עבור לתוכן

HD במסך samsung T220?

Featured Replies

פורסם

המסך החדש שלי הוא T220 "22 של סמסונג והשאלה שלי היא האם המסך שלי הוא HD? סרט שאני מוריד שהוא HD אני אראה במסך כ-HD?

אשמח להבהרות בנושא, קצת מבלבל אותי ההבדל בין מסכי הטלוויזיה למסכי המחשב בעניין ה-HD.

פורסם

המסך שלך הוא לא FULL HD

הרזולוציה שלו היא 1680 על 1050 ככה שאם תוריד סרטי FHD אתה לא תראה אותם בFHD מן הסתם.

פורסם

אסי, ברוך הבא לפורום.

ערוך בבקשה את הכותרת של הדיון ככה שתכיל יותר פרטים לגבי השאלה שלך.

פורסם
  • מחבר

אז יש Full HD ו-HD רגיל? HD רגיל כן אפשר לראות במסך שלי?

(לאחראי הפורום: תודה, הכותרת נערכה).

פורסם

יש FULL HD שזה 1080P וזה רזולוציה של 1920X1080.

יש HD READY שזה 720P וזה רזולוציה של 1366X768.

ברגע שהמסך של תומך ברזולוציה מעל אחד מהם, הוא תומך בו.

העבודה שהוא לא תומך בזה, לא אומר שאתה לא יכול לראות את זה, זה רק אומר שזה יכווץ את זה להתאמה על המסך שלך.

אם המסך שלך לא FULL HD, אין לך מה להוריד בכזאת איכות כי זה בזבוז מקום, גם ככה ההבדל לא גדול( מנסיון על מסך FULL HD ), תוריד עד 720P .

פורסם

צמד האותיות HD הוא שם כולל לכל וידאו שהרזולוציה שלו גבוהה מ-720x576, או מה שאנחנו מכירים כרזולוציה "שפוייה" של DVD.

FullHD זה תקן שמרמז על רזולוציה של 1920x1080 (הגבוהה ביותר כיום).

הרזולוציה הפיזית של מסכי המחשב בגודל שציינת הוא (ממה שידוע לי) 1680x1050,

מה שאומר, שכשתנגן סרט ברזולוציית FullHD (לא תהיה עם זה בעיה - הכל עניין של מפענחים), המסך יבצע פעולה שנקראת DownScale - בהגדרה גסה - התאמה של רזולוציית הוידאו - לרזולוציה הפיזית של המסך, משמע, אתה תראה את הסרט ברזולוציה 1680x1050.

עריכה

החבר מעליי הקדים אותי... :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לשניכם. אז ממה שאני מבין המסך שלי הוא HD Ready. בעניין ההורדות - איך אני יודע איזו איכות אני מוריד לפני תחילת ההורדה?

פורסם

כמו שציינתי, זה לרוב רשום כ720P או 1080P.

לך מספיק 720P.

או שכתוב הרזולוציה של הסרט, ואז כל דבר מתחת לרזולוציה של המסך שלך, 1650X1050 טוב

פורסם

לא חושב שמותר לדבר כאן על ווארז, לכן אתייחס רק לחלק הראשון בשאלה שלך.

HDReady, כמו שאמר yfital, זהו תקן שמרמז על רזולוציה מסך פיזית של 1366X768,

רזולוציית המסך שלך היא 1680x1050 (גדול יותר מ-HDReady).

לא נהוג להשתמש במושגים האלה (HDReady\FullHD) כשמדובר במסכי מחשב (לפחות עד שיצא דור מסכי ה-23 אינטש), אלא יותר כשמדובר בטלוויזיות, לכן אל תייחס חשיבות יתרה למילים האלה.

פורסם

יש את המסך t220p שהוא כן full hd ונותן רזולוציה של 1920*1200

פורסם
  • מחבר

עשיתם לי קצת סדר בראש, אין ספק.

yfital -רק לשם הבהרה - כתבת שכל רזולוציה מתחת לרזולוציה שלי תהיה בסדר. ומה אם היא לא מתחת הרזולוציה, אלא תואמת לרזולוציה הפיזית (1680X1050), יעבוד?

אני עוד לא ממש יודע איך בודקים רזולוציה של סרט לפני שאני מוריד אותו - מישהו יכול לעזור בעניין? אולי זה מה שנקרא "קצב סיביות"?

פורסם

אין שום בעיה אם זה בדיוק אותה רזולוציה, גם אין שום בעיה אם זה מעל, זה פשוט יקטין את זה שזה יתאים.

אתה לא כל כך יכול לבדוק, כמו שאמרתי, לרוב רשום אם זה ב-HD, ואז רשום 720P או 1080P.

אם שניהם לא כתובים, זה לרוב לא HD בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי, תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים