פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM .כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב .הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ,בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים ,אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת,האם זה נכון?ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים תעשה מה שרשום פה:http://www.paralaptop.com/laptop-tips/how-to-install-laptop-audio-with-windows-xp-sp3.html
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר הורדתי את מה שהיה רשום שם וזה מה שהמחשב נתן לי setup has detected that the service pack version of this systemis newer than the update you are applying there is not need to install this update,
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר לא מצליח [br]פורסם בתאריך: 29.04.2009 בשעה 10:23:52 יותר נכון זה לא הולך
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים תרצה אולי לספר לנו איך סידרת את התקלה כדי שאנשים אחרים יוכלו ללמוד ממנה?ובכל מקרה בלינק שנתתי לך אין רק הורדה, יש גם מדריך כיצד לדמות את XP לSP2 להתקין את הUAA ולאחר מכן להחזיר את ההגדרה לSP3.בבקשה תשתף אותנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.