עבור לתוכן

בעיה | התקנתי XP על ויסטה

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים ? :)

עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ...

יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ?

תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו :)

פורסם

תכניס את הדיסק של הויסטה ותבצע תיקון.

פורסם
  • מחבר

ולמה זה יגרום ?

פורסם

יחזיר את המסך בחירה.

פורסם

זה לא יחזיר את המסך בחירה.

זה יתן לו את האפשרות להיכנס לויסטה ודרך הויסטה עם BCD הוא יוכל לעשות מסך בחירה.

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי לעשות תיקון וזה רושם לי שגיאה : The version of the system recovery is not compatible או משהו בסגנון הזה

מה אני אמור לעשות ? יש אפשרות לעשות מסך בחירה דרך XP ?

פורסם

כשאתה עושה תיקון לויסטה אתה צריך לבחור את המחיצה שבה נימצאת הויסטה.

פורסם

תבצע מה שכתוב במדריך פה:

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/

אתה לא צריך את ההתחלה, כי זה פשוט איך ליצור מחיצה ולהתקין XP מה שכבר עשית. פשוט תתחיל מהחלק הזה (אתה עושה את זה מה XP בלי שאתה צריך לעבור לויסטה קודם):

We'll assume XP is completely installed at this point, and you will have lost your ability to boot into Windows Vista, so we'll need to use the VistaBootPro utility to restore the Vista boot loader.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי זה עזר !! :)

פורסם

תודה רבה אחי זה עזר !! :)

אין בעד מה, גם אני בדיוק עשיתי את זה לפני כמה ימים רק כדי שאני אוכל לשחק שוב פעם ב battlefield 2, מעצבן שזה לא עובד בויסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים