עבור לתוכן

המלצה לנגן mp3

Featured Replies

פורסם

אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן.

בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות.

הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר.

לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ.

חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא?

התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל

תודה

פורסם

אתה יכול לקחת את הנגן cowon A3 עם נפח של 80 גייגה והוא גם תומך בהמון פורמטים של סרטים וקבצי מוזיקה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקחת את הנגן cowon A3 עם נפח של 80 גייגה והוא גם תומך בהמון פורמטים של סרטים וקבצי מוזיקה

והוא גם ענק ממש ולא נוח להסתובב איתו בכיס...

אני מחפש נגן mp3 לא pmp

פורסם

D2 יחד עם כרטיס SDHC

פורסם
  • מחבר

D2 יחד עם כרטיס SDHC

לאיזה נפח יכולים להגיע כרטיסי SDHC וכמה הם עולים?

טוב אחרי בדיקה, מצאתי שה-sdhc מגיעים עד ל-16 ג'יגה (לפחות זה מה שמצאתי בארץ) שזה בסה"כ 32 ג'יגה שזה מעט לי מדי...

האם אין בכלל נגני 32G עם חריצי הרחבה בארץ?

מישהו יודע איזה אתרים שולחים לארץ נגנים?

פורסם

הבעיה היא כזאת... נפח של יותר מ16 גיגה = דיסק קשיח ולא FLASH (רוב הזמן)

כתוצאה מזה אתה מקבל נגנים בגודל של A3 וIPOD למיניהם

למצוא נגן קטן שיענה על הצרכים שלך זה בעיה

SDHC יש גם 32 גיגה, ואם אתה אומר שאתה יכול להזמין מחו"ל תזמין SDHC מחו"ל וD2 בארץ ואתה מגיע לבערך 1300ש"ח ונפח של 48 גיגה

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא כזאת... נפח של יותר מ16 גיגה = דיסק קשיח ולא FLASH (רוב הזמן)

כתוצאה מזה אתה מקבל נגנים בגודל של A3 וIPOD למיניהם

למצוא נגן קטן שיענה על הצרכים שלך זה בעיה

SDHC יש גם 32 גיגה, ואם אתה אומר שאתה יכול להזמין מחו"ל תזמין SDHC מחו"ל וD2 בארץ ואתה מגיע לבערך 1300ש"ח ונפח של 48 גיגה

אין לי בעיה נגן בגודל של ipod...יש לי בעיה נגן בגודל ה-A3 שפשוט לא נכנס לכיס/נכנס לכיס בקושי...

אם האייפוד היה תומך ביותר פורמטים רוב הסיכויים שהייתי הולך עליו, 120 ג'יגה ב1200 שקל זה אחלה מחיר

אגב, אתה יודע אולי מאיפה אפשר להזמין מחול נגנים?

פורסם

אין לך הרבה אפשרויות, או Sansa View או Cowon O2/Q5W.

אם מדובר בשימוש בנגן בתור כונן נייד ולא בנפח גדול של מוסיקה אז אני במקומך הייתי קונה את הCowon I7 ומוסיף לו DOK של 16GB-64GB.

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים הזמנתי את iAudio O2, יש לו חריץ הרחבה אם בא לך להגדיל את הקיבולת.

נגן נהדר, כמובן שיש לו כמה חבלי לידה אבל זה לא משהו שאין לאף אחד בהתחלה, תוך כמה firmwares הכל יהיה חבל"ז :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים