עבור לתוכן

התקנות DRIVER-ים ב-Dell Inspiron 1545

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי Dell Inspiron 1545 חדש.

שניסיתי להפעיל אותו VISTA התחיל לעלות ואז פשוט נתקע.. החלטתי לחסוך טרחה.. לפרמט את הHD ולהתקין את VISTA מאפס.

הבעיה.. לא לקחתי בחשבון שהתקנת הדרייברים אחר כך תהיה כל כך בעייתית..

קיבלתי עם המחשב דיסק של DELL שנקרא resource CD שאמור להכיל את כל הדרייברים. יש לי שתי בעיות עם הדיסק:

1) לא כל כך הבנתי איך משתמשים בו (כי הוא מתקין כל מיני דרייברים שאני לא בטוח שהם נכונים)

2) אני לא מצליח לתקן את הדרייברים של הWIFI ובכלל של הכרטיס רשת וגם של המסך.

אשמח לכל עזרה עם מישהו מכיר את העניין.

תודה מראש,

ניר

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי Dell Inspiron 1545 חדש.

שניסיתי להפעיל אותו VISTA התחיל לעלות ואז פשוט נתקע.. החלטתי לחסוך טרחה.. לפרמט את הHD ולהתקין את VISTA מאפס.

הבעיה.. לא לקחתי בחשבון שהתקנת הדרייברים אחר כך תהיה כל כך בעייתית..

צריכה להיות מחיצת שחזור במחשב הנייד, אני מקווה שלא פירמטה אותה גם כן, יש מקש שצריך ללחוץ עליו כאשר המחשב נדלק ולפני שהוא עושה BOOT מהדיסק הקשיח.

קיבלתי עם המחשב דיסק של DELL שנקרא resource CD שאמור להכיל את כל הדרייברים. יש לי שתי בעיות עם הדיסק:

1) לא כל כך הבנתי איך משתמשים בו (כי הוא מתקין כל מיני דרייברים שאני לא בטוח שהם נכונים)

2) אני לא מצליח לתקן את הדרייברים של הWIFI ובכלל של הכרטיס רשת וגם של ה

קבל לינק לדרייברים

http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=il&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1545&os=WLH&osl=he&catid=&impid=

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הלינק!

יש עוד מספר דברים שאני לא מצליח להבין.

גם בדיסק וגם באתר מופיעים מספר דרייברים רב לאותו התקן חומרה.

איך אני אמור לדעת באיזה להשתמש?

האם לא כל המחשבים indprion 1545 מגיעים באותה תצורת חומרה?

שוב תודה על העזרה

פורסם

לגבי כרטיס הרשת החוטי זה של marvell.

כרטיס מסך, צריכה להיות מדבקה על גבי המחשב עם זה של ATI.

לגבי כרטיס רשת אלחוטי, בקטגוריה שם, יש דרייבר של bluetooth שצריך להוריד בכל מקרה, אז נשארו שתי אופציות לכרטיס רשת אלחוטי עצמו, או dell דרייבר, או intel דרייבר, בזה תוריד את שניהם, ותנסה להתקין, לדעתי עם הדרייבר לא מתאים תוכנת ההתקנה תגיד לך את זה.

פורסם

תורדי את הדרייבר של DELL, זה הדרייבר שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים