פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אז אני לא מבין כלום במחשבים ממש כלום.אבל אני יודע שאני רוצה לפ טופ למסמכים ולמשחק אחד שהדרישות שלו הם:CPURecommended: Pentium III/Athlon or betterCPU SpeedRecommended: 700 MHzSystem RAMRecommended: 128 MBOperating SystemRecommended: Windows 98/ME/2000/XPVideo CardRecommended: 3D Accelerated video cardVideo Card Driver Version (DirectX)Sound CardRecommended: "Yes" (lol?)Sound Card Driver VersionFree Disk SpaceRecommended: 1.5 GBאלו הדרישות המקסימליות ד"א... כן כן זה משחק קל ביותר ממש כמו פק מן ;Dהסכום צריך ליהיות מינימלי כי כל מה שאני רוצה זה את המשחק הזה שהוא ממש קל ומסמכים.אני רוצה לפ טופ כמה שיותר קטן.כשאתם מדברים אליי בבשקה תבינו שאני לא מבין גרוש במחשבים.מה שאני מבקש זה שתגידו לי איזה סוג מחשב אתם ממליצים לי איזה חברה הוא ומאיזה חברה לקנות (בישראל כמובן 3>)9 אינצ' נשמע סבבה אבל זכרו (מחיר נמוך > גודל קטן)אני מניח שאני יקנה את המכשיר בסביביות אוגוסט עד אז אמור ליהיות לי מספיק כסף (2500-3000 אבל בבקשה תזכרו כמה שיותר זול לא אכפת לי שלא יהיה שם כונן דיסקים אפילו)אה ענית לי וכבר ניהיה מאוחר don't hang me out to dryמצפה לתגובה מחר בבוקר ^^תודה ל?ך מראש או לכל מי שעוזראורן
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים שלום אורן,אנא הגדר תקציב והכנס אותו לכותרת. כמו כן, מה זה "כמה שיותר קטן". האם נטבוק של 9" יספק אותך?
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר שלום אורן,אנא הגדר תקציב והכנס אותו לכותרת. כמו כן, מה זה "כמה שיותר קטן". האם נטבוק של 9" יספק אותך? כל עוד זה יחסית נוח באצבעות ולא קטן מידי (המקלדת) אז אין לי בעיהעריכה: נטבוק זה סלנג של לפטופ נכון....?
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מה זה תקציב של 400? תכניס תקציב הגיוני לכותרת. זה לא רלוונטי כמה כסף יש לך עכשיו אלא כמה אתה מוכן להוציא על המחשב כאשר תקנה אותו.אם אתה קונה באוגוסט אין שום טעם לדבר על המלצות כרגע, זה עוד המון זמן במונחים של ניידים.נטבוק זה לא סלנג ללפטופ, זה סוג של לפטופ. מדובר במחשבים קטנים מאד, חלשים, בדר"כ בעלי מסך של 7"-10" ורזולוציה נמוכה. יתרונם בניידות מאד גבוהה במחיר מאד נמוך ורבים מהם גם מספקים חיי סוללה טובים. עניין נוחות המקלדת הוא פרטני ותלוי בכמה עבודה אתה רוצה לעשות וההעדפות האישיות שלך. אם אתה מתכנן על תקציב של 2500-3000 ש"ח לבסוף, לא תוכל לרכוש מחשב קטן באמת מלבד נטבוק. מחשבים של 12.1-"13.3" עם מפרט סטנדרטי ורזולוציה נורמלית עולים לפחות 3500 ש"ח ורובם הגדול הרבה יותר מזה. זה המצב בשוק כרגע, עד אוגוסט אלוהים גדול. ב-14.1" יש מעטים בסביבות 3000 ש"ח.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר Ha I need money > I need a job.Thank you miss you really did help -.- Now to find a job
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.