עבור לתוכן

האנטישמיות בעולם חוזרת למימדיה האמיתיים

Featured Replies

פורסם

וזו, ילדים, הסיבה למה אף אחד לא אוהב ישראלים.

תרבות ה "מגיע לי" במיטבה.

סליחה?

אני ממש לא מבין מה ההערה הילדותית הזו אמורה להביע

התכוונתי שאחרי שהתיישבתי יצא לי לחשוב על זה

ואין פה שום קשר למגיע לי אני פשוט לא רואה כל סיבה לשים את הנוסעים לישראל בטרמינל מרוחק

• תגובות 56
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואין פה שום קשר למגיע לי אני פשוט לא רואה כל סיבה לשים את הנוסעים לישראל בטרמינל מרוחק

"ההבדלה בנמלי התעופה נעשית לבקשת ישראל !!!!! , ישראל ביקשה מכל החברות הזרות להפריד את נוסעיה בכוונה ואף התנתה זאת אם החברות רוצות להטוס לישראל , ישראל שידרה מסר של "אנחנו לא סומכים על הביטחון שלכם". אל-על אף הוסיפה לזה וטוענת כי היא סומכת רק על המאבטחים שלה וכל שאר מאבטחי נמה"ת לא טובים מספיק. בגלל זה אתם יושבים בקצה ללא חנויות מסביב - כי כך ביקשה ישראל , אין חנויות = אין אנשים מסביב = יותר קל לשלוט במצב ולראות "מחבל" מגיע."

פורסם

לMortar.

בקשר לפילפינים. תאמין לי שהם לא מסכנים כמו שאתה חושב. כי אם הם היו נישארים בארץ שלהם ועובדים שם! הם היו עובדים בהרבה יותר קשה ובמשכורת ממש נמוכה. אז טוב להם פה! אתה צריך להסתכל בנקודת המבט שלהם ולא שלך! אתה רגיל למחשב וטלויזיה ולצאת.

אצלהם זה ממש לא ככה! אצלהם זה בכלל צורת חיים שונה. של רעב ועוני. אז תאמין לי את הגרושים שהם מרוייחים בישראל. בארץ המוצא שלהם זה נחשב הון למשפחות.

והבעיה שמתנהגים לישראלים ככה היא בגלל המצב הפלשתאני ישראלי. הרי אירופה היא פרו פלשיתאנית במיוחד צרפת. אז אם הם חושבים שאנחנו מתעללים בעם הפלשתיאני אז הם חושבים שהם צריכים להחזיר לנו! מה לעשות הפלישתאנים טובים בהעברת מסר שיקרי בתיקשורת.

פורסם

סליחה?

אני ממש לא מבין מה ההערה הילדותית הזו אמורה להביע

התכוונתי שאחרי שהתיישבתי יצא לי לחשוב על זה

כמובן.

למי אכפת למה הם עשו את זה, העיקר שהם אנטישמים וגזענים. וכדאי לומר להם את זה בפנים, שיבינו עם מי יש להם עסק.

פורסם

לא ידעתי שהבידוד נעשה בכקשתה של ישראל מצטער על האשמות השווא שלי

ודרך אגב לא צריכים להיות כל-כך ילדותיים (MINIMIZER)

נ.ב אין לי שום בעיה עם העם הגרמני ולהפך אני מעריך אותו וסבי נולד שם

פשוט היה לי מוזר ההפרדה הזו ובגלל שלא ידעתי את כל הפרטים חשבתי שזה מסיבה אחרת

פורסם

אני לא יודע למה, אבל חלק גדול מהישראלים סובלים מתסביך נחיתות קשה.

כל פעם שקורה משהו שלא מוצא חן בעיניהם, ישר צועקים 'גזענות' ואחרי זה מתפלאים למה אף אחד לא סובל אותנו, וממשיכים לצעוק 'גזענות'.

מין מעגל קסמים שכזה.

פורסם

כמה נוח להגיד שהפיליפינים/תאילנדים עושים פה כסף טוב - יחסית לארצם. זה תירוץ מספיק טוב בשביל לתת להם לישון במכולה, הרי הם רגילים לזה.

פורסם

כמה נוח להגיד שהפיליפינים/תאילנדים עושים פה כסף טוב - יחסית לארצם. זה תירוץ מספיק טוב בשביל לתת להם לישון במכולה, הרי הם רגילים לזה.

לא רוצה להיות חסר רגישות אבל...אף אחד לא ביקש מהם לבוא לכאן הם ידעו לשם מה הם הולכים

ותאמין לי אם המשפחה שלך הייתה עניה ואני מדבר על עניה שאפילו אין מה לאכול...

גם אתה הייתה טס לאיזשהו מקום שאפשר להרוויח בו פי 3 מהמשכורת הממוצעת בארץ שלך...

פורסם

MINIMIZER אתה מוכן לרדת ממני כבר

התנצלתי כי לא ידעתי את הנסיבות וכל תגובה כזו שלך מחזקת את ההתנהגות הילדותית שלך

פורסם
אף אחד לא ביקש מהם לבוא לכאן הם ידעו לשם מה הם הולכים

בוא לא נהיה תמימים, נוח לנו שיש מדינות עולם שלישי עם כח עבודה זול כדי שנוכל לתת להם לעשות לנו את העבודה השחורה.

פורסם

בנוגע לעניין שדות התעופה - מדובר בדרישות בטחון של אל-על. ולכן לדוגמה אם תחליטו לטוס לישרא (או מישראל) לגרמניה במטוס של לופטאנזה או כל חברה זרה אחרת הטרמינל לא יהיה מבודד.

הנוהל של בידוד הישראלים (בזאת הכוונה לטיסות ישראליות ולא לנוסעים ישראליים) קיים בכל גרמניה בצורה די בולטת, באיטליה ובשוויץ. בצורה מעט יותר מתונה ניתן למצוא את אותה תופעה גם בהיתרו שבאנגליה (שם אגב, הבידוק הבטחוני הוא נפרד לישראלים ומשלב גם בידוק מזוודות באמצעים אלקטרוניים שלא קיימים אצל החברות האחרות) או בשדה התעופה דה-גול שבצרפת.

פורסם

תן לי לחלוק עליך....טסתי לא מזמן בלופטהונזה והטרמינל לטיסות לישראל מבודד מאד! הייתי מעז ואומר סוף העולם שמאלה....זה קצה הטרמינל אחרי דיי הרבה הליכה בשדה תעופה של פרנקפורט.

ושוב חברים זה רק בגלל הבטחון! החברות מחול לא סומכות גם על עצמן (אם אפשר לקרוא לזה ככה) ומעדיפות שהשט יהיה הרבה יותר פנוי ונקי.

פורסם

שטסתי לארה"ב שנה שעברה כל פעם בטיסות פנים בדקו אותי ואת המשפחה שלי לפחות פי 3 יותר "במקרה" בגלל שראו שיש לי דרכון ישראלי וזה היה ככה אפילו פתחו לאבא שלי את הקצף גילוח ופעם גם מאחורנו היו 3 מוסלמים שכל אחד מהם נראה כל בן לאדן ואותם לא בדקו.

פורסם

לא רוצה להיות חסר רגישות אבל...אף אחד לא ביקש מהם לבוא לכאן הם ידעו לשם מה הם הולכים

ותאמין לי אם המשפחה שלך הייתה עניה ואני מדבר על עניה שאפילו אין מה לאכול...

גם אתה הייתה טס לאיזשהו מקום שאפשר להרוויח בו פי 3 מהמשכורת הממוצעת בארץ שלך...

GamePad צודק מאוד, וחוץ מזה אני דיברתי על זה שיש פירסומות - פיליפינים להשכרה כאילו שאתה קונה בנאדם, עבד פשטו כמשמעו.

לא שירותים רפואיים, לא שירותי עזרה ותמיכה לקשישים, לא, יש תמונה של פליליפינים ובמפורש מוזכרים פיליפינים כנותני השירות, זאת גזענות !

הם לא בדיוק טסים לפה, אין להם הרבה ברירות, או שהם עולים על מטוס או שהעתיד שלהם לא יהיה טוב.

זה גם גזענות, גם עובדים מיותרים שלא צריכים עם כל האבטלה פה וגם אוכלוסיה ענקית שלא תורמת למדינה פה הרבה.

פורסם

GamePad צודק מאוד, וחוץ מזה אני דיברתי על זה שיש פירסומות - פיליפינים להשכרה כאילו שאתה קונה בנאדם, עבד פשטו כמשמעו.

לא שירותים רפואיים, לא שירותי עזרה ותמיכה לקשישים, לא, יש תמונה של פליליפינים ובמפורש מוזכרים פיליפינים כנותני השירות, זאת גזענות !

הם לא בדיוק טסים לפה, אין להם הרבה ברירות, או שהם עולים על מטוס או שהעתיד שלהם לא יהיה טוב.

זה גם גזענות, גם עובדים מיותרים שלא צריכים עם כל האבטלה פה וגם אוכלוסיה ענקית שלא תורמת למדינה פה הרבה.

שוב פעם....אני לא רוצה להישמע חסר רגישות אבל....אף אחד לא העלה אותם בכוח על מטוס לארץ

אף אחד לא מרכיח אותם לעבוד במה שהם עובדים

הם ידעו מלכתחילה למה הם נכנסים....

ותאמין לי שהם לא עבדים....לא יודע כמה קרוב הגעת לפליפיני שעוזר לקשישים אבל אני מכיר את

סיפור והפילפינים והעזרה לקשישים מקרוב וצר לי להודיע לך שהם לא עבדים והם עושים הכל מרצון

ומקבלים שכר בהתאם ושלא תטעה בוודאי שזאת עבודה שחורה אבל לא איכםת להם לעשות אותה...

הם לא מוחזקים בכוח ועובדה שאני מכיר עשרות סיפורים של עובדים פילפינים שפשוט קמו ועזבו...

אז אל תנסה להגן עליהם ולא כלום אף אחד לא הכריח אותם לבוא

ואף אחד לא מכריח אותם להישאר

לפי איך שאתה מראה את פני הדברים אפשר לחשוב שמדובר על תקופת עבדות השחורים בארה'ב

והמקרה ממש לא דומה

בכל אופן סטינו מעט מנושא הת'ארד....בוא ננסה לחזור אליו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים