פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר רציתי להזמין מ EBAY חבר שלי אמר אמר לי שרוב הסיכוים זה זיוף יש בחנות "צליל" אוזניות למכירה ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים יצא לי לקנות שם פעם וראיתי אוזניות (לפחות בסניף נתניה קניון השרון) אבל הם דופקים מחירים לא נורמליים...CX300 ב350 אאל"ט, וגם המבחר קטן.אם אתה יכול להזמין מחו"ל (אם יש לך חשבן PAYPAL) זה יהיה עדיף, ואם תזמין מחו"ל, ציין תקציב.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר יצא לי לקנות שם פעם וראיתי אוזניות (לפחות בסניף נתניה קניון השרון) אבל הם דופקים מחירים לא נורמליים...CX300 ב350 אאל"ט, וגם המבחר קטן.אם אתה יכול להזמין מחו"ל (אם יש לך חשבן PAYPAL) זה יהיה עדיף, ואם תזמין מחו"ל, ציין תקציב.יש לי לשם תלושים של 200 שקל.יש שם אוזניות ששוה לקחת ? כמובן שאין לי בעיה להוסיף מעבר
פורסם 2009 במאי 216 שנים רק היו שם CX300, כמה אוזניות ג'נריות וכמה אוזניות פול סייז במחיר כפול מהמחיר הכי זול שתמצא בזאפ.
פורסם 2009 במאי 216 שנים אתה חוזר על אותה שאלה...בטווח המחירים הזה אתה יכול להיות בטוח שהנגן יוציא את המיטב מהאוזניות ושאין מצב שהאוזניות יהיו מעבר למה שהנגן יכול לספק.אני תכף אוסיף לינקים לאוזניות מומלצות בטווח המחירים הנתון.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר סבבה תודה. אני יוצא להביא עכשיו את הנגן מהקניון הוא אמרלי בבאג שזאת גרסאת הפלוס מה זה אומר פלוס ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים דרך אגב הייתי ממליץ לך בתקציב 300 אם יש אפשרות להזמין מחו"ל את הcrossroads mylarone bijou 1/2/3/4 ממש טובות בהשוואה לCX300, הייתי מדרג אותן כפי 2 בערך.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר לגבי אוזניות אני אחכה קצת(חייל-לחוץ בכסף)קיבלתי עכשיו תנגן-אחלה נגן באמת.רק צריך קצת ללמוד אותו וללא ספק לקנות לו איזה מגן או משהוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.