עבור לתוכן

במידה ואני קונה מחשב חדש, להתקין W7(RC) או VISTA ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה.

VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7.

האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ?

האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ?

תודה .

פורסם

תתקין את ויסטה

אחרי העדכונים שיצאו (במיוחד SP1) המערכת היא יציבה ורוב הפרסום השלילי שהיא זוכה אומנם הגיעה לה והדבר היה נכון בזמן ההשקה אבל כיום היא מערכת מצוינת

האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ?

לא יודע

פורסם

אני שדרגתי הרגע מויסטה SP1 לWIN 7 RC1

והאמת? לא יודע למה...

VISTA SP1 היא מערכת מעולה. ממש ממש יציבה. מעולם לא התרסקה לי אפילו פעם אחת. מעולם לא גרמה לשום תוכנה להתרסק. הכל מהיר.

WIN 7 כבר על 4 שעות שימוש ראשונות ואני נתקל בהמון בעיות, התרסקויות וקריסות. היא אומנם חוסכת קצת במשאבים ויש לה ממשק ממש חכם, אבל כרגע הייתי אומר שתחכה עם זה. תחליף לWIN 7 שנה הבאה כשזה יצא מגרסאת הבטא למשהו יותר יציב.

פורסם

WIN7 rc אם יש לך זמן להתקין DRIVERS חדשים ולהגדיר אותה כמו שצריך

פורסם

תראה, אם אין לך כוח להתעסקויות וחשוב לך שלא יהיו לך קריסות ותקלות תתקין כרגע ויסטה SP1.

אם יש לך כוח להתעסק עם הגדרות ודרייברים וכדומה (לא מן הנמנע שיהיו לך קריסות מערכת - זאת עדיין בטא, גם לא בבטא יש קריסות) תתקין 7 RC.

סתם טיפ לעתיד אל תשדרג למערכת הפעלה לפני שהיא SP1. זה בד"כ מכניס שיפורים משמעותיים מבחינת יציבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים