פורסם 2009 באפריל 2316 שנים סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים.מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך?תודה
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר לפני שבועיים מישהו הביא פה לינק לעברית בחינםואני זוכר שהעדכן האחרון שהם עשו היה לפני חודש בערךאז ישניסיתי לחפש פה באתר וגם בגוגל ולא מצאתי.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים תיכנס לפורום הטוב ipsf.co.il, יש ידיעה רביעית או חמישית על תוכנה חדשה לפריצה מהירה של האייפוד טאץ' השני.אל תדאג, הוא לא ייהרס והכול יהיה בסדר, זה תהליך פשוט ולא מזיק...אם אתה רוצה עוד עזרה כדאי לך לחפש בפורום שנתתי לך יש מלא מדריכים וגם ב-iphones.co.il, או שתשלח לי הודעה אישית...
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר תיכנס לפורום הטוב ipsf.co.il, יש ידיעה רביעית או חמישית על תוכנה חדשה לפריצה מהירה של האייפוד טאץ' השני. אל תדאג, הוא לא ייהרס והכול יהיה בסדר, זה תהליך פשוט ולא מזיק... אם אתה רוצה עוד עזרה כדאי לך לחפש בפורום שנתתי לך יש מלא מדריכים וגם ב-iphones.co.il, או שתשלח לי הודעה אישית... אחי תודה רבה!!! עזרתה לי מאוד פרצתי את המכשיר בפחות מ2 דקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.