עבור לתוכן

מה עדיף לרכוש עד 600 ש"ח ? זקוק לעצה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך

מה עדיף ASUS EN 8800GS TOP מחבר שלי חדש בקופסה שקיבל מארה"ב ב 450 ש"ח (לא נעשה שימוש)

או 9600 GT בסביבות ה 600 ש"ח

תודה עידן

פורסם

אל תיקח את ה8800GS,

9600 אחלה כרטיס השאלה היא הספק שלך :P

פורסם

גם אני היתי הולך על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4595 של XFX אלא אם אתה מחפש שקט במיוחד או קירור עצבני ל-OC כי הוא ממש לא כזה זה קירור דיי בסיסי שקיבל ביקורות צולעות באינטרנט שאומרות שהוא מאוד רועש ב-100% RAM ולכן באותה השקעה אפשר לחפש 9800GT עם קירור חזק ל-OC (ושקט) עם זאת הכרטיס הנ"ל של XFX נמכר בנועה במחירי הפסד כי בכל שאר החנויות הוא עולה 850 ש"ח ואני לא מאמין שהוא באמת במלאי אתה בטח תגיע לשלב של התירוצים ואין אותו ויגידו לך להוסיף כ-200 ש"ח לאחד אחר ככה החנויות עובדות הם מפרסמות מחיר לא נכון ואחרי זה משחקות איתך אז תיזהר

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העזרה

אני אבדוק את הכרטיס בנועה אם הוא במלאי

שאלה קטנה לפי בדיקת נתונים ה8800GS בעל הגדרות יותר טובות למה הוא נחות משאר הכרטיסים.

מהירות שעון , זיכרון

פורסם

ליבה ישנה..

בגדול זיכרון בדגמים האלה ולרזולוציה שאתה מדבר לא ממש משנה (כולם הם DDR3 והכמות לא ממש משנה)

לגבי מהירויות השעון, הם גם לא משחקים תפקיד..

ככל שליבת הכרטיס טובה יותר (כלומר עשוי בליטוגרפיה קטנה יותר, מכילה יותר מעבדים, מעבדי שיידר וכו') הכרטיס יכול לפעול במהירות נמוכה יותר ועדיין להיות בעל ביצועים טובים מכרטיס בעל מהירות שעון גבוהה אבל עם ליבה ישנה.

4850 טוב בכל דבר מ-9800GT ובפער לא קטן.. שלא נדבר על 8800GS (מקביל ל-9600GT) שבכלל לא בליגה הזו

פורסם

מה המפרט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים