פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני צריך חוות דעת על מחשבי גיגהבייט ובפרט על הדגם W576V-64R2.בנתיים שמעתי דברים על גיגהבייט כמו פלסטיק מתפרק וכדומה ואני רוצה לדעת האם זה נכון?אשמח לתגובה במיוחד לאנשים עם ניסיון של קניית מחשב גיגהבייט.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לאח של חבר שלי יש לפטופ של GUGABYTE והזדעזתי מאיכות הבניה, מקלדת דקב מאוד, עם כל לחיצה מקדים אחרים גם זזים, המארז נראה כאילו יש לו תפקיד דקורטיבי בלבד, כפתורים של הטאצ'פאד רופפים, מתחמם מאוד. יש עוד דברים שאני לא זוכר כרגע-אבל הוא מאוד מצטער שהוא קנה את זהמצד שני, הלפטופים שלהם מאוד זולים...
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אני עובד עם W576V-86H4 (ראה מפרט בפרופיל שלי) ובשורההתחתונה אני מרוצה. מבחינת "עלות - הספק" גיגה בייט נותנים אתהתמורה הכי גבוהה.כן, האיכות "פינישינג" שלהם (פלסטיק בעיקר) לא הכי גבוהה. אבל להגידשהפלסטיק מתפרק? כנראה שמי שאומר את זה לא שמר כמו שצריך עלהנייד. וכן, על הנייד כזה צריך לשמור, מה לעשות.המקלדת מצויינת, לא מצאתי אמת במה ש-F/A-18 אמר. בקשר למשטחעכבר, הוא אכן בעייתי, בעיקר הכפתורים שלו, משהו שעד היום לא התרגלתיאליו. למזלי אני עובד עם עכבר BT חיצוני.הנייד אכן מתחמם, אבל אני עם גירסה שהכרטיס מסך יעודי, אז אני משערשזה בסדר. לא יודע איך זה עם שאר הכרטיסי מסך.אם אתה רוצה לקנות את החומרה הכי חדישה בהכי מעט כסף, אין ספקש-גיגה בייט בשבילך. אם אתה מעדיף איכות עבודה יותר גבוהה, יש לךאת דל ואת HP. אתה רוצה את איכות עבודה הכי טובה... לנובו."מה שאתה משלם עליו, זה מה שאתה מקבל"שלא תבין לא נכון, הניידים של גיגה בייט שמישים ויותר, רק צריך לשמורעליהם מעט יותר.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אני הבהרתי שאני לא מדבר על כל המחשבים אלא על דגם מסויים שאת שמו אני לא זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.