עבור לתוכן

סלולארי פשוט עד אלף ש"ח כנגן Mp3 - נוקיה 5310 או סוני W910?

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ס.. ;)

רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה.

עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי).

לא יד שניה.

תוכנות שמעניינות אותי:

חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon)

תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים)

אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד.

כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה!

העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן.

תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון.

הצגת תמונת המתקשר על כל המסך.

דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר.

לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה.

מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו?

ישנה נטיה קלה לנוקיה כי לא צריך מתאם כדי לחבר לו 3.5", ונטיה לסוני בגלל ה-TRACKID.

מה אתם אומרים? אין לי מושג איך השימוש בשני המכשירים.

יש המלצות על דגמים אחרים אולי?

תודה מראש :)

פורסם

אני הייתי הולך על אחד מהדגמים של SE ללא ספק.

החיבור 3.5 לא אמור להטריד אותך בכלל, ב-5 ש"ח אתה קונה מתאם..

פורסם

בנוקיה יש לך תכונות כמו TRACKID, שבכל מקרה משתמשות באינטרנט כדי למצוא את השירים..

אני לא הייתי לוקח את זה כגורם משמעותי...

הייתי הולך על נוקיה כנגן MP3, לנוקיה יש אחלה נגנים.

פורסם
  • מחבר

עמרי - כן אני יודע שאפשר להביא מתאם.. אבל זה סתם עוד כבל להסחב אותו אם משתמשים באוזניות רגילות. אהבתי בנוקיה שלא צריך עוד מתאם אלא היציאה מובנית.

באשר לנוקיה - ראיתי בחנויות מסויימות שציינו אפשרות לבחור בין ארץ ייצור סין או אירופה בתוספת תשלום - זה באמת משנה?

פורסם

באשר לנוקיה - ראיתי בחנויות מסויימות שציינו אפשרות לבחור בין ארץ ייצור סין או אירופה בתוספת תשלום - זה באמת משנה?

אחרי מה שעברתי עם הנוקיות והסונים "מחקרון" שעשיתי הראה כי אין הבדל כלל בין איכות הרכיבים שיוצרות במפעל בסין לבין המפעל בפינלנד.

אישית ממליץ בחום על הN95 יש ביד 2 במחיר זול מאוד ותוכל גם למצוא חדשים באתר פוקט באותו תג המחיר.

הW910 אחלה מכשיר אבל משומה מקבל פיקים ומרסט את עצמו ללא סיבה (לדעתי בגלל התוכנה המטומטמת של אורנג.

5310 הוא ממש מכת מצריים אל תתקרב אליו,סוללה חלשה,מכשיר בעל בלאי גבוה מאוד.

פורסם
  • מחבר

לא רוצה מכשיר יד שניה עוד פעם.. :)

אני חושב לקנות באחת החנויות בזאפ, כמו Eline.. מאמין שהן לא מגיעות עם התוכנות של אורנג', לא?

פורסם

אני חושב לקנות באחת החנויות בזאפ, כמו Eline.. מאמין שהן לא מגיעות עם התוכנות של אורנג', לא?

סים פרי טבעי לחלוטין

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה שה-W910 הוא המכשיר בשבילי, אלא אם כן מישהו חושב שיש דגם עדיף לצרכי? :)

ה-W595 הוא בעצם רק דגם חדיש יותר שלא ממש מוסיף לי שום שידרוג נכון?

לפי מה שאני שם לב רק מצלמה 3MP ודור 3.5

פורסם

עמרי - כן אני יודע שאפשר להביא מתאם.. אבל זה סתם עוד כבל להסחב אותו אם משתמשים באוזניות רגילות.

מה זה משנה? זה כבל של כמה? 5 ס"מ? פשוט תשאיר אותו מחובר תמיד לכבל של האוזניות, ולא תרגיש אותו..

פורסם

טוב אז נראה שה-W910 הוא המכשיר בשבילי, אלא אם כן מישהו חושב שיש דגם עדיף לצרכי? :)

ה-W595 הוא בעצם רק דגם חדיש יותר שלא ממש מוסיף לי שום שידרוג נכון?

לפי מה שאני שם לב רק מצלמה 3MP ודור 3.5

הבעיה היחידה היא בכבל אוזניות שמצריך מתאם, כמו כן מדובר בסליידר שלא היה לך אף פעם ויש מצב שלא יהיה לך נוח.

פורסם
  • מחבר

הממ ציטוט מ-Wiki:

The Sony Ericsson W910i is known to crash and switch itself off, intermittently. As of December 2008, firmware has yet to be released to fully resolve these issues, though some users have reported that later firmware versions have reduced the frequency of these issues occurring.[2]

A January 2009 update has now fixed these issues many users were having with the phone. The W910i still crashes even after the update has been installed, though the rate of the model crashing has been decreased by about 70%

:-\

פורסם

אגב , סתם תוספת ,ל5310 אין חיבור 3.5 ,הוא בא עם מתאם ,ברגיל יש לו 2.5.

פורסם

הממ ציטוט מ-Wiki:

:-\

אפילו לא ידעתי.. אני אומר לעזוב...

פורסם
  • מחבר

יש לי אופציה אחרת בטווח מחירים הזה?

איך הנוקיה XpressMusic 5320?

לקבל סימביאן ב-1200 ש"ח זה לא רע..

יש עליו איזשהן דיעות שליליות?

פורסם

לצערי אני לא מכיר כל שטיק של כל פלאפון, את הבעיות של ה-W910 זכרתי, אבל לראות שהן עדיין קיימות זה בהחלט מוזר...

הסימביאן שהצגת כאן חמוד, אם כי נראה מעט פלסטיקי ופשוט. בכל מקרה נשמע לי עדיף על ה-W910 זה בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים