב לדברים של הטיפש ההוא!

פורסם
  • מחבר

רק בגללך Moridin אני לא יגיב לדברים של הטיפש ההוא!

ראה עצמך מוזהר פעם ראשונה. למה? כי אני אמרתי. סוף הנושא, ואל תמשיכו את הויכוח כאן.

פורסם

איך הגעתם לפיליפינים?

לי אישית לא איכפת ולא מזיז שהם עובדים פה, אבל משהו נגע פה (decktor) בנקודה רגישה לי מאוד

היה ואני לא נחשב יהודי כ"הלכה" כי אבא שלי יהודי ואמא שלי רוסיה, זה אומר שאסור לי להתחתן פה,

אם אני אהרג במהלך השירות שלי, לא יקברו אותי עם שאר החיילים ובלאום שלי רשום רוסי

למרות שאני מרגיש ישראלי, שמח לתרום את חלקי לצבא ולא אתנגד להתחתן עם אישה מכאן,

כנראה שאסור להרגיש ככה כאן, כל עוד המדינה הזאת מנוהלת על ידי דוסים סגורי דעין.

וזה לדעתי יותר גזעני מלהפריד תיירים ישראלים קולניים, לכלכניים ורעשניים בכל מקום

לא רק בשדה תעופה...אני אפילו בתוך מגרש כדורגל בחו"ל הייתי עושה יציע מיוחד לתיירים

מישראל.

פורסם

איך הגעתם לפיליפינים?

לי אישית לא איכפת ולא מזיז שהם עובדים פה, אבל משהו נגע פה (decktor) בנקודה רגישה לי מאוד

היה ואני לא נחשב יהודי כ"הלכה" כי אבא שלי יהודי ואמא שלי רוסיה, זה אומר שאסור לי להתחתן פה,

אם אני אהרג במהלך השירות שלי, לא יקברו אותי עם שאר החיילים ובלאום שלי רשום רוסי

למרות שאני מרגיש ישראלי, שמח לתרום את חלקי לצבא ולא אתנגד להתחתן עם אישה מכאן,

כנראה שאסור להרגיש ככה כאן, כל עוד המדינה הזאת מנוהלת על ידי דוסים סגורי דעין.

וזה לדעתי יותר גזעני מלהפריד תיירים ישראלים קולניים, לכלכניים ורעשניים בכל מקום

לא רק בשדה תעופה...אני אפילו בתוך מגרש כדורגל בחו"ל הייתי עושה יציע מיוחד לתיירים

מישראל.

אחד הקטעים הכי דפוקים בארץ הזאת זה עניין הדת והלאום.

אותי מעצבן באופן מיוחד העניין שקוברים חללים "לא יהודים" בבית קברות אחר.

אדם שהקריב את חייו למען המדינה מתוך אידיאל להגן עליה ועל האנשים שבה לא צריך לסבול דבר כזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים