עבור לתוכן

מאיפה כדאי להזמין פלאפון?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה

ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה ! לפי כללי הפורום...

פורסם
  • מחבר

כותרת שונתה,בבקשה לעזור לי

פורסם

כותרת שונתה,בבקשה לעזור לי

פרטים על המסלול כל אחד יכול לתת לך, ההבדל הוא שאם אני לא טועה החבר'ה שבטלמרקטינג רואים גם בזמן אמת במידה והם רוצים אם יש שינויים בתוכנית, לעומת סוכן מכירות שלא רואה.

שניהם יכולים לתת לך הטבות שונות שבטלמרקטינג בדרך כלל זה משלוח ללא עלות, שאצל סוכן לא תצטרך משלוח בכלל...

הצעה שלי, תתקשר לטלמרקטינג, ותדבר עם הסוכן, תראה מי מציע לך יותר הצעות ואז תשדרג.

אם תצטרך פלאפון להחזיר להם על מנת לקבל 180 שקל הנחה תגיד לי :)

בכל מקרה, ההטבות שהם יכולים לתת לא רציניות כל כך, אז אל תתפלא אם זה לא ישמע לך משהו מיוחד.

פורסם
  • מחבר

והסוכן הוא מטעם אורנג'?כאיל ואני יכול לסמוך על זה שאם למשל תיהיה תקלה אני אתן את הפלאפון לאורנג' לתיקון והכל יהיה בסדר הם יתקנו לי אותו ולא יגידו קנית אצל סוכן אז קנית כאילו מחוץ לחברה שלנו ואין אחריות?

פורסם

מבינת ההצעות אין הבדל בין סוכן לטלמרקטינג', שניהם מתעדכנים בבוקר לגבי מה שיש.

סתם טלפון אי אפשר להחזיר עכשיו, רק מה שרשום במערכות, עם ה IMEI שלו.

פורסם

מבחינת החזרת הטלפון, לא תמיד יש צורך בשדרוג מכשיר, לפעמים יש הנחות גם אם מחזירים טלפון ישן של אורנג', או אפילו של חברות אחרות.

מבחינת ההטבות כן יש הבדל, לכל אחד יש את מרחב התמרון שלו.

חן מ. השאלה למה אתה מתכוון לסוכן? חנות שהיא משווק מורשה של אורנג', כמו שהיו פעם בסופר פארם, או נציגים של אורנג' שנמצאים בכל בסיס כמעט, או סתם חנות בלי קשר לאורנג'?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לנציגים של אורנג' שנמצאים בכל "בסיס"

פורסם

מי שנמצא בבסיסים, הם נציגים של אורנג' לכל דבר, אין לך מה לדאוג.

בזמנו שלקחתי את החיילים לפני כמה שנים, הנציגה אפילו הביאה לי את המכשיר לבית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים