עבור לתוכן

מתעניין בנוגע לקניית Ipod touch...

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה.

1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)?

2) האם יש לו GPS?

3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי).

4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone?

5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)?

6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן?

כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה).

כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ פעם אחרונה... לפני שזה שוקע לעמוד השני.

פורסם

לדעתי יש הרבה נגנים שעדיפים עליו.

ואם הוא שווה את המחיר? זה נראה לי תלוי בך..

בסה"כ זה מותג APPLE והשאלה אם אתה רוצה להתקין את הנגן שלהם בשביל להעביר את השירים שלהם

או שאתה בכלל מעדיף נגן של DRAG AND DROP

לדעתי אין לו GPS ובכלל אני חושב שעדיף לחכות לנגנים החדשים עם הקשוחה 3.0 כי שם נפתחים יותר אופציות

והחסרונות שאין לו רדיו (שמבחינתי זה חיסרון) הקלטה, אין העברת שירים בלי התוכנה של APPLE

וכמה זיכרון אתה מחפש?

8 גי'גה? 16? 32? או בכלל 4?

אה, ובקשר ליד שנייה או חדש.

לדעתי עדיף לקנות יד שנייה שהוא כחדש אבל שוב פעם זה תלוי עם עדיין יש אחריות וכו'

פורסם

תאלץ לחכות לאנשים שהתנסו רבות עם המכשיר...

פורסם
  • מחבר

לדעתי יש הרבה נגנים שעדיפים עליו.

ואח :xyxthumbs:חעעים הוא שווה את המחיר? זה נראה לי תלוי בך..

בסה"כ זה מותג APPLE והשאלה אם אתה רוצה להתקין את הנגן שלהם בשביל להעביר את השירים שלהם

או שאתה בכלל מעדיף נגן של DRAG AND DROP

לדעתי אין לו וחחGPS ובכלל אני חושב שעדיף לחכות לנגנים החדשים עם הקשוחה 3.0 כי שם נפתחים יותר אופציות

והחסרונות שאין לו רדיו (שמבחינתי זה חיסרון) הקלטה' date=' אין העברת שירים בלי התוכנה של APPLE

אה, ובקשר ליד שנייה או חדש.

לדעתי עדיף לקנות יד שנייה שהוא כחדש אבל שוב פעם זה תלוי עם עדיין יש אחריות וכו'

[/quote']

אין רדיו??!!

מה?

זה אחד הדברים הבסיסים כיום...

יש אפשרות להוסיף איכשהו רדיו?

פורסם

לא. זה חלק ממה שחסר בו, חוצמזה הוא מעולה, עזוב את החלק של הנגן (כי בזה הוא ממוצע), העניין נעוץ בכל השאר. נוחות השימוש והמגוון המטורף של התוכנות שאפשר להתקין עליו, כמו גם הWIFI המובנה הופכים אותו לאחלה מכשיר. כמובן, אם יש לך כסף כדאי להשקיע בiPhone, ואם אתה מוכן לחכות הייתי מחכה לדור הבא של הטאצ'ים בתקווה לשדרוגים מבורכים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא. זה חלק ממה שחסר בו, חוצמזה הוא מעולה, עזוב את החלק של הנגן (כי בזה הוא ממוצע), העניין נעוץ בכל השאר. נוחות השימוש והמגוון המטורף של התוכנות שאפשר להתקין עליו, כמו גם הWIFI המובנה הופכים אותו לאחלה מכשיר. כמובן, אם יש לך כסף כדאי להשקיע בiPhone, ואם אתה מוכן לחכות הייתי מחכה לדור הבא של הטאצ'ים בתקווה לשדרוגים מבורכים.

בהצלחה.

מתי אמור להגיע הדור הבא....? צריך "לדפוק להם בדלת" על זה שאין להם רדיו. :P

פורסם

כשהאייפון יצא ביוני זה יגרום לירידה קלילה בטח במחיר הטאץ' וכשהטאץ' החדש יצא בספטמבר תהיה ירידה חדה וכבר לא תוכל להשיג יותר את הישן.. :P

עכשיו השאלה- שווה לחכות עד ספמטבר? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים