פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מי שלא זיהה , הרמקולים הם אלה http://images.google.co.il/images?q=SBS%20A300&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=iw&tab=wi הלד הירוק והמגעיל שהייה שמה כלכך הציק לי שהחלטתי להחליפו לאדום בנוסף הוצאתי את הבד שהייה מקדימה , ובימקומו שמתי רשת משושים יצא טוב , וממש כמה דקות של עבודה ..
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר חח מה אני יעשה אחי , זה הייה ממש הציק לי לקח שעהעם המוד יש מלא מלא מלא מה לעשות זה לא גמור זה רק ניראה ככה..בקיצר ניראה לי אני פורש לאנטק 300 ...ממילה לא בא לי על המארז ההוא כבר...
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים סבבה.. לא בא לך , אז לא בא..אתה לא צריך להשתמש בו..אבל לפחות תסיים אותו.. הוא ראוי לזה!מנסיוןזה הרבה יותר קל לעבוד על פרוייקט שיש לך מארז אחר בצד ... כך אתה לא משבית את המחשב..
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר יאין לי ברירה אחי הוא מושבט בכל מקרה אני כרגע עובד עם הEEE שלי.. ואני בהטלבטות לגבי האנטק 300 או 900 .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אבירם... H A F אכן יכול להיות מעניין לשפצר תHAF של קולמאסטר ... מעניין מה תעשה לו ... ;D
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים האמת שחשבתי על האנטק 300 ........ הוא הרבה יותר מעניין..... אבל הוא... קלסטרופובי
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר האמת שהדבר היחיד שמבעס בו שאין לו פנאל עליוןאבל אפשר לסדר משהו והוא יהיה ממש ממש פצצתי ..אני מנסה שלא להכנס כרגע לעוד פרוייקטאבל זה ממש מושך אותי תחילה אני יביא אותוואז ניראה מה נעשה ..
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים שמע... אני בהתחלה קניתי 300... הוא סבבה והכל... אבל הוא קלסטרופובי.... במיוחד אם מתוכנן קירור נורמאלי... אם אתה הולך על איזה 9600GT וקירור סטוק למעבד אז הוא אכן מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.