עבור לתוכן

הגבלות שימוש בוינדואס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה,

הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב.

מה שאני אוצה לעשות זה:

נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים

נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin)

אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויימות.

נ.ב.

על המחשב מותקן קספרסקי internet security אם אפשר לעשות את הדברים שביקשתי בעזרת התוכנה אני אשמח לשמוע.

פורסם

דבר ראשון תיצור חשבון מוגבל. כשיש חשבון מוגבל ומישהו רוצה להרציץ משהו שדורש הרשאת ADMIN, הוא יבקש שם מישתמש וסיסמא לחשבון שהוא מנהל.

דבר שני אם מדובר פה בויסטה אני מציע לך שתישתמש ב ,PARENTAL CONTROL זה דבר מאוד חזק ואפשר לעשות איתו המון, אם זה להגביל אתרים מסויים שלא יהיה אפשר להיכנס אליהם, ולא להפעיל תוכניות מסויימות (אפילו אם לא דורש הרשאות גבוהות יותר) ויש עוד הרבה... הדבר הכי חשוב שאפשר גם לעשות מעקב ולראות היכן המשתמש גולש הכי הרבה אפשר להגביל שעת כניסה למשתמש מסויים, בקיצור זה עולם ומלאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים