עבור לתוכן

הפלאפון נרמס, האם אפשר לתקן אותו?

Featured Replies

פורסם

יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון??

תודה

פורסם

קנה באיביי מסך לטלפון נייד עולה זול ומקבלים גם לפעמים קיט של מברג וכלים להחלפה.

או שתעשה ביטוח ועוד חודש חודשיים תיגש אליהם עם הבעיה

פורסם

איזה מכשיר ? יש מכשירים שהתצוגות שלהם מאוד יקרות (גם באיביי).

פורסם

כאמור.. איזה נוקיה ? מה מצב ההאוסינג ?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא 6280

ומה זה האוסינג?

תודה רבה

פורסם

כל עוד אין שבר\ כיפוף או רכיבים שנפלו מהבורד הראשי הכל ניתן לתיקון.

השאלה עד כמה התיקון כדאי לעומת מחירו של מכשיר חדש.

פורסם

לא בטוח שבכלל שווה להתעסק עם כל החארטה הזו של לפרק והכל ולבזבז כסף על מסך ולהזמין ולשבור ת'ראש על להרכיב. 6280 יד"ש היום עולה בערך 400 שקל ואני מאמין שזה יותר שווה מההתעסקות עם לתקן את המסך.

לא תוכל לבטח ת'מכשיר כמו שאחד אמר לך כאן כי לפני הביטוח בודקים את המכשיר כדי לראות שהוא במצב תקין והכל בסדר.. ככה החברות מונעות מקרים שכאלו ובצדק.. הישראלי הממוצע לא טיפש.. :P

האוסיג= הפלסטיקה של המכשיר= "פאנל" במכשירים פריקים- 3100 והחלק האחורי של ה-K610.

פורסם

לא תוכל לבטח ת'מכשיר כמו שאחד אמר לך כאן כי לפני הביטוח בודקים את המכשיר כדי לראות שהוא במצב תקין והכל בסדר.. ככה החברות מונעות מקרים שכאלו ובצדק.. הישראלי הממוצע לא טיפש..

כשאתה מתקשר לבקש לבטח לא ממש בודקים אם המכשיר שלם או לא.

יכול להיות שזה השתנה דרך הטלפון ומבקשים שתקפוץ לסניף שרק שם אפשר לבטח, אבל מהטלפונים שאני מקבל כל שני וחמישי ש-למה אתה לא מבטח,אולי תבטח , אתה לא יודע מה יקרה לנייד שלך בזמן הקרוב וכדומה נראה שהם מעוניינים בלקבל עוד כסף מאשר לאמת את תקינות המכשיר.

בכל אופן אתה יכול לבקש ביטוח לחול שאתה טס לשבוע ואז אחרי שבוע לטעון שמישהו ניסה לכייס אותך והצלחת למנוע את זה אך הטלפון נפל והמסך הלך או משהו בסגנון.

* כל האמור להעיל אינו מעיד כי אני עשיתי זאת ואין בכוונתי לעשות זאת ,זוהי רק המלצה בלבד ודברי אינם מחייבים

לי בעצמי המסך הלך ואני מחכה כרגע למסך חדש ,וגם אם לא אז כנראה אני אשדרג למשהו אחר ...

פורסם

האוסינג, זה המארז והשלדה עצמה של הפלאפון, אם הוא נשבר אז באמת רוב הסיכויים שכדאי פלאפון חדש, ניתן להחליף אך כאב ראש גדול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים