עבור לתוכן

Eizo s2232w חוות דעת ממשתמש

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.

פורסם

בוודאי שהוא מומלץ... EIZO זה המסכים הטובים בעולם.

חבל שהוא עולה בערך פי 5 ממסך 22 רגיל.

אז באותה מידה גם מסך 27 של EIZO שעולה 12.000 מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

עבור איכות משלמים .כתבתי המלצה זו לכל המתלבטים (כמוני) לפני רכישת מסך מקצועי כידוע קשה לראות מסכים ברמה הזו בתצוגה רגילה בחנויות לכן כתבתי המלצה זו כאחד שרכש מסך זה( ע"פ קריאה באתרים שונים) אין עדיין מבחן למסך זה הוא רק יצא בשבועות האחרונים והגיע לארץ לפני כעשרה ימים.אם ישנם שאלות אני מוכן לענות.

פורסם

תיקון קטן

EIZO אכן נחשבת ליצרנית טובה למסכים אך היא לא הכי טובה

שוב בתחום המסכים ישנם הרבה מאוד מאפיינים וצרכים שונים

המחיר לטעמי יקר מידי לכזה גודל לעניות דעתי אבל תתחדש קודם כל ותהנה ממנו

פורסם
  • מחבר

Eizo יצרן בליגת העל של מסכים מקצועים לגרפיקה ולצילום מקצועי ישנם דגמים הרבה יותר יקרים מסדרת הCG .השכל אותי ותאמר לי מי הוא היצרן הטוב ביותר למסכים מסוג זה? כמובן שיש מתחרים כמו מסכי LaCie .יש חשיבות לסוג הפנאל NT,SVA.IPS אבל חשוב יותר איכות האלקטרוניקה בתוך המסך (איכות הרכיבים ופעולתם לזמון ארוך ללא שינוי באיכות התמונה) שרות ואחריות לחמש שנים או 30,000 שעות עבודה מוכיחות את טענתי שיצרן זה הטוב בעולם!!!! לא?

פורסם

שימי, מה ההבדל בין האיכות של התמונה שאתה רואה במסך שלך לבין מסך איכותי כמו DELL 2209, למשל?

פורסם

תתחדש ותהנה, שימי. אני ממש מבסוט מה S2431W שלי. 8)

יצא לי לראות את ה 2431 בסטודיו של חבר מלפני כשנה, והכנסתי אותו מיידית ל WISH LIST במידה וקורה משהו ל CRT הנוכחי. אע"פי שלא מדובר במודל חדש במיוחד, הוא עושה עבודה טובה מאוד לטעמי כבר מהאריזה - בלי הצורך הממשי לבצע כיול ל sRGB.

פורסם

Eizo יצרן בליגת העל של מסכים מקצועים לגרפיקה ולצילום מקצועי ישנם דגמים הרבה יותר יקרים מסדרת הCG .השכל אותי ותאמר לי מי הוא היצרן הטוב ביותר למסכים מסוג זה? כמובן שיש מתחרים כמו מסכי LaCie .יש חשיבות לסוג הפנאל NT,SVA.IPS אבל חשוב יותר איכות האלקטרוניקה בתוך המסך (איכות הרכיבים ופעולתם לזמון ארוך ללא שינוי באיכות התמונה) שרות ואחריות לחמש שנים או 30,000 שעות עבודה מוכיחות את טענתי שיצרן זה הטוב בעולם!!!! לא?

LaCie מתחרים של Eizo? אולי מבחינת המחיר, הם מייצרים זבל ג'נרי מאובזר, זבל איכותי אולי אבל עדיין זבל.

פורסם
  • מחבר

היות ולא יצא לי לראות את הדל איני יכול לומר אם יש הבדל.ההבדל יוכח בציר הזמן באיכות התמונה שלא תשתנה.ברשותי מסך Eizo L568 זה שלוש שניםואיכות התמונה לא השתנתה גם לאחר כ 20000 שעות עבודה.איכות התמונה הייתה ברמה גבוהה גם שהוצאתי את המסך מהקופסא והיות שברשותי מכייל כיילתי את המסך והתוצאה הייתה מעולה!! למי שאין ברשותו מכייל יכול בהחלט להסתפק בכיול הראשוני מהמפעל.ישנו פיצ'ר נוסף שאהבתי זה חיישן שמשנה את בהירות המסך בהתאם לסוג התאורה שבחדר ,פיצ'ר זה ניתן להפעלה או לכבוי ע"י כפתור הנמצא בחזית פאנל המסך ומאוד נח לשימוש.(הכפתור נקרא Auto Ecoview)

פורסם

הדל והאיזו ממש לא באותה רמה, לאיזו יש אלקטרוניקה עדיפה בהרבה עם תמיכה ב Six-Axis וטבלאות LUT של בין 10 ל 14 ביט.

למשתמש הרגיל זה ממש לא חשוב אבל לסטודיו ושימושים מקצועיים אחרים זה חובה.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך לחלוטין גם אני התיחסתי לאלקטרוניקה של Eizo חוץ מאיכות התמונה וכד' הדבר נראה חיצונית באיכות הבניהשל המסך ובמאסיביות שלוכאמור אין עליו לגרפיקה וצילום ולכל שימוש עבור אלה שמחפשים את הטוב ביותר.

פורסם

היות ולא יצא לי לראות את הדל איני יכול לומר אם יש הבדל.ההבדל יוכח בציר הזמן באיכות התמונה שלא תשתנה.ברשותי מסך Eizo L568 זה שלוש שניםואיכות התמונה לא השתנתה גם לאחר כ 20000 שעות עבודה.איכות התמונה הייתה ברמה גבוהה גם שהוצאתי את המסך מהקופסא והיות שברשותי מכייל כיילתי את המסך והתוצאה הייתה מעולה!! למי שאין ברשותו מכייל יכול בהחלט להסתפק בכיול הראשוני מהמפעל.ישנו פיצ'ר נוסף שאהבתי זה חיישן שמשנה את בהירות המסך בהתאם לסוג התאורה שבחדר ,פיצ'ר זה ניתן להפעלה או לכבוי ע"י כפתור הנמצא בחזית פאנל המסך ומאוד נח לשימוש.(הכפתור נקרא Auto Ecoview)

מחזק ! יש לי במחשב של אותי EIZO 17" בן כבר יותר מחמש, והוא פשוט מראה איכות צבעים כאילו נקנה אתמול, תאווה לעיניים.

פורסם

אחת מהסיבות לתמחור הגבוה שלו נובעת מכך שהוא מיוצר ביפן. כמובן שיש עוד גורמים, אבל זה מייקר את עלות ייצורו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים