עבור לתוכן

זקוק למפרט למשחקים, עד 3K בערך.

Featured Replies

פורסם

המסך הוא 1680X1050. ובעתיד הנראה לעיין לא מתוכננן שום OC. עם זאת, אם ההבדל הוא לא גדול מדיי, נחכה ונראה את המחיר שלו ובמידה ומדובר על הבדל משמעותי כנראה שניקח אותו ובעוד שנתיים נחליף למשהו מוצלח יותר.

שאלה אחרונה, בנוגע ללוח האם. מניסיון עבר שלי, למרות שלוחות אם לא משנים הרבה בביצועים שהתוכנות מודדות, הם כן משנים הרבה ביציבות המערכת. עד כמה הלוח שדנדן כלל במפרט שלו נחשב ליציב/אמין?

עריכה:

אני לא טועה, זהו הכרטיס:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25345&PHPSESSID=90714aa3038fcd210fcf75e962c481af

כן?

מדובר על הבדל משמעותי במחיר.

Anatoli.

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לוח האם אמין מאד ומומלץ.

ואכן זה הכרטיס. כשדיברתי על OC לכרטיס, דיברתי על גרסאות שיגיעו מומהרות עם קירור צד 3. כמובן שהמחיר שלהם יהיה גבוה יותר, אך כנראה שזה יהיה יותר משתלם מה4870.

ללא קשר לביצועים, מדובר בכרטיס שמיוצר ב40 ננומטר ולכן יצרוך פחות הספק ויהיה קריר ושקט יותר.

פורסם

תודה רבה לכולכם.

אני כנראה ארכוש את המפרט שדן הציע עם ה-4770.

Anatoli.

פורסם

Zrizi איני בטוח שHD4770 יעבור HD4870 אחרי OC, אלא יתקרב לביצועיו (עם OC ממש כבד).

כך או כך, אין הרבה בנצ'מרקים ברשת לגבי הכרטיס לכן אני הייתי מחכה מספר ימים כדי לראות עוד כמה סקירות על הכרטיס, ליתר ביטחון לבדוק שאין לו שום מגרעות משמעותיות בכל מני אפליקציות/משחקים.

כך או כך, HD4770 בהחלט כרטיס מעולה ומשתלם, וגם אני ממליץ בסופו של דבר לחסוך את הכסף וללכת עליו.

במידה ואתה רוצה לקנות בפנדה בבאר-שבע, באותו הבניין יש עוד חנות מחשבים בשם BIT-TECH, אני מציע ללכת גם אליה ולהשוות מחירים בין 2 החנויות.

פורסם

לפי הבנצ'ים, אחרי OC יתכן ו4770 יעבור את ה4850 במקצת, וגם זה רק בחלק מהמקרים, לא הייתי סומך עליו להתחרות ב4870 מבחינת ביצועים. מבחינת יחס עלות / תועלת, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

ראשית, איני קונה בבאר-שבע, אלא בקיסריה.

כמו כן, כמו שאמרתי לא מתוכנן OC ולא משנה איזה כרטיס אני ארכוש. הרעיון הוא לקבל את המקסימום בתקציב. עם זאת, אם מדובר על הבדל של 15-20 אחוז ועל הבדל של 50% במחיר, אז ייתכן וזה שווה לרכוש אותו ועוד שנה וחצי-שנתיים בעוד 600 שקלים לרכוש משהו שכבר יהיה חזק יותר מכל דבר שיש היום גם בפי כמה.

אני אחכה לראות כמה מבחני ביצועים. אם מישהו ראה כבר מבחני ביצועים אשמח לקישור.

Anatoli.

פורסם

אילו משחקים צפויים להיות מופעלים על המערכת ? ועל אילו הגדרות - גבוהות/בינוניות/נמוכות ?

פורסם

פחות או יותר כל משחק שיש/יהיה. אח שלי עוד בן 13 ומשחק במחשב הרבה.

מבחינת הגדרות, השאיפה היא שכמה שיותר גבוהות. לפחות בכמה חודשים הראשונים הייתי מעדיף שעל הגדרות גבוהות. אם עוד שנה הוא יריץ הכל על הגדרות בינוניות אני אהייה מרוצה לחלוטין.

Anatoli.

פורסם

אם כך, כדאי לבחור במשהו חזק קצת יותר מה-RHD4770, כגון ה-RHD4870 הכלול בהצעתי, או GF260GTX-216sp - ומעלה.

פורסם

יש לך מפרט מצויין עם GTX260 מקורר מצויין (הקירור גם דיי שקט) במחיר לא רע בפוקס:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1600

גם הקירור של המעבד דיי שקט (במיוחד אם לא מבצעים בו OC)

בנוסף הספק שקט מאוד, ובעצם הדבר היחידי שיכול להרעיש יותר הם מאווררי המארז.

במקרה הזה הייתי ממליץ לשים אותם על 40 אחוז מתח ולקבל קירור פחות טוב, אבל מאוד שקט

(מניסיון ב-40 אחוז, המאווררים של CM לא נשמעים)

פורסם
  • מחבר

^^^

תגיד, בכלל קראת את הדיון, או סתם התחשק לך לזרוק פה מפרט שלא קשור?

יש לו כבר כונן קשיח וספק, אז בשביל מה הוא צריך לקנות עוד אחד?

ובנוסף לזה, טוב שלא שלחת אותו לחיפה או לראשון, על מנת לקנות מחשב...

והכי חשוב, טוב שלא הקפצת לו את התקציב ב750 שקל...

פורסם

אני אישית מאמין ש4770 יספיק

חבל סתם על הכסף

אפשר להשקיע במעבד/מארז יותר טוב/טובים

פורסם
  • מחבר

מארז זה משהו שלא קריטי לו, כי המחשב יהיה תקוע בתוך ארונית.

פורסם

H4770 כרטיס משתלם וחזק, אך GTX260 גם כן משתלם (להזכירכם עד לפני חודש מחירו היה מעל 1200 שקלים), ולמרות הפרש המחירים הגדול בין הכרטיסים, הרי זה ברור כי GTX260 הרבה יותר חזק מ HD4770 לכן במידה וחובה להריץ את כל המשחקים המודרניים על רזולוציה טבעית ועל הגדרות גרפיות מקסימליות, הייתי ממליץ לקחת GTX260.

פורסם

בדיוק, אני בטוח שה260 יתמודד עם המשחקים שיצאו בעוד שנה- שנה וחצי הרבה הרבה יותר טוב מה4770, שניהם משתלמים אבל בסדר גודל אחר לגמרי, יש גם 4850 ב680 ש"ח כבר, יותר משתלם מ4770 ,אבל עדיין, לא זה ולא זה קרובים ל260 ,אין מה לעשות.

אני לא חושב שצריך מארז כמו CM690 אם הוא הולך להידחק באיזו ארונית, אפשר לקחת מארז באיזור ה200 ש"ח.

בגדול המפרט של דן מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים