עבור לתוכן

המלצה למחשב 4K, עדיף פחות. שימושים משרדיים

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר

לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב

מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף :P)

קורא טביעות אצבעות-יתרון

יציאת DVI/HDMI-יתרון

שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm

איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת?

אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות)

תודה מראש...

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

פורסם

אני אישית לא הייתי מתפשר על פחות מ-core 2 duo

אבל עושה רושם שהוא יענה על צרכיך

איכות הבנייה שלו טובה

לגבי המקלדת - שיחת טלפון לחנות תבהיר לך את הנושא. בארה"ב כמובן שיש אופציה ל-back-lit keyboard לדגם זה.

פורסם
  • מחבר

ביררתי לגבי המקלדת, ב NOTEBOOKCLUB אמרו שאין אפשרות כזאת בארץ אבל כתבתי גם מייל לדל ישראל ונחכה לתשובה אם יש אפשרות לשדרג דרכם או משהו

לגבי איכות בניה, היום בבאג ניסיתי אינספירון 1535. מבחינת איכות בניה הוא בהחלט סיפק אותי. ומכמה ביקורות ששמעתי הסטודיו אמור להיות בין ה אינספירון וה XPS.

לגבי מעבד, למכר שלי יש לפטופ של ג'יגהבייט עם מעבד נחות מ T3200, וצ'יפסט 965, והוא מצליח להריץ סרטי HD (האביר האפל, שנחשב לבעיתי). ככה שאני חושב ש T3200 עם כרטיס 4500HD לא אמור להוות בעיה

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1537.htm

יש פה שני מחשבי סטודיו במחיר 3700. האחד מגיע עם מעבד T3400, והשני מגיע עם מעבד T3200, הוא כולל קורא טביעות אצבע ושלט רחוק. ומכיוון שההבדל בין שני המעבדים הוא 0.16GHZ ו 114MHZ ב FSB לדעתי המחשב עם ה T3200 עדיף.

אלא אם כן אתה טוען שהשקעה של עוד 200 שח' למחשב עם T5800 תיתן "קפיצת מדרגה" משמעותית?

פורסם

אין הבדל במהירות FSB בין המעבדים T3200 ו T3400. ושניהם dual core. ה-T3200 אינו core 2 duo

מה שמצויין באתר זו טעות או הטעיה.

ההבדל היחיד זה מהירות השעון, הבדל זניח של 0.16 GHZ, חסר משמעות לגביך.

שניהם בנויים על אותה ארכיטקטורה, ושניהם 667MHZ FSB ו 1MB L2 CACHE

וכמו שכתבתי - מחשב זה בנוי טוב, ויענה על כל צרכיך !

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאין טעם לצרכי בשבילי לשדרג למעבד T5800.

עוד כמה שאלות:

אני מתכנן להתקין עליו WINDOWS 7 , מנסיון קצר שלי הדרייברים של ויסטה עובדים עם WIN 7. זה אפשרי על הלפטופ הזה? או שכדאי לחכות לתמיכה רשמית של דל?

לא הבנתי ממך באופן חד משמעי האם המפרט של T3200 עם 4500HD מסוגל להריץ 720P ו 1080P ולהוציא את האות ביציאת ה HDMI שיש לו

האם כרטיס הרשת שיש מסוגל להעביר מידע בקצב שיאפשר ניגון תכני HD (שוב, 720P ו 1080P)? (בהנחה שהראוטר והמחשב ממנו משודר התוכן לא מהווים צוואר בקבוק)

בהנחה שאני משתמש בעכבר BT, כמה זה משפיע על חיי סוללה?

יש לך משהו טוב/רע נוסף לומר לי על הדגם הזה?

תודה על העזרה

:)

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים