עבור לתוכן

סוף סוף פרטים על המעבד והזיכרון של ה N97!

Featured Replies

פורסם

במילה אחת:

אכזבה!!!!

http://www.forum.nokia.com/devices/N97

מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800.

בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

פורסם

למה אתה חושב שזה לא מספיק?

פורסם

ARM 11 זה בכלל לא רע

צריך לחכות ולראות ביקורות אבל בסך הכל מיפרט מאוד טוב לסלולרי

אולי הטוב ביותר שיש בשוק

פורסם
  • מחבר

ממש לא חשבתי שזה לא מספיק. זה מספיק. כפי שטענתי, המכשיר ממש טס! הוא ממש ממש מהיר.

אבל, החומרה ישנה וחבל. זהו מכשיר סימביאני ועדיף שתהיה לו חומרה כמה שיותר חזקה. הרי התוכנה של הסימביאן מתפתחת כל הזמן...

הסמסונג החדש יהיה גם סימביאן, וגם יכלול מעבד יותר חזק ויעלה פחות. לכן זו אכזבה עולמית.

מכשיר דגל חדש שיוצא, אמור להכיל שיפורים (בטח שמכשיר שעולה 500 יורו!). השיפורים למול ה 5800 הם מינורים. זה כמו שתשווה N96 ל N86(שעוד לא יצא). שיפורים (אם בכלל) מינוריים.

ה N97 הוא לא משהו שנותן מענה לתחרות. זה הכל.

עריכה:

ARM11 זה מעבד מעולה. אבל ישן. תתאר לעצמך שיצא מחשב נייד שכולם יחכו לו! כל העולם!!! ואז כשהוא יצא, יהיה לו מעבד T5600. אוקי, מעבד לא רע בכלל אבל לא שיא החדשנות ולא נותן מעלה לתחרות של סמסונג.

והזיכרון.... זה בכלל.... מה זה הזיכרון המסכן הזה.... יש 128RAM. ממש עלוב. כמו שיש ל N95 וכו'. לא מוצר חדשני כלל.(תזכורת, ה N97 קיים בשוק כבר שנתיים). אומנם אפשר במערכת החדשה שלו להריץ תוכנות שגוזלות זיכרון יותר מ 128 אבל זה יאט את המערכת כולה.

פורסם

ישן אבל חסכוני

בדיקה בוויקי גילתה שנכון להיום אין מעבד מעל RAM11 במשפחה של הRAM

המעבד הזה גם נימצא בתוך האיפון

והרבה יותר חזק מהמעבדים בDS לדוגמה

זיכרון של 128 מגה זה מספיק בהחלט לניד

אתה צריך לזכור שזה ניד ולא נייח ומערכות הפעלה ותוכנות ניכתבות בימיוחד לניצול קטן בהרבה של משבים

וכל הפונקציות שלו והמסך מגע אם הסלידר מקלדת מוצאים מאוד חן בעיני

אני לא מחפש Q6600 ו4 גיגה זיכרון ראשי בסלולרי

יש לו גם 32 גיגה זיכרון לשמירות שזה מצוין

אולי המחיר גבוה כרגע אבל הייתי רוצה לראות את הN97 ומתחרים שלו במחיר טוב יותר

כי יותר מיזה אני לא צריך מסלולרי ואני לא בדיוק "זונת סלולרי" יש לי סלולרי מאוד ישן

ועד שראיתי את המפרט של הN97 לא רציתי לשדרג אפילו לא לאיפון

הN97 ניראה סוף סוף כמו קפיצת מדרגה של סלולרי שבאמת "עושה הכל" בצורה טובה עד סבירה

מצלמה טובה \מספיק שטח איכסון\תמיכה במספיק פורמטים של סרטים\שירים\מסך מגע וגם סלידר מקלדת

מעבד וזיכרון מספיק טובים וכו

הייתי רוצה לראות שוק מוצף בסלולרים אם כאלו יכולות

פורסם
  • מחבר

קרירין,

128MB מספיק ולא יותר מזה!

מכשיר דגל שעולה 500 יורו שלא מחדש דבר לא אמור להכיל 128 MB.

אין ספק שזה אחד האכזבות הכי גדולות השנה ה-N97...

אין בו שום דבר מרשים, ועכשיו שנחשף גם המעבד והזיכרון, הוא לא מחדש הרבה.ה-omnia HD עם מעבד של 800MHZ זיכרון 256 ( 128 ב-N97 ) ומאיץ גרפי מטורף ( שבכלל לא קיים ב-N97 ) בנוסף מצלמה של 8MP, שמאפשרת לצלם וידאו ב-720P. אז אולי זה מספיק לסלולרי אבל לא במחיר כזה ולא כשהתחרות נותנת לו בראש במחיר זול יותר!

האומניה משתמש באותה מערכת הפעלה כמו ה-N97 והאומניה הולך לעלות 100 יורו פחות.

בעניין חיסכון סוללה,

המעבד החדש אמור להיות חסכוני יותר, וגם ככה הסלולרים הכי חזקים היום בשוק לא מחזיקים יותר מיום יומיים(אולי בגג שלושה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים