עבור לתוכן

מתלבט איזה פלאפון לקנות מחברת פלאפון...

Featured Replies

פורסם

אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה...

תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה..

תודה מראש לכל העונים!!!!!

פורסם

בחיים, אבל בחיים אל תיקח סמסונג אומניה (U900) אם אתה רוצה לשלוח SMS בפחות מחצי שעה.

אחי זה טלפון כ"כ איטי שאם אתה רוצה לקום ב-7 בבוקר אתה צריך לכוון אותו ל-4:30 בלילה.

ובלי צחוק, הוא ממש ממש איטי, כבד, מסורבל ולא נוח.

מה התווח מחירים שלך ומה השימושים העיקרים?

תגיד ואז נראה איך נוכל לעזור

פורסם

ושאלה נוספת למה אתה חייב לקחת מרשת פלאפון?

בדקת את ההצעות של החברות השונות?

פורסם
  • מחבר

בדקתי הצעות מכל החברות והכי משתלם זה פלאפון כי אני גם עושה מסלול דרך העסק של אבא שלי...

אין לי מגבלת תקציב כל פלאפון יתקבל בברכה...והתכוונתי לסמסונג SOUL לא אומניה אבל לא משנה...

השימושים העיקריים שלי הם בעיקר משחקים ומוסיקה עם דגש על משחקים..אתה יודע בצבא משעמם..גם שמעתי שהסוני אריקסון יש לו סאונד מאוד מאוד חלש...

מה אתם אומרים לגבי שני הפלאפונים האלה...?

תודה מראש לכל העונים אתם עוזרים לי מאוד...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי הגבתי לכם אתמול לגבי תקציב ושימושים עיקריים של המכשיר...

פורסם

קודם כל- סמסונג סול הוא מכשיר לא ממש שווה למשחקים מכיוון והוא אינו פתוח כ"כ ליישומי JAVA וכדי להעביר זה לפעמים סיפור (לא בטוח אם במכשיר הזה, אבל ככה זה בסמסונג ללא סימביאן או WM6).

לגבי הסוני אריקסון- חוץ ממצלמה מצוינת יש לו גם WIFI דבר מועיל מאד, מכשיר אמיד וחזק אבל כמו שאמרת רמקול חלש.

אם אתה מחפש רמקול חזק, מערכת הפעלה פתוחה ולא אכפת לך ממצלמה וחוסר WIFI: אני ממליץ על NOKIA 6210 Navigator.

סימביאן 9.3 מערכת מהירה הרבה יותר ממכשירים כמו N95

חיישני תנועה, מצלמה 3.2MP ממש ממש סבירה וטובה דווקא מוציאה תמונות יפות, רמקול חזק ונגן נוח של XPRESSMUSIC.

גם תוכל להתקין מלא תוכנות ויישומים כיוון שזה סימביאן.

אם אתה רוצה את הדה בסט מה שנקרא, יש לך את N85 שהוא כמו מה שאמרתי על 6210 רק עם מסך יותר גדול, גלגל ניווט (שיש רשימות) כמו של אייפוד, WIFI וכמובן מצלמה 5MP (המכשיר הוא סלידר דוד צדדי). לגבי הרמקול לא יודע אם הוא פצצתי אבל הוא סביר.

מכשיר עדין! וקצת מתלוננים על באגים.

בעיקרון אלו המכשירים שאני ממליץ.

W760, אומניה, וסול אני לא כ"כ אהבתי ולא ממליץ.

פורסם

אני הייתי הולך על ה-C905, ובכלל מעדיף כאמור את ה-N85 על שניהם. הם מוצעים לך באותו המחיר ?

פורסם
  • מחבר

כן אחי הם מוצעים לי באותו מחיר לאחר בדיקה ועזרה מכם...החלטתי ללכת על הנוקיה N85 בדקתי באינטרנט ומסתבר שיש לו סאונד מאוד מאוד איכותי שאפילו עוקף את הiphone וכמו שאמרתם זה מערכת הפעלה סימביאן אז ככה שאין בעיה לשים משחקים ושלל תוכנות...

תודה רבה לכולם!!

פורסם

בחירה נבונה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים